Υπηρεσίες Διαχείρισης Κτιρίων

Πλήρης διαχείριση κτιρίων με διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης
Κτίρια διαμερισμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης

Διαχείριση κτιρίων σε επιλεγμένες περιοχές της Αθήνας

Πλήρης προετοιμασία και διαχείριση του κτιρίου σας για διάθεση διαμερισμάτων σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης και σε εταιρικούς πελάτες της Cloudkeys που αναζητούν επιπλωμένα ακίνητα για το προσωπικό και τους συνεργάτες τους.

Η Cloudkeys Αναλαμβάνει

  • Διαχείριση κρατήσεων
  • Διαχείριση πληρωμών και πιστωτικών καρτών
  • Διαχείριση δηλώσεων στην εφορία
  • Κατάθεση ενοικίων στους ιδιοκτήτες μέχρι τις 15 κάθε μήνα
  • Τεχνική υποστήριξη και μικρές επισκευές

Κορυφαίες υπηρεσίες φιλοξενίας

Υποδεχόμαστε τους φιλοξενούμενους και συμβάλουμε ουσιαστικά στην εμπειρία της Αθήνας με εξαιρετικές προτάσεις, ανάλογα με τις προσωπικές προτιμήσεις κάθε επισκέπτη. Υποστηρίζουμε όλες τις ανάγκες τους και επεμβαίνουμε άμεσα σε περίπτωση βλάβης ή δυσλειτουργίας στο ακίνητο, όλο το 24ωρο.

Η Cloudkeys δεν έχει ακίνητα υψηλής προτεραιότητας. Όλα τα ακίνητα που διαχειριζόμαστε, τα αντιμετωπίζουμε και τα φροντίζουμε σαν να είναι το σπίτι μας.

Εύκολα χρήματα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε ως ιδιοκτήτης είναι να παρακολουθείτε τις άμεσες πληρωμές στον λογαριασμό σας.

Περισσότερες κρατήσεις

Μέσα από την συνεχώς αναπτυσσόμενη πλατφόρμα της CloudKeys, βελτιστοποιούμε την καταχώρηση του ακινήτου και πετυχαίνουμε περισσότερες κρατήσεις και μεγαλύτερο εισόδημα!

Μοναδική φιλοξενία

Παρέχουμε 5άστερη φιλοξενία… την οποία δυσκολεύονται να κατακτήσουν ακόμη και οι μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες

Δίκτυο B2B

Επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τα διαμερίσματά μας για την φιλοξενία συνεργατών και υπαλλήλων τους

Διαχείριση Check-In & Check-Out

Υποδεχόμαστε τους φιλοξενούμενούς σας και τους «ξεναγούμε» στο χώρο σας, τις παροχές και τους κανόνες του σπιτιού σας.

Υπηρεσίες καθαριότητας

Φροντίζουμε για την υψηλού επιπέδου καθαριότητα του ακινήτου σας ανάμεσα στις κρατήσεις

Λογιστικά – Δηλώσεις MyData – Μητρώο Βραχυχρόνιων Μισθώσεων

Η CloudKeys αναλαμβάνει την διαδικασία δηλώσεων όλων των μισθώσεων εμπρόθεσμα και χωρίς καμία επιβάρυνση ή υποχρέωση του ιδιοκτήτη. Ο ιδιοκτήτης χρειάζεται να κάνει μόνο μία δήλωση το χρόνο για έσοδα από ακίνητη περιουσία.

Προχωράμε στην καθημερινή έκδοση όλων των παραστατικών για τις κρατήσεις της ημέρας και τις καταχωρούμε στο MyData της ΑΑΔΕ σε πραγματικό χρόνο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν την επιλογή έκδοσης απλής απόδειξης ή τιμολογίου για την διαμονή τους.

Παράλληλα καταχωρούμε όλες τις μισθώσεις για κάθε διαμέρισμα ξεχωριστά στο Μητρώο Βραχυχρόνιων Μισθώσεων της ΑΑΔΕ.

Καταχώρηση Μισθώσεων

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας καταχωρεί κατά την ημερομηνία της αναχώρησης του μισθωτή (check-out) όλα τα απαραίτητα στοιχεία στο ειδικό μητρώο της ΑΑΔΕ. Μια σημαντική υποχρέωση σας σαν ιδιοκτήτης και νόμιμος διαχειριστής του ακινήτου δρομολογείται από την CloudKeys χωρίς καμία επιβάρυνση.

