Διαχείριση Ακινήτων για Οικιστικά και Ξενοδοχειακά Καταλύματα

Δημιουργούμε αξία και μεγιστοποιούμε την απόδοση της ακίνητης περιουσίας σας με υποστηρικτικές υπηρεσίες διαχείρισης λειτουργίας και revenue management
Υπηρεσίες διαχείρισης οικιστικών ακινήτων, ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων.

Διαχείριση Ακινήτων

Στην καρδιά της Αθήνας, εκεί που η ιστορία συναντά τη σύγχρονη δυναμικότητα των κτιρίων, η Cloudkeys αποτελεί τον καθοριστικό συνεργάτη επιτυχίας στον τομέα της διαχείρισης και προώθησης επενδύσεων. Δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσης αξίας με ιδιοκτήτες ακινήτων και ξενοδοχείων.

*  Η καταχώρηση ακινήτου, καταλύματος ή ξενοδοχείου μέσω της φόρμας διαχείρισης δεν απορρέει καμία δέσμευση από την πλευρά του ιδιώτη ιδιοκτήτη ή της νομικής οντότητας που κατέχει το ακίνητο.

Προσαρμοσμένες λύσεις για καταλύματα

Προσαρμοσμένες λύσεις για την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας και την βέλτιστη λειτουργία και οικονομική απόδοση του καταλύματος. Εφαρμογή κορυφαίων επιλογών και στρατηγικής στον τομέα του Revenue Management.

Συνδυάζουμε την άψογη διαχείριση κρατήσεων ταξιδιωτών και κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών πριν την άφιξη στο κατάλυμα, κατά την διάρκεια της διαμονής και κατά την αποχώρηση (check out). Οι δημόσιες κριτικές από φιλοξενούμενους ταξιδιώτες σε πλατφόρμες OTA (Online Travel Agent) που έχει κερδίσει η Cloudkeys είναι εξαιρετικές.

Η Cloudkeys έχει χτίσει συνεργασίες σε κορυφαίο επίπεδο με τους σημαντικούς παράγοντες της αγοράς και του Τουρισμού ευρύτερα. Οι συνεργασίες μας είναι ιδιαίτερα χρήσιμες σε οποιοδήποτε κατάλυμα, είναι αφορά διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης, είτε ξενοδοχειακό κατάλυμα.

Η χρήση τεχνολογιών αιχμής στον τομέα της διαχείρισης τιμών, διαθεσιμότητας, προσφορών και πωλήσεων έχει καίρια αποτελέσματα στην κερδοφορία και την αύξηση της πληρότητας.

Βραχυχρόνιες Μισθώσεις

Πλήρη διαχείριση διαμερισμάτων με προσωποποιημένο check-in, εξαιρετική υπηρεσία καθαριότητας και κορυφαία οικονομική απόδοση σε κάθε διαμέρισμα στο χαρτοφυλάκιο ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης της Cloudkeys.

Προηγμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης πολυτελών ακινήτων και διαμερισμάτων και εξαιρετική αποτελεσματικότητα στην διαχείριση κρατήσεων και φιλοξενίας ταξιδιωτών.

Ξενοδοχειακά Καταλύματα

Κατανοούμε απόλυτα και αξιοποιούμε στο μέγιστο βαθμό την επένδυση σε ξενοδοχειακές μονάδες και τουριστικά καταλύματα. Η Cloudkeys παρέχει προσαρμοσμένες τεχνικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες με στόχο την αύξηση των πωλήσεων και την βελτιστοποίηση της καθημερινής λειτουργίας.

Επεμβαίνουμε σε καθοριστικούς τομείς κάθε ξενοδοχείου και παρέχουμε στοχευμένες λύσεις για την μετατροπή του σε μία ακμάζουσα επένδυση για τους ιδιοκτήτες.

Κτίρια Διαμερισμάτων

Διαχείριση κτιρίων με οικιστικά διαμερίσματα (multi-property management) για βραχυχρόνιες ή μακροχρόνιες μισθώσεις και ενοικιάσεις. Υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης κτιρίων και συντήρηση κοινόχρηστων χώρων και υποδομών. Διαχείριση ενοικίων.

Κτηματομεσιτικές Υπηρεσίες

Συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους επαγγελματίες της αγοράς ακινήτων για την βέλτιστη αξιοποίηση επενδυτικών κεφαλαίων για την εξαγορά και αξιοποίηση ακίνητης περιουσίας. Οι συνέργειες με κορυφαίους μεσίτες της αγοράς παρέχει μοναδικές ευκαιρίες απόκτησης ή πώλησης ακινήτων.

