Σχετικά με την CloudKeys

Λίγα Λόγια για την CloudKeys

Η ιδέα πίσω από την CloudKeys ξεκίνησε στο Λονδίνο περίπου το 2014, σε μια περίοδο που οι ιδρυτές της χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν την γνωστή πλατφόρμα Airbnb για διαμονή μερικών εβδομάδων. Το επίπεδο εξυπηρέτησης των φιλοξενουμένων, η καθαριότητα και γενικά η εμπειρία φιλοξενίας που προσέφερε το κάθε κατάλυμα ήταν απογοητευτική.

Στην πορεία προέκυψαν συναντήσεις και γνωριμίες με την κοινότητα οικοδεσποτών στο Λονδίνο και την Αθήνα και κάπως έτσι γεννήθηκε η ιδέα της CloudKeys. Η ιδέα της απόλυτης εμπειρίας φιλοξενίας και εξυπηρέτησης των πραγματικών αναγκών των φιλοξενουμένων, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, οποιαδήποτε θρησκεία και οποιονδήποτε πολιτισμό κι αν προέρχονται.

Ήμασταν σίγουροι για τις πολύτιμες εμπειρίες που αποκομίσαμε όντας φιλοξενούμενοι που αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αρχικά μία εκπαιδευτική κοινότητα για οικοδεσπότες. Στην συνέχεια αναλάβαμε την πλήρη διαχείριση για λογαριασμό των ιδιοκτητών ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης. Η ανάγκη υπήρχε, οι ιδιοκτήτες πάλευαν να προσφέρουν φιλοξενία και να αυξήσουν το εισόδημά τους παράλληλα με την επαγγελματική τους ζωή, κάτι που σε ορισμένες περιπτώσεις ήταν αδύνατο.

Η CloudKeys δημιούργησε το πρώτο σεμινάριο για ιδιοκτήτες/διαχειριστές ακινήτων και για ξενοδόχους/προσωπικό οργάνωσης ξενοδοχείου στην Ελλάδα σε μια εξαιρετική συνεργασία με την Εξέλιξη της Τράπεζας Πειραιώς με εξαιρετικά αποτελέσματα σύμφωνα με τις βαθμολογίες των ανθρώπων που το παρακολούθησαν.

Διοργανώσαμε τα πρώτα meetups/μικρά συνέδρια για ιδιοκτήτες Airbnb σε Αθήνα και Καλαμάτα από το 2015 και φέραμε σημαντικούς επαγγελματίες όπως λογιστές και δικηγόρους να βοηθήσουν τους οικοδεσπότες με την γκρίζα τότε «ζώνη» των βραχυχρόνιων μισθώσεων.

Έκτοτε, χιλιάδες φιλοξενούμενοι έζησαν την εμπειρία της CloudKeys σε καθένα από τα διαμερίσματα που διαχειριζόμαστε. Οι κριτικές στο Airbnb και τις υπόλοιπες πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, τα προσωπικά σχόλια στα μηνύματα και τα κινητά μας, τα δώρα και οι προτάσεις για φιλοξενία στην πόλη μόνιμης κατοικίας και οι πραγματικά μοναδικές εμπειρίες που ζούμε καθημερινά μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς!

Παράλληλα αντιμετωπίσαμε και έναν κυκεώνα προβλημάτων και δύσκολων καταστάσεων που έπρεπε να χειριστούν σωστά και είχαν να κάνουν με τις υποδομές των διαμερισμάτων. Δοκιμάσαμε και τελειοποιήσαμε τις κατάλληλες λύσεις για ιδιοκτήτες ακινήτων και πλέον τις προσφέρουμε στην αγορά μεμονωμένα.

Συνεργαστήκαμε με μικρές και μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες σε όλη την Ελλάδα, βοηθήσαμε ουσιαστικά στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και της εμπειρίας φιλοξενίας συνολικά και δημιουργήσαμε μοναδικές εμπειρίες για τους ταξιδιώτες που επέλεξαν ένα κατάλυμα της CloudKeys. Εκατοντάδες εξαιρετικές κριτικές δημοσιευμένες στις δημοφιλέστερες πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων.