Ανακαίνιση, Αναβάθμιση και Συντήρηση Ξενοδοχείου

Συμβάλλουμε ουσιαστικά στην τεχνική υποστήριξη και την αναβάθμιση του ξενοδοχείου σας

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου

Πλήρης ή μερική ανακαίνιση ξενοδοχείων από ομάδα έμπειρων και αξιόπιστων μηχανικών με συνολικές λύσεις για τις ανάγκες της επιχείρησης και των επισκεπτών που κλείνουν την διαμονή τους. Η ξενοδοχειακή αγορά στην Ελλάδα θεωρείται αρκετά κορεσμένη μετά από συνεχή εγκαίνια νέων ξενοδοχείων στην Αθήνα και σε άλλους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.

Η εμπειρία της CloudKeys στην τουριστική αγορά με μεγάλη εξειδίκευση στην φιλοξενία είναι καθοριστική για την διαφοροποίηση της επιχείρησης από τον ανταγωνισμό, την αύξηση της αξίας του τουριστικού ακινήτου και την κατάκτηση μεγαλύτερου μεριδίου αγοράς.

Επικοινωνήστε με την ομάδα μας για την ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας.

Σύγχρονη φιλοσοφία και προσέγγιση στη φιλοξενία

Η μακροχρόνια διαχείριση ξενοδοχείων και καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης της εταιρίας μας έχει επικεντρώσει τις υπηρεσίες μας στην απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έργα ανακαίνισης και αναβάθμισης της εμπειρίας των επισκεπτών.

Κύριος στόχος είναι η μεγιστοποίηση της ικανοποίησης των επισκεπτών και κατά συνέπεια η επιστροφή τους στα καταλύματα που διαχεριζόμαστε και ο διαμοιρασμός της εμπειρίας τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στους φίλους τους.

Αρχιτεκτονική Μελέτη

Σχεδιασμός εσωτερικών, εξωτερικών και εργασιακών χώρων εντός του ξενοδοχείου με στόχο την βέλτιστη και πρακτική χρήση τους από επισκέπτες και εργαζόμενους

Αναβάθμιση Υποδομών

Νέα σχεδίαση των ηλεκτρολογικών και υδραυλικών υποδομών με στόχο την πλήρη υποστήριξη των σύγχρονων αναγκών των φιλοξενούμενων

Ενεργειακή Αναβάθμιση

Μελέτη και εγκατάσταση συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας και φυσικών πόρων, ενεργειακή κτιριακή αναβάθμιση και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων

Πλήρης ή μερική ανακαίνιση ξενοδοχειακής μονάδας

Διαθέτουμε λύσεις για όλες τις περιπτώσεις εργασιών ανακαίνισης και εξειδικευμένα συνεργεία για κάθε ανάγκη, είτε πρόκειται για πλήρη ανακαίνιση και αναδιαμόρφωση χώρων, είτε για μεμονωμένους χώρους του ξενοδοχείου όπως τα δωμάτια διαμονής ή η κουζίνα του εστιατορίου.

Αρχιτεκτονική Αναβάθμιση

Η εξαιρετική ομάδα αρχιτεκτόνων και πολιτικών μηχανικών αναλαμβάνει την πλήρη αναβάθμιση του ακινήτου προσδίδοντας νέο χαρακτήρα και ύφος στο ξενοδοχείο. Στόχος η μέγιστη διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό και η βέλτιστη χρήση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του ξενοδοχείου ώστε οι φιλοξενούμενοι επισκέπτες να έχουν μία αξέχαστη εμπειρία.

Αναδιαμορφώνουμε τους διαθέσιμους χώρους που χρησιμοποιούν οι φιλοξενούμενοι και σχεδιάζουμε πιο πρακτικές προσεγγίσεις στους χώρους εργασίας των εργαζομένων όπως η κουζίνα, η αποθήκη ιματισμού και τα πλυντήρια.

Σχεδιάζουμε σημαντικά έπιπλα όπως η reception, το μπαρ και διακοσμητικά αντικείμενα με βάση το ξύλο ή μεταλλικές κατασκευές για τους εσωτερικούς ή τους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου.

Ανακαίνιση – Φρεσκάρισμα

Η οικονομική μας πρόταση χωρίς την ανάμιξη αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί φρεσκάρισμα του ξενοδοχείου χωρίς επεμβάσεις στον χαρακτήρα του κτηρίου. Ελαιοχρωματισμοί, βάψιμο οροφής και διακοσμητικών στοιχείων, μονώσεις, επιδιόρθωση προβλημάτων όπως η υγρασία και γενικές εργασίες που συνήθως πραγματοποιούνται κάθε 2 χρόνια στα περισσότερα ξενοδοχεία.

Όλες οι εργασίες οργανώνονται από διπλωματούχο πολιτικό μηχανικό και επιβλέπονται από εργοδηγό για την μέγιστη αποτελεσματικότητα και την πιστή τήρηση χρονοδιαγραμμάτων.

Ευελιξία κόστους εργασιών και προϋπολογισμού έργου

Επιλέγουμε υλικά, τεχνοτροπίες, ιδιαίτερα έπιπλα και σχεδιάζουμε διακοσμητικά αντικείμενα προσαρμοσμένα στον χαρακτήρα και στην στρατηγική branding του ξενοδοχείου. Γνωρίζουμε άρτια τις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των φιλοξενούμενων και αποφεύγουμε φλύαρες προσεγγίσεις που αυξάνουν το κόστος του έργου χωρίς ουσιαστικό αντίκρυσμα.

Ο προϋπολογισμός του έργου, είτε πρόκειται για ανακαίνιση είτε για αναδιάταξη χώρων και μικρο-κατασκευαστικές παρεμβάσεις είναι άμεσα εξαρτώμενος από τις αποφάσεις, τους επιχειρηματικούς στόχους και την φιλοσοφία της διοίκησης της ξενοδοχειακής επιχείρησης.

Σε κάθε περίπτωση η ομάδα της CloudKeys και η εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας και της μεγιστοποίησης της ικανοποίησης των επισκεπτών θα παρέχει ουσιαστική συμβουλευτική καθοδήγηση, παράλληλα με την επιλογή των κατάλληλων υλικών και προμηθευτών.

Διαδικασία Έργου Ανακαίνισης

Μετά από τις απαραίτητες αρχικές συναντήσεις και τον προσδιορισμό των εργασιών (αρχιτεκτονικές μελέτες, μελέτη στατικής επάρκειας, ενεργειακές μελέτες, επιλογή υλικών δόμησης, κ.ο.κ.) μορφοποιούμε την λύση που ταιριάζει στο στυλ και στον προϋπολογισμό σας και προχωρούμε στην έκδοση των απαραίτητων πολεοδομικών αδειών.

Ο προγραμματισμός των εργασιών ανακαίνισης γίνεται σε συμφωνία με την διοίκηση του ξενοδοχείου ώστε να παραμείνει κλειστό κατά την διάρκεια διεκπεραίωσης του έργου.

Δίκτυο CloudKeys

Η μακροχρόνια εμπειρία της εταιρίας στους κλάδους των βραχυχρόνιων και των τουριστικών μισθώσεων έχει ενσωματωθεί στις τεχνικές υπηρεσίες μας σε συνεργασία με ένα εξαιρετικό δίκτυο αξιόπιστων και δοκιμασμένων επαγγελματιών.