Smart Home Systems - Έξυπνο Σπίτι

Μελέτη και εγκατάσταση έξυπνων συστημάτων για το σπίτι ή το διαμέρισμα

Έξυπνο Σπίτι

Οι εφαρμογές για έλεγχο των λειτουργιών του σπιτιού είναι απεριόριστες!

Αποκτήστε ένα έξυπνο σπίτι και διαχειριστείτε το ακόμα και από απόσταση

Υπηρεσίες Smart Home

Η χρήση της τεχνολογίας για την διαχείριση του ακινήτου ανοίγει νέους ορίζοντες με «έξυπνες» λειτουργίες και εξαιρετικές δυνατότητες. Είτε το ακίνητο χρησιμοποιείται για ιδιοκατοίκηση είτε για βραχυχρόνιες μισθώσεις η άνεση, η ασφάλεια, η διαχείριση πρόσβασης, η ενεργειακή διαχείριση και εξοικονόμιση ενέργειας και η εξ αποστάσεως διαχείριση προσφέρουν ασύγκριτα πλεονεκτήματα.

Ειδικά στον τομέα των βραχυχρόνιων μισθώσεων η διαχείριση της πρόσβασης στο ακίνητο για φιλοξενούμενους, καθαριστές και άλλους που έχουν πρόσβαση είναι καθοριστικής σημασίας. Ένα κλειδί είναι εύκολο να αντιγραφεί σε κλειδαρά και συνεπώς το ρίσκο είναι πολύ μεγάλο για κλοπές και άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες από έναν κακόβουλο φιλοξενούμενο ακόμα και βδομάδες μετά την μίσθωση από Airbnb ή άλλες πλατφόρμες της οικονομίας του διαμοιρασμού.

Η CloudKeys συνιστά ανεπιφύλακτα την χρήση έξυπνων συστημάτων για την αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων.

Διασφαλίζουμε την πρόσβαση στο ακίνητο

Με την χρήση «έξυπνων» κλειδαριών παρέχουμε πρόσβαση με κωδικούς ανάλογα με τις ανάγκες για συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα μέσω Διαδικτύου. Συνεπώς έχουμε εξασφάλιση μιας και οι κωδικοί είναι μοναδικοί και δεν ισχύουν μετά την αφαίρεση της πρόσβασης.

Απαλλαγή από χρήση κλειδιών που εύκολα αντιγράφονται. Πολλές πόρτες ασφαλείας λειτουργούν με κλειδιά που αντιγράφονται από τα περισσότερα καταστήματα κλειδαράδων χωρίς κανένα περιορισμό.

Διαχειριζόμαστε την Κατανάλωση Ρεύματος και Ενέργειας για Θέρμανση και Κλιματισμό

Η δυνατότητα εξ αποστάσεως ελέγχου της θερμοκρασίας και των λειτουργιών θέρμανσης και κλιματισμού επιτυγχάνει τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας ενώ παράλληλα προσφέρουμε ένα άνετο περιβάλλον στους φιλοξενούμενους χειμώνα-καλοκαίρι.

Η εξοικονόμηση χρημάτων από τέτοιου είδους «έξυπνα» συστήματα είναι σημαντική και η απόσβεση της επένδυσης για ακίνητα στην Αθήνα που έχουν σχεδόν 12 μήνες το χρόνο τουρισμό πολύ γρήγορη.

Παράλληλα θέτουμε την κατάλληλη θερμοκρασία λίγο πριν έρθουν οι φιλοξενούμενοι ώστε να μην βρουν το σπίτι παγωμένο τον χειμώνα ή πολύ ζεστό το καλοκαίρι.

Διαχειριζόμαστε Φωτισμό, Ρολά και Περσίδες

Με χρήση αυτοματοποιημένων ρυθμίσεων δημιουργούμε συνθήκες φωτισμού ανάλογα με τις ανάγκες ή την ώρα της ημέρας ή της νύχτας. Ο φωτισμός κλείνει αυτόματα τις πρωινές ώρες και τα ρολά ανοίγουν αυτόματα.

Παράλληλα δημιουργούμε ρυθμίσεις για όταν το σπίτι είναι κλειστό για να υποδεικνύει την παρουσία μας σε επίδοξους διαρήκτες.

Καινοτόμες Λύσεις για Γρήγορη Αντιμετώπιση Έκτακτων Προβλημάτων

Υπάρχουν πολλές άλλες εφαρμογές της τεχνολογίας που μπορούν να αποτρέψουν ορισμένα φαινομενικά μικρά προβλήματα να μετατραπούν σε καταστροφές στις υποδομές του ακινήτου. Σένσορες που καταλαβαίνουν αν υπάρχει πλημμύρα από ένα σπασμένο σωλήνα ύδρευσης, ανιχνευτές πυρκαγιάς και πολλά άλλα.

Η ειδοποίηση στο κινητό επιτρέπει την άμεση ανταπόκριση, ειδικά σε σπίτια που μένουν για καιρό κλειστά συγκεκριμένες εποχές του χρόνου όπως ο χειμώνας και το καλοκαίρι.

Σύνδεση μέσω Bluetooth ή Wifi

Ελέγξτε τις συσκευές του έξυπνου σπιτιού σας από το κινητό σας μέσω Bluetooth ή Wi-Fi.

Έλεγχος Πρόσβασης

Απόλυτος έλεγχος πρόσβασης με αναλυτική καταγραφή του πότε έγινε η κάθε πρόσβαση

Έλεγχος Θέρμανσης Κλιματισμού και Φωτισμού

Ιδανικές συνθήκες θέρμανσης, κλιματισμού και φωτισμού του ακινήτου όλο το 24ωρο

Εξοικονόμηση Ενέργειας

Περιορισμός της κατανάλωσης ρεύματος και ενέργειας για τον φωτισμό, την θέρμανση και τον κλιματισμό

Ανίχνευση Κίνησης

Έξυπνα συστήματα ανίχνευσης κίνησης και παρουσίας ύποπτων ατόμων στο σπίτι

Έξυπνοι Συναγερμοί

Ενημερωθείτε για τα συστήματα έξυπνων συναγερμών για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια

Επόμενα Βήματα

Επικοινώνησε μαζί μας!

Στείλε μας τα στοιχεία του διαμερίσματός σου για να κλείσουμε ένα ραντεβού, να δούμε και να συζητήσουμε τις ανάγκες και τις λύσεις ανάλογα με τον προϋπολογισμό σου.

Η ομάδα της CloudKeys θα επικοινωνήσει μαζί σου για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο ακίνητο.

Συνοπτικά αναλαμβάνουμε:

  • Την επιλογή των κατάλληλων «έξυπνων» συστημάτων ανάλογα με τις ανάγκες σου
  • Την επίβλεψη της εγκατάστασης από εξειδικευμένα συνεργεία ή/και τον ηλεκτρολόγο σου
  • Συμβουλευτικές συναντήσεις για την δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για τους φιλοξενούμενους
  • Την εξεύρεση λύσεων για την μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας
  • Την γρήγορη απόσβεση της επένδυσης σου