Επενδύσεις σε Ακίνητα

Αξιολόγηση και υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων σε ακίνητη περιουσία

Real Estate

Αξιοποιήστε το ακίνητό σας ή επενδύστε σε διαθέσιμα ακίνητα στο δίκτυο Cloudkeys

Νομική Υποστήριξη

Νομικές και λογιστικές υπηρεσίες για όλες τις φορολογικές υποχρεώσεις και κάλυψη με βάση το ελληνικό δίκαιο

Δίκτυο B2B

Επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τα ακίνητα που διαχειριζόμαστε για τις ανάγκες στέγασης και φιλοξενίας

Τεχνική Υποστήριξη

Συντήρηση και επισκευή ακινήτων από αξιόπιστους επαγγελματίες και πλήρεις υπηρεσίες ανακαίνισης και αναδιαμόρφωσης ακινήτων

Τύποι Ακινήτων

Διαχειριζόμαστε οικιστικά, τουριστικά ακίνητα και ξενοδοχεία

Διαχείριση διαμερισμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης

Υπηρεσίες πλήρους διαχείρισης διαμερισμάτων που διατίθενται προς ενοικίαση στις πλατφόρμες βραχυπρόθεσμων μισθώσεων σε τουρίστες, επαγγελματίες και άλλους επισκέπτες της Αθήνας. Προωθούμε αποτελεσματικά, επιμελούμαστε συνεχώς, καθαρίζουμε σχολαστικά το ακίνητό σας, υποδεχόμαστε τους φιλοξενούμενους και υποστηρίζουμε ενεργά την εμπειρία τους στην πόλη.

Διαχείριση κτιρίων διαμερισμάτων

Η Cloudkeys παρέχει όλες τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης και διαχείρισης των ενοικιάσεων των διαμερισμάτων σε οικιστικά κτίρια και πολυκατοικίες με διαμερίσματα. Αναλαμβάνουμε και όλες τις τεχνικές ανάγκες ανακαίνισης, διακόσμησης, επίπλωσης και εξοπλισμού των ακινήτων με εξαιρετικούς μηχανικούς, σχεδιαστές εσωτερικών χώρων, διακοσμητές και προμηθευτές επίπλων, εξοπλισμού και οικιακών συσκευών.

Διαχείριση ξενοδοχείων και τουριστικών ακινήτων

Διαθέτουμε κορυφαία τεχνογνωσία για την αποδοτικότερη ψηφιακή διαχείριση ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων σε όλη την Ελλάδα. Διαχειριζόμαστε πλήρως ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας με αξιόπιστα συνεργεία καθαρισμού και υπηρεσίες facility management, τεχνικής υποστήριξης υποδομών, σχεδιασμό και υλοποίηση έργων ανακαινίσεων και ενεργειακής απόδοσης κτιρίων.

Τεχνολογία

Χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με κορυφαία εργαλεία που συνεχώς εξελίσονται και αναπροσαρμόζονται στις ανάγκες της τοπικής αγοράς της Αθήνας.

Καθαριότητα

Διαθέτουμε αξιόπιστα συνεργεία καθαρισμού διαμερισμάτων, κτιρίων και ξενοδοχείων. Διαχείριση και καθαριότητα ιματισμού για ξενοδοχειακές μονάδες και καταλύματα.

Τεχνική Υποστήριξη

Παρέχουμε τεχνική κάλυψη όλων των αναγκών σε ηλεκτρολογικές και υδραυλικές υποδομές κτιρίων, εγκαταστάσεων και διαμερισμάτων.

Μεσιτικές/κτηματομεσιτικές υπηρεσίες ακινήτων

Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες επενδύσεων, αγοραπωλησιών και ενοικιάσεων ακινήτων με έμπειρο συνεργάτη στον τομέα των κτηματομεσιτικών με σκοπό την αποδοτικότερη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας και των επενδύσεων. Η Cloudkeys παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες για επενδύσεις ακινήτων και συμβάλει ουσιαστικά στην μέγιστη επόδοση και την ουσιαστική αξιοποίηση ακίνητης περιουσίας.

Αγορές οικιστικών και τουριστικών ακινήτων

Ανακαλύψτε ακίνητα αποκλειστικής διαχείρισης και όλα τα νέα ακίνητα που δημοσιεύονται προς πώληση, πάντα με τις αυστηρές προδιαγραφές της Cloudkeys για την μέγιστη απόδοση της επένδυσης σε ακίνητη περιουσία. Η μακροχρόνια εμπειρία των στελεχών και των συνεργατών μας αποτελεί τον κρίσιμο παράγοντα για την μέγιστη αξιοποίηση, απόδοση και ουσιαστική κερδοφορία επενδύσεων σε οικιστικά και τουριστικά ακίνητα.

