Αρχιτεκτονική Σχεδίαση με Άποψη

Μοναδική αρχιτεκτονική σχεδίαση εμπειρίας φιλοξενίας

Αρχιτεκτονική Ξενοδοχείου

Πρωτότυπες και εξαιρετικά δημιουργικές αρχιτεκτονικές προτάσεις ανακαίνισης ή κατασκευής ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων με έμφαση στην απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας των επισκεπτών και σε σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην κορεσμένη τουριστική αγορά της Ελλάδας.

Η αρχιτεκτονική σχεδίαση ξενοδοχειακών μονάδων της CloudKeys είναι εμπλουτισμένη από ένα μείγμα εμπειριών φιλοξενίας και τεχνικής υποστήριξης τουριστικών καταλυμάτων και διαμερισμάτων βραχυχρόνιων μισθώσεων. Δίνουμε έμφαση και δημιουργική πρακτική προσέγγιση απόλαυσης και φιλοξενίας στους επισκέπτες, δεν σχεδιάζουμε απλά ωραία κτίρια και χώρους.

Επικοινωνήστε με την ομάδα μας για αρχιτεκτονική σχεδίαση του ξενοδοχείου σας.

Σύγχρονη και πρακτική αρχιτεκτονική προσέγγιση στη φιλοξενία

Στόχος μας η απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας και η πρακτικότερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών που διαμένουν στο ξενοδοχείο αλλά και των εργαζομένων για να επιτελέσουν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο το έργο τους. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έργα κατασκευής ή ανακαίνισης και αναβάθμισης της εμπειρίας των επισκεπτών.

Τα σύγχρονα δεδομένα της τουριστικής-ξενοδοχειακής αγοράς της Ελλάδας απαιτούν αρχιτεκτονικές προσεγγίσεις ικανές να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό. Εκατοντάδες ξενοδοχεία έχουν χτιστεί τα τελευταία χρόνια σε δημοφιλείς και μη προορισμούς και η διαφοροποίηση και ο μοναδικός χαρακτήρας είναι μονόδρομος για την οικονομική βιωσιμότητα της ξενοδοχειακής επιχείρησης.

Σχεδιασμός & Μελέτες

Βέλτιστη αξιοποίηση των διαθέσιμων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με έμφαση στην επιβλητικότητα της σχεδίασης και στην πρακτικότητα των κατασκευών για τους φιλοξενούμενους και το προσωπικό

Διακοσμητικά Στοιχεία

Εξαιρετικής ποιότητας ξύλινες και μεταλλικές διακοσμητικές κατασκευές ανάλογα με τον χαρακτήρα του ξενοδοχείου (boutique, classic, luxury, industrial, κ.ο.κ.)

Γεωγραφική Προσέγγιση

Σχεδιασμός με βάση τα χαρακτηριστικά της γεωγραφικής τοποθεσίας του ακινήτου και του περιβάλλοντος χώρου.

Πλήρης ή μερική ανακαίνιση ξενοδοχειακής μονάδας

Διαθέτουμε λύσεις για όλες τις περιπτώσεις εργασιών ανακαίνισης και εξειδικευμένα συνεργεία για κάθε ανάγκη, είτε πρόκειται για πλήρη ανακαίνιση και αναδιαμόρφωση χώρων, είτε για μεμονωμένους χώρους του ξενοδοχείου όπως τα δωμάτια διαμονής ή η κουζίνα του εστιατορίου.

Ρεσεψιόν & Χώρος Υποδοχής

Ιδιαίτερη αρχιτεκτονική έμφαση στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου και στον χώρο υποδοχής καθώς αποτυπώνουν την πρώτη εντύπωση του επισκέπτη. Σκοπός είναι να τον «μυήσουν» άμεσα στην εμπειρία φιλοξενίας που προσφέρει το ξενοδοχείο αλλά και η πρακτική χρήση του χώρου για την τυχόν αναμονή προετοιμασίας του δωματίου.

Εξωτερικοί χώροι και πισίνα

Σχεδίαση εξωτερικών χώρων και πισίνας με έμφαση στην μεγιστοποίηση του αισθήματος της απόλαυσης και της χαλάρωσης του επισκέπτη. Στόχος της αρχιτεκτονικής μελέτης είναι και η ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος των κτιρίων.

Bar & Εστιατόριο

Σχεδιάζουμε την βέλτιστη μορφοποίηση του διαθέσιμου χώρου με έμφαση στον χαρακτήρα και το κύρος του ξενοδοχείου. Ο σχεδιασμός υλοποιείται ανάλογα με την δυναμικότητα στις περιόδους μέγιστης πληρότητας.

Δωμάτια και Σουίτες

Αρχιτεκτονική δωματίων με βάση τις σύγχρονες ανάγκες του επισκέπτη και τις τεχνολογικές εξελίξεις, παράλληλα με την έμφαση στον χαρακτήρα του ξενοδοχείου.

Επίκεντρο της αρχιτεκτονικής σχεδίασης των δωματίων είναι η πρακτική εξυπηρέτηση των επισκεπτών και των συσκευών τεχνολογίας τους

Φωτισμός & Multimedia

Θεωρούμε εξαιρετικής σημασίας τον κατάλληλο φωτισμό όλων των χώρων κοινής χρήσης και των δωματίων του ξενοδοχείου όπως και της χρήσης πολυμέσων (multimedia). Δίνουμε έμφαση στην εύκολη διαχείριση του φωτισμού στα δωμάτια για τους φιλοξενούμενους, του γενικού φωτισμού χώρων και της χρήσης πολυμέσων για το προσωπικό.

Οι μελέτες για την ανακαίνιση υφιστάμενων κτιρίων και την κατασκευή κτιρίων σε οικόπεδο περιλαμβάνουν έλεγχο και σχεδιασμό βάσει των κανόνων της πολεοδομικής νομοθεσίας και των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητο.

Αναλαμβάνουμε την σύνταξη φακέλου για έκδοση άδειας δόμησης και την έκδοση βεβαιώσεων και κάθε τύπου γραφειοκρατική διαδικασία με την Πολεοδομία, το Επιμελητήριο κ.ο.κ.

Στην φάση της υλοποίησης της ανακαίνισης ή της κατασκευής του ξενοδοχείου πραγματοποιείται επίβλεψη του έργου και επίλυση απρόοπτων θεμάτων που προκύπτουν. Πάντα σε συνεργασία με τους μηχανικούς και τα άλλα εμπλεκόμενα επαγγέλματα του Δικτύου της CloudKeys.

Δίκτυο CloudKeys

Η μακροχρόνια εμπειρία της εταιρίας στους κλάδους των βραχυχρόνιων και των τουριστικών μισθώσεων έχει ενσωματωθεί στις τεχνικές υπηρεσίες μας σε συνεργασία με ένα εξαιρετικό δίκτυο αξιόπιστων και δοκιμασμένων επαγγελματιών.