Δίκτυο B2B Cloudkeys

Το συνεχώς εξελισόμενο δίκτυο B2B συνεργασιών της Cloudkeys παρέχει αξιόπιστες λύσεις που ενσωματώνονται στις υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων της εταιρίας. Οι ανάγκες του πελατολογίου μας είναι αυξανόμενες και υπάρχει μεγάλη ζήτηση για προηγμένες λύσεις σε επενδυτικά σχέδια στον τομέα του τουρισμού και των οικιστικών ακινήτων.

Η μακροχρόνια εμπειρία της εταιρίας στους κλάδους των βραχυχρόνιων και των τουριστικών μισθώσεων έχει ενσωματωθεί και εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο και δοκιμασμένο δίκτυο αξιόπιστων επαγγελματιών και συνεργείων. Στο πλαίσιο της ανάγκης της τεχνικής υποστήριξης των ακινήτων που διαχειρίζεται η εταιρία μας, έχει δημιουργηθεί το Δίκτυο CloudKeys με τους πλέον αξιόπιστους συνεργάτες.

Στο δίκτυο μας περιλαμβάνονται αρχιτέκτονες, μηχανικοί, επαγγελματίες τεχνίτες, τεχνικά συνεργεία, λογιστές, φοροτεχνικοί, δικηγόροι, σύμβουλοι ακίνητης περιουσίας, ασφαλιστές, σύμβουλοι επενδύσεων, μεσιτικά γραφεία και άλλοι σημαντικοί κλάδοι που ασχολούνται με θέματα ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας, ξενοδοχείων, επαγγελματικών κτιρίων, καταστημάτων και γραφείων.

Όλες οι τεχνικές υπηρεσίες ακινήτων, ξενοδοχείων και επαγγελματικών χώρων και κτιρίων της CloudKeys έχουν δοκιμαστεί σε μικρής και μεγάλης κλίμακας έργα και σε σημαντικές επενδύσεις κυρίως στους τομείς ακίνητης περιουσίας, τουρισμού και επαγγελματικών ακινήτων στο κέντρο της Αθήνας και σε τουριστικές περιοχές σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Αν είστε επαγγελματίας με κορυφαία έργα στο βιογραφικό σας και ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του δικτύου μας, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα.

Βραχυχρόνια Μίσθωση Ακινήτων

Τα ακίνητα που διαχειριζόμαστε στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης όπως η Airbnb και το Booking.com έχουν σύγχρονες απαιτήσεις σε θέματα εξοικονόμισης ενέργειας, εξοπλισμού και επίπλωσης. Παράλληλα οι ηλεκτρολογικές και υδραυλικές υποδομές του ακινήτου πρέπει να έχουν αναβαθμιστεί κατάλληλα για την χρήση αυτή.

Ξενοδοχεία και Τουριστικά Καταλύματα

Στον ξενοδοχειακό τομέα υποστηρίζουμε επενδύσεις σε αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και παράλληλα σε κρίσιμους τομείς όπως η εξοικονόμιση ενέργειας και γενικά των φυσικών πόρων, η έξυπνη σχεδίαση εσωτερικών χώρων και δωματίων αλλά και η ανάδειξη των σημαντικών υπηρεσιών των ξενοδοχείων.

Τουριστικά και Οικιστικά Ακίνητα

Υποστηρίζουμε ουσιαστικά επενδύσεις σε ακίνητη περιουσία και real estate. Είτε σε επίπεδο ενός διαμερίσματος, είτε ενός ολόκλητου κτιρίου.  Το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει επενδυτές ακινήτων που χρειάζονται μία ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών πριν, κατά την διάρκεια και μετά την πώληση και μεταβίβαση ενός ακινήτου.

Facility Management

Κάθε τουριστική σεζόν αναλαμβάνουμε τις υπηρεσίες facility management σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Το ανθρώπινο δυναμικό, η εξειδίκευση, η ουσιαστική υποστήριξη ξενοδοχειακών και γενικά τουριστικών υπηρεσιών είναι βασικά χαρακτηριστικά των υπηρεσιών μας.

Γίνετε μέλος του Δικτύου B2B

Αν είστε επαγγελματίας σε οποιονδήποτε τομέα σχετικό με οικιστικά και τουριστικά ακίνητα, ελάτε σε επαφή με την Cloudkeys. Αναζητούμε επαγγελματίες και εταιρίες που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις σύγχρονες ανάγκες του πελατολογίου μας