Καθαριότητα Χώρου και Κλινοσκεπασμάτων

Διαχείριση καθαριότητας διαμερίσματος και καθαρισμού κλινοσκεπασμάτων
Επαγγελματικός καθαρισμός κλινοσκεπασμάτων και γενική καθαριότητα διαμερίσματος

Κρατάμε το Διαμέρισμά σας Πεντακάθαρο

Η πρώτη εικόνα που αντικρίζει ο επισκέπτης με το που μπαίνει στο διαμέρισμα είναι και η σημαντικότερη. Γενική καθαριότητα και φρεσκάρισμα του χώρου αμέσως πριν το check-in, ακόμα κι αν το διαμέρισμα έχει συνεχείς κρατήσεις

Διαδικασία Καθαριότητας για Προστασία από COVID-19

Η CloudKeys εφαρμόζει αυστηρά πρωτόκολλα για την προστασία των επισκεπτών και των εργαζομένων. Μετά από κάθε αναχώρηση το διαμέρισμα αερίζεται για αρκετή ώρα ενώ όλες οι επιφάνειες, τα έπιπλα και τα υφάσματα όπως οι κουρτίνες και τα διακοσμητικά μαξιλάρια περνάνε από διαδικασία απολύμανσης.

Υγιεινό Περιβάλλον

Από το ψυγείο και την κουζίνα, μέχρι το μπάνιο και τους δύσκολους λεκέδες. Εξασφαλίζουμε άψογη καθαριότητα του διαμερίσματός σας.

Ποιοτικά Καθαριστικά

Χρησιμοποιούμε μόνο υψηλής ποιότητας καθαριστικά με ειδικές προδιαγραφές για διαμερίσματα.

Κλινοσκεπάσματα και Πετσέτες

Καθαρισμός σε επαγγελματικά πλυντήρια και αντιμετώπιση ακόμα και δύσκολων λεκέδων.

Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες καθαριότητας ανάμεσα στις κρατήσεις, ακόμα κι αν υπάρχει κενό λίγων ωρών μεταξύ  check-out και check-in. Οι επισκέπτες στα σπίτια που καθαρίζουμε είναι πάντα ευχαριστημένοι και ανταμείβουν τους οικοδεσπότες με υψηλή βαθμολογία στα δημόσια σχόλια.

Η εμπειρία μας στο κομμάτι της καθαριότητας είναι πολύχρονη και παρέχει λύσεις σε καταστάσεις όπως δύσκολους λεκέδες σε σεντόνια και πετσέτες, ή σε λεκέδες σε είδη υγιεινής, μπανιέρες, κ.ο.κ.

Καθαριότητα διαμερισμάτων σε δύο στάδια

Ανθρώπινα λάθη και παραλείψεις είναι φυσιολογικό να γίνουν. Η Cloudkeys στα πλαίσια της υψηλού επιπέδου φιλοξενίας που παρέχει στους επισκέπτες στα διαμερίσματα που διαχειρίζεται εφαρμόζει έλεγχο καθαριότητας δύο σταδίων.

Το αποτέλεσμα είναι η μείωση των προβλημάτων και η εξαιρετική κατάσταση του ακινήτου κατά την άφιξη του ταξιδιώτη. Η διαδικασία είναι σε εφαρμογή σε πλήρη και αρμονική συνεργασία με τον τομέα διαχείρισης κρατήσεων.

Καθαριότητα κλινοσκεπασμάτων από επαγγελματικά πλυντήρια με υψηλές προδιαγραφές και σιδέρωμα ώστε οι guests να απολαμβάνουν φρέσκα κλινοσκεπάσματα και πετσέτες σε κάθε κράτηση.

Η υπηρεσία καθαρισμού διαμερισμάτων παρέχεται σε ιδιοκτήτες του χαρτοφυλακίου ακινήτων διαχείρισης της Cloudkeys στα πλαίσια της βραχυχρόνιας μίσθωσης. Αν είστε ιδιοκτήτης με πάνω από 5 ακίνητα ή εταιρία διαχείρισης ακινήτων, ίσως το συνεργείο μας να μπορεί να σας εξυπηρετήσει. Σε αυτήν την περίπτωση στείλτε μας μήνυμα μέσω αυτής της φόρμας επικοινωνίας.

Συμπληρώστε σήμερα τη φόρμα καταγραφής διαμερίσματος!

Ενας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, αμέσως μόλις συμπληρώσετε εδώ τα στοιχεία του διαμερίσματός σας!