Βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων

Έχουμε τη λύση για την αξιοποίηση των ευκαιριών από τις βραχυπρόθεσμες μισθώσεις
Βραχυχρόνιες μισθώσεις ακινήτων στην Αθήνα

Σας γλυτώνουμε κόπο και χρήματα με την πλήρη διαχείριση βραχυχρόνιων μισθώσεων

Θέλετε να επωφεληθείτε από το ακίνητό σας χωρίς κόπο και περιττά έξοδα; Η ομάδα μας αναλαμβάνει την βέλτιστη αξιοποίηση και προβολή βραχυχρόνιων μισθώσεων σε ψηφιακά κανάλια όπως Airbnb και Booking, λύνοντάς σας τα χέρια!

Χωρίς Lockbox

Η υποδοχή φιλοξενουμένων γίνεται από το εξειδικευμένο της Cloudkeys, χωρίς την χρήση κωδικών και κλειδαριών lockbox σε κοινόχρηστους χώρους.

Πιστωτικές Κάρτες

Διαχείριση πληρωμών με πιστωτικές κάρτες και διαδικασία εντοπισμού και αντιμετώπισης απάτης.

Ουσιαστική Υποστήριξη

Υποστηρίζουμε τους φιλοξενούμενους όλο το 24ωρο για οτιδήποτε χρειαστούν κατά την διάρκεια της διαμονής τους.

Τιμολόγηση & Εφορία

Καταχωρούμε παραστατικά καθημερινά για κάθε άφιξη στο σύστημα της ΑΑΔΕ και εκδίδουμε αποδείξεις λιανικής ή τιμολόγια.

Διαχείριση εξαιρετικών ακινήτων

Με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα των βραχυχρόνιων ενοικιάσεων διαμερισμάτων στο κέντρο της Αθήνας, παρέχουμε 360° υπηρεσίες φιλοξενίας, μετατρέποντας τα σε πηγή εσόδων. Με κορυφαία φιλοξενία προς όλους τους επισκέπτες, εξαιρετικά επίπεδα καθαριότητας και φυσικά την πιο ανταγωνιστική παρουσία του ακινήτου σε όλα τα κανάλια βραχυχρόνιων μισθώσεων.

Μέσα από τη συνεργασία μας με αξιόπιστους τεχνικούς και επαγγελματίες του κλάδου, προσφέρουμε βέλτιστες παροχές και υπηρεσίες φιλοξενίας για τους επισκέπτες και επισκευών και συντήρησης για τα ακίνητα, με στόχο μοναδικές εμπειρίες για τους επισκέπτες και μέγιστα οφέλη για τους ιδιοκτήτες.

Παρακολουθώντας συνεχώς τις τάσεις και τις καινοτομίες στο χώρο της βραχυχρόνιας μίσθωσης, κινούμαστε πάντοτε με στρατηγικές και μελετημένες κινήσεις, καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει με value for money υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παρακολουθείτε το εισόδημα σας να αυξάνεται! Όλα τα άλλα είναι δική μας υπόθεση!

Δωρεάν εκτίμηση ακινήτου

Ενας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, αμέσως μόλις συμπληρώσετε εδώ τα στοιχεία του ακινήτου σας!

Τι είναι και πως ορίζονται οι βραχυχρόνιες μισθώσεις

Το Υπουργείο Οικονομικών στην πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση ορίζει μία μίσθωση ακινήτου ως βραχυχρόνια αν είναι διάρκειας έως 60 ημερών. Μέχρι αυτόν τον νέο (Δεκέμβριος 2023) ορισμό, ο νόμος όριζε τις μισθώσεις αυτές ως διάρκειας μικρότερης του ενός έτους.

Η πιο γνωστή εκδοχή για ιδιοκτήτες ακινήτων είναι η μίσθωση μέσω ψηφιακών πλατφορμών της λεγόμενης «οικονομίας διαμοιρασμού».

Η πιο γνωστή από αυτές είναι η Airbnb.

Ξεκίνησε από την ιδέα να μοιράζεσαι ή να νοικιάζεις τον καναπέ στο σαλόνι σου σε ταξιδιώτες και εξελίχθηκε σε μία εξαιρετικά καινοτόμα ιδέα που άλλαξε τα δεδομένα στον τομέα του Τουρισμού και της φιλοξενίας.

Πλέον, η φράση «κάνω το σπίτι μου Airbnb» είναι συνώνυμη με την βραχυχρόνια μίσθωση.

Μετά από μερικά χρόνια, ταξιδιωτικές πλατφόρμες τύπου OTAs (Online Travel Agents) όπως η Booking.com, η VRBO (λεγόταν HomeAway) που εξαγοράστηκε από την Expedia αλλά και η ίδια η Expedia λάνσαραν ακίνητα βραχυχρόνιας μίσθωσης στις πλατφόρμες τους.

Η Booking.com και η Expedia ήταν καθαρά ξενοδοχειακά συστήματα, και ακόμα είναι μέχρι ένα σημείο. Η υποστήριξη που παρέχουν σε συνεργάτες είναι πολύ υψηλού επιπέδου σε σχέση με τις υπηρεσίες υποστήριξης οικοδεσπότη της Airbnb.

Τα extranet ή αλλιώς το σύστημα που τα καταλύματα μπορούν να δημιουργήσουν ή να διαχειριστούν το προφίλ ή το κατάλυμά τους, στην Booking και στην Expedia έχουν λειτουργίες που είναι ξεκάθαρα για διαχείριση ξενοδοχειακών καταλυμάτων.