Ενοικιάσεις ακινήτων

Η Cloudkeys έχει αναπτύξει δίκτυο B2B συνεργασιών με κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες που αναζητούν ακίνητα για να στεγάσουν μόνιμο προσωπικό μακροχρόνια και συνεργάτες τους σε βραχυχρόνια βάση στο κέντρο της Αθήνας και ειδικά σε συγκεκριμένες περιοχές κοντά στις εγκαταστάσεις και τα γραφεία τους. Παράλληλα τα ακίνητα που διαχειριζόμαστε προωθούνται σε κατάλληλους ενοικιαστές που ταυτίζονται με το αυστηρό προφίλ αξιολόγησης  ενοικιαστών της εταιρείας μας.

Cloudkeys B2B

Προωθούμε τα ακίνητα που διαχειριζόμαστε στο αποκλειστικό δίκτυο B2B της Cloudkeys

Αξιολόγηση Ενοικιαστών

Αυστηρά κριτίρια αξιολόγησης ενοικιαστών με βάση τις προδιαγραφές Cloudkeys

Μέγιστη Απόδοση

Αξιολογούμε κάθε ακίνητο στη βάση της πλήρης γκάμας υπηρεσιών διαχείρισης ακινήτων και μεγιστοποιούμε την απόδοση κάθε επένδυσης με τον βέλτιστο τρόπο

Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης

Η Cloudkeys συνεργάζεται με κορυφαία εταιρία στον τομέα των ασφαλίσεων ακινήτων, παρέχοντας πλήρη κάλυψη αστικής ευθύνης, ζημιών και φυσικών καταστροφών. Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες καλύπτουν τα τελευταία χρόνια όλα τα ακίνητα της εταιρίας και είναι σχεδιασμένες για τις ανάγκες της Cloudkeys για χιλιάδες μισθώσεις από δεκάδες χιλιάδες ενοικιαστές.

Διαχείριση λογιστικών, φοροτεχνικών και φορολογικών υποχρεώσεων

Σε ακίνητα πλήρους διαχείρισης της Cloudkeys παρέχουμε όλες τις αναγκαίες λογιστικές και φορολογικές υπηρεσίες για την σωστή καταγραφή και αποτύπωση των κρατήσεων και των ενοικιάσεων που διαχειριζόμαστε σε καθημερινή βάση. Έκδοση παραστατικών, ετήσιες δηλώσεις εισοδήματος από ακίνητη περιουσία, καταχώρηση κρατήσεων στο μητρώο βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων της ΑΑΔΕ και αποστολή δεδομένων στο MyData σε πραγματικό χρόνο.

Νομική κάλυψη ακινήτων

Πλήρης νομική κάλυψη ακινήτων σε θέματα αστικής ευθύνης, μισθώσεων και εκμισθώσεων ακινήτων, ζημιών και άλλων νομικών θεμάτων από έμπειρους δικηγόρους που ασχολούνται ενεργά με κτηματομεσητικά, συμβολαιογραφικά και άλλα σημαντικά θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία.

Κάλυψη Ακινήτων

Μέγιστη κάλυψη ακινήτων για όλα τα θέματα που έχουμε αντιμετωπίσει με κάθε διαχείριση ακινήτου τα τελευταία χρόνια.

Δίκτυο Cloudkeys

Συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρίες παροχής υπηρεσιών στον τομέα της ακίνητης περιουσίας και παρέχουμε λύσεις σε κάθε ασφαλιστική, φορολογική ή νομική ανάγκη.

Βέλτιστες Πρακτικές

Νομικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες για την αρτιότερη κάλυψη των φορολογικών υποχρεώσεων και την βέλτιστη απόδοση φόρων και υποχρεώσεων με στόχο την μεγιστοποίηση της απόδοσης

Συνεργασία με την Cloudkeys

Διαχείριση σαν το Σπίτι μας

Όλα τα ακίνητα που διαχειριζόμαστε τα φροντίζουμε σαν το σπίτι μας, χωρίς προνομιακές κατηγορίες

Αξιόπιστοι Συνεργάτες

Οι συνεργάτες της Cloudkeys παρέχουν δοκιμασμένες λύσεις με την βέλτιστη σχέση απόδοσης – ποιότητας υπηρεσιών

Αποδοτικές Λύσεις στις Ανάγκες Κάθε Ακινήτου

Η διαχείριση του budget, είτε αφορά σε επενδύσεις, είτε σε αναβάθμιση των ακινήτων πραγματοποιείται με βάση την βέλτιστη απόδοση και την κερδοφορία

Έχετε ακόμα απορίες για το πώς γίνεται;

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα τα ακίνητα που προτείνουμε πληρούν αυστηρές προδιαγραφές ανάλογα με τις ανάγκες και την φιλοσοφία του κάθε πελάτη μας. Παρέχουμε διαφορετικές προτάσεις σε οικιστικά και τουριστικά ακίνητα ανάλογα με το ύψος της επένδυσης, την αξιολόγηση της επενδυτικής ευκαιρίας και πολλών άλλων παραγόντων.

Δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση. Για επένδυση σε οικιστικά ακίνητα υπάρχουν πολλές περιοχές ενδιαφέροντος στην Αθήνα. Όσον αφορά επενδύσεις σε τουριστικά καταλύματα και ξενοδοχεία, οι περιοχές ενδιαφέροντος είναι πιο περιορισμένες. Σε κάθε περίπτωση, η περιοχή είναι ανάλογη και με την φιλοδοξία τις επένδυσης σε συνάρτηση με τις μορφές τουρισμού που στοχεύουμε (βιωματικός τουρισμός, θρησκευτικός τουρισμός, κ.ο.κ.)

Κάθε περιοχή έχει τα υπέρ και τα κατά για κάθε τύπο ακινήτου που σκοπεύουμε να επενδύσουμε. Ένα παράδειγμα είναι η αγορά ακινήτου με σκοπό την ενοικίαση σε εργαζόμενους. Η τοποθεσία αξιολογείται με βάση τις διαθέσιμες υπηρεσίες όπως σούπερ μάρκετ, αγορά, μέσα μαζικής μεταφοράς, διαθεσιμότητα θέσεων στάθμευσης κ.ο.κ.

Η Cloudkeys δεν παρέχει κανενός είδους χρηματοοικονομικές υπηρεσίες αλλά παρέχει ουσιαστική συμβολή στην μεγιστοποίηση της απόδοσης της επένδυσής σας, καθώς και σημαντικές υπηρεσίες υποστήριξης κάθε επένδυσης όπως οι τεχνικές υπηρεσίες μας.

Σε κάθε περίπτωση,  τα έμπειρα στελέχη μας δραστηριοποιούνται για χρόνια στην κτηματομεσιτική αγορά της Αθήνας και γνωρίζουν άπταιστα τις απαιτήσεις για την επιτυχημένη κατάληξη κάθε επένδυσης, είτε σε οικιστικά, είτε σε τουριστικά ακίνητα.

Η απόδοση της επένδυσής σας εξαρτάται από τον τρόπο αξιοποίησης του/των ακινήτων. Οι σύμβουλοι επενδύσεων της Cloudkeys θα σας προτείνουν βέλτιστες πρακτικές αξιοποίησης που θα ταιριάζουν στο προφίλ και την φιλοσοφία σας.

Για επενδύσεις με σκοπό την μακροχρόνια ενοικίαση οι υπηρεσίες μας στοχεύουν σε απόδοση 8-10% ανά έτος, ενώ για βραχυχρόνια ενοικίαση οι αποδόσεις στοχεύουν σε 12-14% ανά έτος, ενώ φτάνουν και το 18% σε ορισμένες περιπτώσεις επενδύσεων σε ακίνητα που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια της Cloudkeys.

Οι αποδόσεις ποικίλλουν ανάλογα με την τοποθεσία, το είδος ακινήτου και το κόστος της επένδυσης σε ανακαίνιση, επίπλωση, εξοπλισμό και υποδομές. Βιώνουμε πολλαπλές κρίσεις σε ενεργειακό και επιδημιολογικό επίπεδο στον τουρισμό και σαφώς τα κριτήρια επένδυσης σε τουριστικά και εμπορικά ακίνητα έχουν αλλάξει σημαντικά από την έξαρση της πανδημίας του COVID19 και μετά.

Κάθε επένδυση αξιολογείται με βάση την εποχικότητα, την τοποθεσία και των χαρακτηριστικών των μορφών τουρισμού που απευθύνεται, καθώς οι σύγχρονες απαιτήσεις των επισκεπτών απαιτούν και ανάλογη επένδυση σε υποδομές και γενικά σε ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η συνταγή μιας επιτυχημένης επένδυσης σε τουριστικό ακίνητο απέχει πολύ από την αγορά ενός κατάλληλου κτηρίου σε καλή κατάσταση. Μαζί συζητάμε και αξιολογούμε επενδυτικές προτάσεις που η υλοποίησή τους να έχει την μέγιστη δυνατή απόδοση με βάση τα χαρακτηριστικά όπως το ύψος της επένδυσης, το διαθέσιμο εξειδικευμένο προσωπικό και πολλούς άλλους παράγοντες.