Ασφάλεια Συναλλαγών, Κτιρίου και Επισκεπτών

Η Cloudkeys έχει αναπτύξει έναν ιδιαίτερο μηχανισμό ασφαλείας για την ταυτοποίηση των φιλοξενούμενων, την διασφάλιση των πληρωμών με πιστωτικές κάρτες και σε μεγάλο βαθμό την διασφάλιση των κτιρίων και των ακινήτων που διαχειρίζεται.

Αντίστοιχα, η διασφάλιση της ασφαλούς διαμονής των φιλοξενούμενων είναι κορυφαίας σημασίας. Η Cloudkeys ελέγχει όλους όσους κάνουν κράτηση και δεν επιτρέπει κρατήσεις χωρίς επιβεβαιωμένη πιστωτική κάρτα και ταυτότητα ή διαβατήριο. Στόχος μας παραμένει η ασφαλής και ποιοτική διαμονή κάθε φιλοξενούμενου.

Τα κόστη εγκατάτστασης, επισκευής ή συντήρησης συστημάτων ασφαλείας, επισκευών και συντήρησης του κτιρίου και του εξοπλισμού επιβαρύνουν τον ιδιοκτήτη.

Οι ιδιοκτήτες μπορούν να αναθέτουν τις όποιες επισκευές σε συνεργάτη της επιλογής τους, εκτός αν υπάρξει έκτακτο περιστατικό και ο συνεργάτης αυτός δεν μπορεί να επέμβει άμεσα, οπότε επεμβαίνει συνεργάτης της Cloudkeys.

Ζημιές στο ακίνητο

Σε γενικές γραμμές, από αρκετές χιλιάδες άτομα που έχουμε φιλοξενήσει στα ακίνητα που διαχειριζόμαστε δεν έχει γίνει καμία σημαντική ζημιά, πέραν του να σπάσει ένα ποτήρι ή να ξεχάσει κάποιος τα κλειδιά πίσω από την πόρτα.

Σε κάθε περίπτωση συστήνεται ανεπιφύλακτα στους ιδιοκτήτες εξειδικευμένη ασφαλιστική κάλυψη για ζημιές στο κτίριο ή στα επιμέρους διαμερίσματα. Η ομάδα μας γνωρίζει τις καλύτερες λύσεις της αγοράς και συστήνει συγκεκριμένα ασφαλιστικά προϊόντα.

Διαχείριση Πιστωτικών Καρτών

Διαχειριζόμαστε καθημερινά δεκάδες πιστωτικές κάρτες, κάτι που αποτελεί μια σημαντική δικλείδα ασφαλείας έναντι κακόβουλων επισκεπτών και παράτυπων ή παράνομων ενεργειών.

Υπάλληλος Υποδοχής

Η υποδοχή φιλοξενουμένων γίνεται πάντα από εξειδικευμένο προσωπικό της Cloudkeys και πάντα σύμφωνα με τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Ασφάλιση Ακινήτου

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα και γνωρίζουμε τα κατάλληλα ασφαλιστικά προϊόντα για βραχυχρόνιες μισθώσεις

Προνόμια CloudKeys

Προνομιακή Τιμή Φωτογράφισης

Επαγγελματική φωτογράφιση με εξειδικευμένο φωτογράφο ξενοδοχειακών καταλυμάτων

Φροντίδα και Συντήρηση Ακινήτου

Φροντίζουμε το ακίνητό σας ακριβώς όπως και το σπίτι μας. Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες επίβλεψης και καθαριότητας μας επιτρέπουν να ανακαλύπτουμε άμεσα φθορές και προβλήματα. Προβαίνουμε σε άμεσες εργασίες συντήρησης στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Προσωποποιημένο Check-in

Η μεγάλη εμπειρία μας επιτρέπει την προσωποποιημένη διαδικασία check-in ειδικά σχεδιασμένη για κάθε guest ξεχωριστά για την μεγιστοποίηση των θετικών κριτικών που αφήνουν μετά την διαμονή τους. Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνουμε την αύξηση των τιμών διανυκτέρευσης και μία αξέχαστη εμπειρία για τους guests.

