Αποτελεσματική Αντιμετώπιση Προβλήματος Ποντικιών

Ξεγνοιάστε μια για πάντα από αποικίες ποντικιών και αρουραίων στο ξενοδοχείο σας

Μυοκτονία Ξενοδοχείου

Αντιμετωπίστε ποντίκια και τρωκτικά και προστατέψτε την φήμη του ξενοδοχείου σας από αρνητική δημοσιότητα σε OTAs. Τα συνεργεία απολύμανσης που συνεργαζόμαστε διαθέτουν τον απαραίτητο φάκελο και πιστοποιητικό παρασιτοκτονίας, καθως και την εμπειρία και τεχνογνωσία για την οριστική (και αμετάκλητη) μυοκτονία.

Η μυοκτονία είναι μία συνεχής διαδικασία, η συχνότητα της οποίας εξαρτάται κυρίως από τα χαρακτηριστικά της περιοχής. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά φάρμακα και σκευάσματα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ, απόλυτα ασφαλή για τους επισκέπτες και το προσωπικό του ξενοδοχείου σας.

Επικοινωνήστε με την ομάδα μας για την αποτελεσματική διαδικασία μυοκτονίας στο ξενοδοχείο.

Μόνιμη Απώθηση

Η διαδικασία που ακολουθούμε έχει μόνιμα αποτελέσματα στις εγκαταστάσεις και τους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου.

Πιστοποίηση

Εκδίδουμε πλήρη φάκελο παρασιτοκτονίας για την υγειονομική υπηρεσία και πιστοποίηση.

Ασφαλή Φάρμακα

Χρησιμοποιούμε μόνο ασφαλή φάρμακα για το προσωπικό και τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Δοκιμασμένες λύσεις απώθησης και αντιμετώπισης τρωκτικών

Στην CloudKeys αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα σε αρκετές ξεχασμένες από την δημοτική αρχή περιοχές και έχουμε δοκιμάσει άπειρες «πολλά υποσχόμενες» λύσεις για την αντιμετώπιση ποντικιών σε πολυκατοικίες και σε ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας όπως το Κουκάκι που βρίσκονται τα γραφεία μας.

Η φήμη του ξενοδοχείου στην εποχή της μαζικής χρήσης των social media και των OTAs όπως η Booking.com, η Expedia και το Trip Advisor είναι πολύ σημαντική για πειραματισμούς και λύσεις «πασαλείματος».

Είναι πραγματικά λυπηρό επενδύσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ να παίρνουν άσχημες κριτικές  εξαιτίας αυτού του φαινομένου και η ομάδα διαχείρισης κρίσεων έχει αντιμετωπίσει πολλά ανάλογα περιστατικά. Είναι και θέμα υγείας, συνεπώς πολύ σημαντικό για τους επισκέπτες σας.