Επαγγελματική Φωτογράφιση Ξενοδοχείου

Εξαιρετικής ποιότητας φωτογραφίες που απεικονίζουν κατάλληλα το ξενοδοχείο σας

Επαγγελματική Φωτογράφιση Ξενοδοχείων και Καταλυμάτων

Αποκτήστε υψηλής ποιότητας απεικόνιση και παρουσίαση του ξενοδοχείου σας με την υπηρεσία φωτογράφισης ξενοδοχείου από την CloudKeys με εξειδικευμένο εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών και δυνατοτήτων.

Η φωτογραφία είναι ίσως ο πιο σημαντικός παράγοντας για να κάνει ένας guest κράτηση στο ξενοδοχείο σας. Βλέπουμε πολλές φωτογραφίσεις που δεν έχουν γίνει από εξειδικευμένους στον τουρισμό φωτογράφους και συνήθως πολλά καταλύματα έχουν φωτογραφηθεί από φωτογράφους γάμων και βαφτίσεων. Κάτι που προφανώς αποτυπώνεται και στην φωτογράφιση με λάθος γωνίες λήψης, λάθος χρήση του φωτισμού και χαμηλής ποιότητας τελικό αποτέλεσμα.

Επικοινωνήστε με την ομάδα μας για την ποιοτική φωτογράφιση του ξενοδοχείου σας.

Φωτογράφιση ξενοδοχείου μόνο από εξειδικευμένους φωτογράφους

Όπως και σε πολλά άλλα επαγγέλματα, η λογική του «κάνω τα πάντα» δεν οδηγεί στο σωστό αποτέλεσμα. Μία καλή φωτογραφία θα καταφέρει πολλά και ειδικότερα να κάνει το ξενοδοχείο σας να ξεχωρίσει από τον μεγάλο ανταγωνισμό.

Η σωστή απεικόνιση χωρίς περιττά φίλτρα και εφέ που να κάνει τους επισκέπτες να νομίζουν ότι έκλεισαν άλλο ξενοδοχείο είναι η πιο σημαντική επένδυση για ένα τουριστικό κατάλυμα.

Διαδίκτυο

Ειδική έκδοση φωτογραφιών κατάλληλες για την ιστοσελίδα και τις πλατφόρμες κρατήσεων που διαφημίζεται το ξενοδοχείο.

Υψηλή Ευκρίνεια

Έκδοση φωτογραφιών πολύ υψηλής ευκρίνειας για γιγαντοαφίσες και άλλες διαφημιστικές χρήσεις.

Εξαιρετική Λήψη

Απεικόνιση δωματίων, αιθουσών και εξωτερικών χώρων με την καλύτερη δυνατή γωνία λήψης που μόνο ένας εξειδικευμένος φωτογράφος γνωρίζει.

Χαμηλό Κόστος

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε αρκετές χιλιάδες ευρώ για χαμηλής ποιότητας φωτογράφιση.