Διαδικασίες Ασφάλειας

Συνεχώς αναβαθμισμένη διαδικασία ασφάλειας για τους guests που μισθώνουν το ακίνητο καθώς και για το προσωπικό φιλοξενίας, και για τους καθαριστές, και για τα τεχνικά συνεργεία που αναλαμβάνουν εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης ζημιών

Επαγγελματικός Ιματισμός

Παρέχουμε λευκό επαγγελματικό ξενοδοχειακό ιματισμό στις premium υπηρεσίες μας ή ζητάμε την παροχή ιματισμού από τους ιδιοκτήτες μας σε προνομιακές τιμές. Αναλαμβάνουμε την φροντίδα και την καθαριότητα του ιματισμού σε επαγγελματικά και βιομηχανικά πλυντήρια

Έχετε ακόμα απορίες για το πώς γίνεται;

Συχνές Ερωτήσεις Διαχείρισης Κτιρίων

Η προμήθεια της Cloudkeys είναι 25% επί του τελικού κόστους διανυκτέρευσης που πληρώνει ο τελικός πελάτης, ο οποίος και χρεώνεται ένα επιπλέον κόστος καθαρισμού και παροχής κλινοσκεπασμάτων.

Η προμήθεια της Cloudkeys είναι αδιαπραγμάτευτη.

Η επιμέλεια της γενικής καθαριότητας των κοινόχρηστων χώρων του κτιρίου αναλαμβάνεται από την Cloudkeys και τις ομάδες καθαρισμού. Σε γενικές γραμμές η καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων του κτιρίου είναι αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικής εμπειρίας του πελάτη.

Το μέσο εισόδημα από τα ακίνητα που διαχειριζόμαστε είναι πάνω από το 150% των χρημάτων που θα μπορούσε να κερδίσει ένας ιδιοκτήτης ακινήτου από μια μακροχρόνια μίσθωση.

Οι τιμές διανυκτέρευσης που μπορεί να ενοικιαστεί ένα διαμέρισμα είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων όπως η περιοχή, η κατάσταση, ο εξοπλισμός, η εποχιακή ζήτηση και δεκάδες άλλοι παράγοντες που λαμβάνουμε υπόψη για να διαμορφώσουμε την τιμολογιακή πολιτική που θα μεγιστοποιήσει το εισόδημα.

Η εμπειρία της CloudKeys είναι καθοριστική για την μεγιστοποίηση της πληρότητας και την αυξημένη κερδοφορία του σπιτιού σου. Πολλοί πελάτες μας απολαμβάνουν αυξημένο εισόδημα κατά 70-200% σε σχέση με την προηγούμενη εταιρία διαχείρισης που είχαν αναθέσει το ακίνητό τους.

Όλα τα έξοδα συντήρησης, αποκατάστασης βλαβών, αντικατάστασης επίπλων και πληρωμής λογαριασμών ΔΕΚΟ επιβαρύνουν τον ιδιοκτήτη του κτιρίου. Όπως αναφέρουμε και αλλού, συστήνεται η σύμβαση ασφαλιστήριου συμβολαίου από τους ιδιοκτήτες με ασφαλιστική εταιρία που καλύπτει αστική ευθύνη και βραχυχρόνιες μισθώσεις.

Η Cloudkeys αναλαμβάνει μόνο την αντικατάσταση του ιματισμού (σεντόνια, μαξιλαροθήκες, παπλωματοθήκες, πετσέτες, κλπ). Δεν υπάρχει κόστος απόκτησης ιματισμού, ο ιματισμός παρέχεται από την Cloudkeys.

Οι ιδιοκτήτες παραδίδουν το κτίριο και τα διαμερίσματα πλήρως επιπλωμένα, εξοπλισμένα και διακοσμημένα. Υπάρχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές που πρέπει να καλύπτονται για να αναλάβει την διαχείριση ενός κτιρίου η Cloudkeys. Οι εκπρόσωποί μας θα σας ενημερώσουν για όλα τα θέματα στην σχετική μας επικοινωνία.