Αυτές είναι και οι 4 πιο δημοφιλείς πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ υπάρχουν χιλιάδες άλλες μικρότερες και πιο εξειδικευμένες, όπως η Agoda και το TripAdvisor.

Γιατί είναι δημοφιλείς;

Ένα μεγάλο τμήμα των ταξιδιωτών αναζητούν ένα διαφορετικό κατάλυμα για να εξερευνήσουν έναν ταξιδιωτικό προορισμό. Θέλουν μία διαφορετική εμπειρία φιλοξενίας από αυτήν που παρέχει ένα ξενοδοχείο.

Τα ξενοδοχεία είναι πολύ δημοφιλή καταλύματα και παρέχουν πολλαπλές ανέσεις και ευκολίες σε σχέση με ένα διαμέρισμα πόλης. Ο κυριότερος λόγος έχει να κάνει με το να ζήσουν την εμπειρία του προορισμού όπως οι μόνιμοι κάτοικοι.

Αν και τα ξενοδοχεία παρέχουν σημαντικά οφέλη, όπως πρωινό, δείπνο σε μπουφέ, κ.ο.κ. συχνά σε χαμηλότερες τιμές διανυκτέρευσης, οι ταξιδιώτες αυτοί προτιμούν ένα διαμέρισμα και την προσωπική επαφή με τον οικοδεσπότη.

Πέρα από τα παραπάνω, μια οικογένεια με πολύ μικρά παιδιά θα επιλέξει ένα κατάλυμα με αυτόνομη κουζίνα, χωρίς να χρειάζεται να παρακαλέσουν αργά τη νύχτα το προσωπικό ενός ξενοδοχείου να τους ζεστάνει λίγο γάλα.

Εύκολα χρήματα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε σαν ιδιοκτήτης είναι να παρακολουθείτε τις άμεσες πληρωμές στον λογαριασμό σας

Περισσότερες κρατήσεις

Μέσα από τις συνεχώς αναπτυσσόμενες υπηρεσίες της CloudKeys, βελτιστοποιούμε την καταχώρηση του ακινήτου σας, πετυχαίνοντας περισσότερες κρατήσεις και μεγαλύτερο εισόδημα!

Μοναδική φιλοξενία

Παρέχουμε 5άστερη φιλοξενία… την οποία δυσκολεύονται να κατακτήσουν ακόμη και οι μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες

Αξιολόγηση φιλοξενούμενων

Ελέγχουμε το προφίλ των guests με σκοπό την διασφάλιση του ακινήτου

Διαχείριση Check-In & Check-Out

Υποδεχόμαστε τους φιλοξενούμενους και τους «ξεναγούμε» στο χώρο, την πόλη, τις παροχές και τους κανόνες του σπιτιού

Υπηρεσίες καθαριότητας

Φροντίζουμε για την υψηλού επιπέδου καθαριότητα του ακινήτου ανάμεσα στις κρατήσεις

Έχετε ακόμα απορίες για το πώς γίνεται;

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Διαδικασία Ανάθεσης Ακινήτου Βραχυχρόνιας Μίσθωσης

Για την ένταξη του ακινήτου σας στο χαρτοφυλάκιο διαχείρισης της Cloudkeys, η σχετική διαδικασία είναι απλή, αρκεί να πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις διαχείρισης ακινήτου.

  • Αξιολόγηση τοποθεσίας: Ελέγχουμε αν το ακίνητο βρίσκεται σε μία από τις περιοχές που καλύπτει η εταιρεία μας στο κέντρο της Αθήνας.
  • Αξιολόγηση ποιοτικών χαρακτηριστικών: Η Cloudkeys έχει τις ίδιες απαιτήσεις με τους φιλοξενούμενους που κλείνουν διαμονή στα διαμερίσματα του χαρτοφυλακίου.
  • Υπογραφή σύμβασης: Η συνεργασία μας διέπεται από την απαραίτητη νομικά σύμβαση διαχείρισης που δηλώνεται στις φορολογικές αρχές.
  • Δημιουργία καταχωρήσεων: Δημιουργούμε και προωθούμε το προφίλ ακινήτου σε όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης και στην σελίδα με τα επιπλωμένα διαμερίσματα Cloudkeys.
  • Πλήρης διαχείριση: Η Cloudkeys αναλαμβάνει την πλήρη διαχείριση προβολής, κρατήσεων, καθαριότητας, ιματισμού και την τυχόν επίλυση τεχνικών προβλημάτων που προκύψουν.

Συμπληρώστε σήμερα τη φόρμα καταγραφής διαμερίσματος!

Ενας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, αμέσως μόλις συμπληρώσετε εδώ τα στοιχεία του διαμερίσματός σας!

Προνόμια και Πλεονεκτήματα Cloudkeys

Η συνεργασία με την Cloudkeys παρέχει σημαντικά προνόμια και πλεονεκτήματα για ιδιοκτήτες ακινήτων. Τα έμπειρα στελέχη της εταιρείας δραστηριοποιούνται στον χώρο πολλά χρόνια και είχαν άμεση συμβολή σε μία σειρά από καινοτομίες:

  • Δημιουργία του πρώτου σεμιναρίου πανελλαδικά για βραχυχρόνιες μισθώσεις σε συνεργασία με την «Εξέλιξη» της Τράπεζας Πειραιώς.
  • Δημιουργία του πρώτου συμβολαίου ασφάλισης ακινήτων εξειδικευμένο για τις ανάγκες βραχυχρόνιας μίσθωσης.
  • Συμμετοχή αξιολόγησης στα Ελληνικά Βραβεία Τουρισμού επί σειρά ετών.
  • Δημιουργία του πρώτου ταξιδιωτικού NFT.