Θέσεις Εργασίας στην Αθήνα

Συνεχώς αναζητούμε άτομα για εργασία σε τομείς που έχουν άμεση σχέση με τον τουρισμό, όπως καθαρισμός, τεχνική υποστήριξη κατοικιών, υπεύθυνους φιλοξενίας, διανομείς και πολλές άλλες ειδικότητες.

Αν έχεις υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, μπορείς να δουλέψεις σε ομάδες και θέλεις να γίνεις μέλος της CloudKeys ή να συμμετέχεις στο δίκτυο συνεργατών, στείλε ένα σύντομο βιογραφικό και ένας εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει μαζί σου το συντομότερο δυνατό.

Καθαριότητα και επιμέλεια

Η CloudKeys παρέχει εξαιρετική φιλοξενία στους πελάτες που κλείνουν την διαμονή τους στα καταλύματα που διαχειρίζεται. Ειδικά στον τομέα του καθαρισμού των διαμερισμάτων, τα δημόσια σχόλια των πελατών είναι εξαιρετικά.

Υπάρχουν δύο στάδια καθημερινού ελέγχου της καθαριότητας των διαμερισμάτων και όλων των τεχνικών προδιαγραφών λειτουργίας τους. Οι θέσεις εργασίας είναι μόνιμες μόνο για επιμελείς καθαριστές/καθαρίστριες.

Κορυφαία φιλοξενία και υποστήριξη

Παρέχουμε κορυφαία φιλοξενία στους επισκέπτες και υποστήριξη για οτιδήποτε χρειαστούν κατά την διάρκεια της διαμονής τους. Τεχνικά ή άλλα προβλήματα στα διαμερίσματα αντιμετωπίζονται άμεσα με όλα τα διαθέσιμα μέσα, οποιαδήποτε στιγμή.

Καθαρισμός Διαμερισμάτων

Καθαριστές / Καθαρίστριες

Διαχειριζόμαστε διαμερίσματα σε όλο το κέντρο της Αθήνας και η έδρα μας είναι στο Κουκάκι. Αναζητούμε καθαριστες/καθαρίστριες/καμαριέρες με εμπειρία από ξενοδοχεία και διαμερίσματα.

Η δουλειά διαφέρει από ένα ξενοδοχείο, είναι απαιτητική και είναι απαραίτητη και η εργασία στο κομμάτι οργάνωσης της αποθήκης της εταιρίας μας.

Προσφέρεται ανταγωνιστικός πλήρης μισθός με ένσημα και η εργασία είναι εξαήμερη και εξάωρη 09:00-15:00.

Διανομέας Ιματισμού

Διανομέας με Μηχανάκι

Καθημερινά οι διανομείς υποστηρίζουν την ομάδα καθαριότητας στα διαμερίσματα που αδειάζουν. Χρειάζεται πολύ καλή γνώση των δρόμων στο μικρό δακτύλιο της Αθήνας και γρήγορη ανταπόκριση στις καθημερινές ανάγκες της εταιρίας.

Πολύ σημαντικό να γνωρίζεις τους δρόμους για την αποφυγή λεωφόρων με πολλή κίνηση και συγκεντρώσεων στο κέντρο.

Προσφέρεται ανταγωνιστικός πλήρης μισθός με ένσημα και η εργασία είναι εξαήμερη και εξάωρη 09:00-15:00.

Υποδοχή Φιλοξενούμενων - Check-in

Συχνά αναζητούμε άτομα που θα εργάζονται στην υποδοχή και την υποστήριξη των φιλοξενουμένων σε περίπτωση βλαβών ή άλλων προβλημάτων.

Απαραίτητη είναι η γνώση Αγγλικών σε προχωρημένο επίπεδο, ειδικά στην ομιλία.

Προσφέρεται ανταγωνιστικός πλήρης μισθός με ένσημα και η εργασία είναι εξαήμερη και εξάωρη.

Φόρμα Βιογραφικού Σημειώματος