Υπηρεσίες Φιλοξενίας Βραχυχρόνιων Μισθώσεων

Πλήρης γκάμα υπηρεσιών φιλοξενίας για τους guests του διαμερίσματός σας
Εγγυώμαστε μια εξαιρετική εμπειρία για τους guests

Φιλοξενία Υψηλού Επιπέδου

Δεν θέλει μόνο χρόνο.

Θέλει τρόπο και … εμπειρία.

Θέλει δίκτυο συνεργατών και ευρύτερη γνώση κάθε περιοχής.

Κυρίως όμως, θέλει πάθος για τη δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας φιλοξενίας που επιστρέφει σε επίπεδο φήμης και εντυπώσεων.

Θέλει υπηρεσίες φιλοξενίας που δημιουργούν το συγκριτικό πλεονέκτημα στον επισκέπτη και επιβεβαιώνουν το αίσθημα ασφάλειας του ιδιοκτήτη.

Θέλει Υπηρεσίες Διαχείρισης Cloudkeys.

  • Προσωποποιημένο check-in: Το προσωπικό της Cloudkeys υποδέχεται τους ταξιδιώτες φιλοξενούμενους στο κάθε διαμέρισμα, τους ξεναγεί στους χώρους και τις λειτουργίες του διαμερίσματος και παρέχει προσωποποιημένες ταξιδιωτικές προτάσεις.
  • Καθαρισμός: Καθαρισμός με 2 στάδια ελέγχου για ένα τέλειο αποτέλεσμα μετά από κάθε κράτηση. Η Cloudkeys αναλαμβάνει καθαρισμούς διαμερισμάτων ακόμα και για μονοήμερες κρατήσεις. Καθαρίζουμε και ελέγχουμε το κάθε διαμέρισμα μετά το check out.
  • Ανανέωση βασικών ειδών φιλοξενίας: Καθαρισμός ιματισμού με πιστοποίηση ISO και έλεγχος όλων των ειδών αναλώσιμων στο κατάλυμα κατά την διαδικασία καθαρισμού.
  • Διασφάλιση εύρυθμης λειτουργίας υποδομών: Τακτικές επιθεωρήσεις υποδομών με σκοπό τον έγκαιρο εντοπισμό βλαβών ή προβλημάτων που μπορούν να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην εμπειρία φιλοξενίας της Cloudkeys. Διαρροές ή άλλες βλάβες αντιμετωπίζονται άμεσα, πριν αρχίσουν να γιγαντώνονται.
  • Pick up & drop off επισκεπτών: Συνεργαζόμαστε με εξαιρετικούς οδηγούς ταξί και mini van. Η εμπειρία των φιλοξενούμενων ταξιδιωτών ξεκινάει ιδανικά από την άφιξη στο αεροδρόμιο.

Διαβάστε περισσότερα για την διαχείριση των κρατήσεων στα καταλύματα που παρέχει η Cloudkeys στο χαρτοφυλάκιο ακινήτων διαχείρισης.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τα μυστικά της φιλοξενίας. Είμαστε από τις πραγματικά ελάχιστες εταιρείες διαχείρισης διαμερισμάτων που έχουμε δημόσια προφίλ με χιλιάδες εξαιρετικές κριτικές.

Οποιοσδήποτε μπορεί να δει όλες τις κριτικές από την έναρξη της λειτουργίας της Cloudkeys δημόσια, με εξαιρετικές βαθμολογίες. Η Cloudkeys και το εξειδικευμένο προσωπικό της παρέχουν υψηλού επιπέδου φιλοξενία σε ταξιδιώτες.

Ως οικοδεσπότες έχουμε φιλοξενήσει και εξυπηρετήσει πάνω από 10,000 ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο στα διαμερίσματα του χαρτοφυλακίου μας.

Παράλληλα έχουμε προγράμματα φιλοξενίας για business ταξιδιώτες και για άλλες κατηγορίες πελατών, όπως ο Ιατρικός Τουρισμός.

Συμπληρώστε σήμερα τη φόρμα καταγραφής διαμερίσματος!

Ενας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, αμέσως μόλις συμπληρώσετε εδώ τα στοιχεία του διαμερίσματός σας!