Πώληση Ακινήτου

Αποκλειστική ανάθεση ακινήτου προς πώληση στην Cloudkeys, αποκλειστικά προνόμια για ιδιοκτήτες

Πώληση Ακινήτου Αποκλειστικής Ανάθεσης

Η Cloudkeys παρέχει εξαιρετικά προνόμια σε ιδιοκτήτες ακινήτων που επιθυμούν την καλύτερη αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας τους και την διάθεσή της στην αγορά σε ιδιώτες ή επαγγελματίες της αγοράς που ενεργά αναζητούν ακίνητα προς πώληση.

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις ακινήτων που ταιριάζουν στις φιλοδοξίες των πελατών της Cloudkeys, η εταιρία μπορεί να αναλάβει την ανάθεση της πώλησης σε μη-αποκλειστική βάση.

Δίκτυο Cloudkeys

Διαθέτουμε αποκλειστικό δίκτυο ιδιωτών και B2B πελατών που αναζητούν ακίνητα προς πώληση

Μεσιτική Εμπειρία

Παράλληλα έμπειρος μεσίτης αναλαμβάνει την μέγιστη προώθηση του ακινήτου σας σε παραδοσιακά και ψηφιακά κανάλια πώλησης

Δίκτυο B2B – Έμπρακτη Υποστήριξη Πωλήσεων Ακινήτων

Υποστηρίζουμε όλες τις πωλήσεις ακινήτων μέσω του δικτύου B2B της Cloudkeys. Έμπειροι νομικοί, φοροτεχνικοί, λογιστές και συμβολαιογράφοι αναλαμβάνουν να διεκπαιρεώσουν τις πωλήσεις ακινήτων της Cloudkeys με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και την μέγιστη νομική και φορολογική/φοροτεχνική κάλυψη.

Παράλληλα διαθέτουμε εξαιρετικά έμπειρους Μηχανικούς και τεχνικό προσωπικό σε περιπτώσεις που χρειαστεί, είτε για γραφειοκρατικούς, είτε για πρακτικούς λόγους διεκπαιρέωσης των όποιων ζητημάτων προκύπτουν.

Οι υπηρεσίες του δικτύου μας παρέχονται παράλληλα και στους ενδιαφερόμενους ή δυνητικούς αγοραστές. Στόχος της Cloudkeys είναι η κορυφαία εξυπηρέτηση και των ιδιοκτητών και των πελατών-αγοραστών που έχουν γίνει μέλη του δικτύου μας.

Η Cloudkeys δεν παρέχει απλά ακίνητα προς πώληση. Στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των αναγκών όλων των εμπλεκομένων, συμπεριλαμβανομένων των υποψήφιων αγοραστών.

Η φιλοσοφία μας είναι βασισμένη στην μακρόχρονη συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους που θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το δίκτυο και τις υπηρεσίες μας και για τις μελλοντικές τους ανάγκες.

Οι υπηρεσίες μας εστιάζουν στην απόλυτη ταυτοποίηση των προσδοκιών των ιδιοκτητών ακινήτων και των αναγκών των πελατών μας.

Προϋποθέσεις Διαχείρισης Ακινήτου Προς Πώληση

Αναλαμβάνουμε ακίνητα που δημιουργούν σημαντική αξία για τις ανάγκες του πελατολογίου μας. Διαθέτουμε δίκτυο κυρίως με ιδιώτες επενδυτές, επενδυτικά σχήματα με στόχο την απόκτηση σημαντικών ακινήτων για το χαρτοφυλάκιο τους και επιχειρήσεις στον τομέα της διαχείρισης και εμπορικής αξιοποίησης ακινήτων.

Το προφίλ του πελατολογίου μας απαιτεί πρόσβαση σε ακίνητα που ανταποκρίνονται απόλυτα στους αυστηρούς επενδυτικούς στόχους που έχουν σχεδιάσει μαζί με το έμπειρο συμβουλευτικό προσωπικό της Cloudkeys.

Συνεπώς για να αναλάβουμε ένα ακίνητο και να το εντάξουμε στο χαρτοφυλάκιο των προς πώληση ακινήτων της Cloudkeys, είναι απαραίτητο και μη διαπραγματεύσιμο να πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις.

  • Απαλλαγμένο από πολεοδομικές υποχρεώσεις
  • Απαλλαγμένο από παράνομες προσθήκες ή οποιαδήποτε άλλη παρανομία
  • Έννομη συγκατάθεση συν-ιδιοκτητών ή κληρονόμων
  • Εκπληρωμένες όλες τις νομικές και φορολογικές υποχρεώσεις
  • Να έχει πραγματικό επενδυτικό ενδιαφέρον
  • Αν πρόκειται για διαμέρισμα να είναι σε κτίριο σε καλή κατάσταση
  • Όλες οι διαδικασίες να εκτελούνται με διαφάνεια
  • Τα δεδομένα του ακινήτου να είναι εξαιρετικά αξιόπιστα

Πιστεύετε ότι το ακίνητό σας ανταποκρίνεται στις προϋποθέσεις;

Συμπληρώστε την φόρμα καταχώρησης ακινήτου προς πώληση και η ομάδα μας θα ανταποκριθεί επάξια στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες σας με απόλυτη διαφάνεια και ειλικρίνεια.