Διακόσμηση Σπιτιού

Eξυπνα και οικονομικά, άλλαξε τα πάντα!
Συμβουλευτική Διακόσμησης - Διακόσμηση - Ιδέες Βελτιστοποίησης Σπιτιού

Διακόσμηση Ακινήτων Για Πολλαπλασιασμό Κρατήσεων

Ο ανταγωνισμός στη βραχυχρόνια μίσθωση, αυξάνεται καθημερινά. Το ακίνητό σου είτε είναι διαμέρισμα, είτε μονοκατοικία, είτε το σπίτι σου που νοικιάζεις περιστασιακά πρέπει να διαφέρει σημαντικά ώστε να ξεχωρίσει και να αυξήσει ικανοποιητικά τις κρατήσεις του! Μην αρκεστείς σε λύσεις-πακέτα αλλά στο κριτήριο και την εμπειρία διακόσμησης των ειδικών μας.

Το πρώτο πράγμα που σκέφτεται κάποιος όταν ταξιδεύει είναι ότι θέλει να ζήσει κάπου όπου δεν έχει τη δυνατότητα να ζει καθημερινά. Δηλαδή να βρεθεί σε μία νέα χώρα, με άγνωστους ανθρώπους, νέα ερεθίσματα και φυσικά ένα υπέροχο περιβάλλον στο οποίο θα ξεκουράζεται από τις ατέλειωτες ώρες shopping, τις συναρπαστικές βόλτες, τις νέες προκλήσεις τις οποίες δεν δίστασε να αποδεχθεί. Με ένα μαγικό τρόπο, θέλει να περιπλανηθεί και να ανακαλύψει ακόμη και ένα εντελώς διαφορετικό σπίτι από εκείνο στο οποίο έχει συνηθίσει να μένει! Μην συμβιβάζεστε με πακέτα διακόσμησης μαζικής κατανάλωσης: αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων συνεργατών μας που, στον τομέα της διακόσμησης, παραδίδουν πάντα μοναδικά σπίτια έτοιμα να υποδεχτούν με άνεση και πρωτοτυπία τους καλεσμένους σας από όλο τον κόσμο!

Το Ακίνητό σου αξίζει να ξεχωρίζει

Δεν είναι μυστικό: Το εισόδημα από τις βραχυχρόνιες μισθώσεις είναι αρκετά μεγαλύτερο από το εισόδημα που αποκομίζει κανείς όταν μοιράζεται το ακίνητό του με τον παραδοσιακό τρόπο, τις μακροχρόνιες μισθώσεις. Οταν όμως τα ακίνητα που διατίθενται είναι πλέον χιλιάδες, χρειάζεται προσεκτικά βήματα για να αποδώσει τα μέγιστα, τόσο στη διαδικασία της ανακαίνισης, της διακόσμησης αλλά και στο κομμάτι της διαχείρισης. Είναι όλα εξίσου σημαντικά, ένα τρίπτυχο που συμπληρώνει το παζλ της φιλοξενίας!

Η διακόσμηση του ακινήτου σου, θα αποτυπώσει το χαρακτήρα σου και με λίγες φωτογραφίες θα αναδείξει το ακίνητο και τις θετικές πλευρές του!

Στην Cloudkeys δεν σταματάμε να μελετάμε τις τάσεις της διακόσμησης, να παρακολουθούμε τις σχετικές έρευνες και να προσαρμόζουμε το αποτέλεσμα τόσο στο budget όσο και στον χαρακτήρα του ιδιοκτήτη αλλά και της περιοχής! Αρκετές χιλιάδες κρατήσεις που έχουμε διαχειριστεί, καταγράφουν τις προτιμήσεις των επισκεπτών και βοηθούν στο να τελειοποιούμε κάθε φορά τις προτάσεις διακόσμησης και ιδέες υλοποίησης που φέρνουμε στο τραπέζι.

Εξυπνα και Οικονομικά

Δεν χρειάζεται πάντα να ξοδεύουμε άπειρο χρόνο και χρήμα για αποτέλεσμα που ικανοποιεί

Αξιολόγηση Ακινήτου

Το έμπειρο προσωπικό μας επισκέπτεται το ακίνητο για μία αρχική αξιολόγηση και προκαταρκτική συζήτηση για την κατεύθυνση του project

Καταγραφή δυνατοτήτων

Ανάλογα με την περιοχή, τον ανταγωνισμό και τις δυνατότητες του ακινήτου, η πρόταση διακόσμησης σκοπό έχει να μεγιστοποιήσει το όφελος

Ανακαίνιση και Επιδιόρθωση

Ακόμη και στην περίπτωση που το ακίνητο χρήζει ανακαίνισης, αυτό γίνεται με τις πλέον συμφέρουσες λύσεις της αγοράς

Ανανέωση Ακινήτου

Ακόμη και αν η διακόσμηση χρειάζεται μόνο μερικές πινελιές, θα χρησιμοποιήσουμε το κατάλληλο «πινέλο»!

Το Ακίνητό σας δεν μπορεί να περιμένει!

Ούτε κι εσείς! Για αυτό, ολοκληρώνουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Επόμενα Βήματα

Επικοινώνησε μαζί μας!

Στείλε μας τα στοιχεία του διαμερίσματός σου για να κλείσουμε ένα ραντεβού, να δούμε και να συζητήσουμε τις ανάγκες και τις λύσεις ανάλογα με τον προϋπολογισμό σου.

Η ομάδα της CloudKeys θα επικοινωνήσει μαζί σου για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο ακίνητο.

Πλεονεκτήματα της λύσης CloudKeys

Λειτουργικότητα & Άνεση

  • Αναβαθμίζουμε τη λειτουργικότητα με βάση τις πραγματικές ανάγκες φιλοξενίας
  • Μεγιστοποίηση Εσόδων
  • Πετυχαίνουμε τη μέγιστη δυνατή απόδοση για το ακίνητο ως προς τα έσοδα

Εξοικονόμηση Χρημάτων

  • Εξοικονομούμε χρήματα μέσα από ειδικές προσφορές και συνεργασίες

Υπηρεσίες CloudKeys

  • Διακόσμηση Ακινήτου ώστε να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό
  • Συμπληρωματικές Συμβουλές εξοπλισμού και φιλοξενίας