Πολύ σημαντικό είναι οι ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις να έχουν αναβαθμιστεί με γνώμονα τις βραχυχρόνιες μισθώσεις. Η Cloudkeys έχει πάντα το δικαίωμα να τερματίσει τις υπηρεσίες διαχείρισης σε περίπτωση που οι εγκαταστάσεις αυτές δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν των απαιτήσεων.

Στην σπάνια περίπτωση ζημιών η Cloudkeys θα κάνει ότι είναι δυνατό από την πλευρά της για αξίωση αποζημίωσης. Τα φαινόμενα αυτά είναι εξαιρετικά σπάνια και συνήθως συναντώνται σε οικοδεσπότες και εταιρίες διαχείρισης που δεν υποδέχονται αυτοπροσώπως τους φιλοξενούμενους.

Σε πρώτο στάδιο γίνεται προσπάθεια να καλύψει ο πελάτης τις ζημιές που έχει προκαλέσει. Αν υπάρξει άρνηση, κάνουμε αίτημα αποζημίωσης από την πλατφόρμα βραχυχρόνιας μίσθωσης που πραγματοποιήθηκε η κράτηση. Αν και πάλι υπάρξει άρνηση, η πλατφόρμα είτε απαιτεί αποζημίωση για λογαριασμό μας, είτε εμπλέκει την ασφαλιστική εταιρία που έχει σύμβαση για τέτοιες περιπτώσεις.

Όπως εξηγούμε στις συναντήσεις μας με τους ιδιοκτήτες που έχουν αναθέσει την διαχείριση του ακινήτου τους στην εταιρία μας, αν έχετε εμπλακεί σε σύγκρουση με το όχημά σας, γνωρίζετε τι καλύπτουν και τι όχι οι ασφαλιστικές εταιρίες.

Οι πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης όπως η Airbnb και το Booking.com παρέχουν τις δικές τους ασφαλιστικές καλύψεις αλλά συστήνουμε να συνάψετε ασφαλιστήριο συμβόλαιο με μία εταιρία στην Ελλάδα.

Διαχείριση Πλατφορμών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης

Η CloudKeys έχει διαχειριστεί χιλιάδες διαμονές από κρατήσεις πελατών στα σημαντικότερα δίκτυα τουριστικών κρατήσεων παγκοσμίως. Διατηρούμε στενές επαφές και έχουμε αναβαθμισμένο λογαριασμό στα περισσότερα από αυτά και συμμετέχουμε ενεργά σε εκδηλώσεις, συνέδρια και συχνές συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη και διαχειριστές λογαριασμών τουριστικών ακινήτων και ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Διαχείριση Airbnb

Διαχείριση κρατήσεων και βελτιστοποίηση καταχώρησης στην δημοφιλή πλατφόρμα βραχυχρόνιων μισθώσεων Airbnb. Δημιουργία ή αναβάθμιση περιγραφών και άλλων κειμένων που περιλαμβάνονται στην καταχώρηση του διαμερίσματός σας και άμεση απάντηση στα ερωτήματα υποψηφίων πελατών.

Διαχείριση Booking.com

Βέλτιστη παραμετροποίηση της καταχώρησης του σπιτιού στο booking.com, ένα από τα πιο δυνατά κανάλια κρατήσεων παγκοσμίως. Πλήρης διαχείριση του ακινήτου στον λογαριασμό της εταιρίας μας και έκδοση παραστατικών στους πελάτες. Άμεση απάντηση στα ερωτήματα υποψηφίων πελατών.

Διαχείριση Expedia

Καταχώρηση και προώθηση του διαμερίσματος στο δίκτυο της Expedia που περιλαμβάνει πολλά ταξιδιωτικά πρακτορεία κυρίως της Αμερικής και ανεξάρτητα δίκτυα όπως η Travelocity, Hotels.com, Trivago, ebookers και άλλα δημοφιλή δίκτυα online κρατήσεων.

Διαχείριση HomeAway

Καταχωρούμε το σπίτι στην ολοένα και πιο δημοφιλή πλατφόρμα HomeAway (πρόσφατα εξαγοράστηκε από την Expedia αλλά λειτουργεί ως ανεξάρτητο δίκτυο). Διαχείριση τιμολογιακής πολιτικής και βελτιστοποίηση της καταχώρησης για υψηλή κατάταξη στα αποτελέσματα αναζητήσεων των τουριστών.