Υψηλή Πληρότητα και Μεγιστοποίηση Εσόδων

Αυξάνουμε την πληρότητα κάθε μήνα, μεγιστοποιώντας το εισόδημά σας
Μεγιστοποιούμε τον αριθμό κρατήσεων, ακόμα κι αν χρειάζονται ελάχιστες ώρες μεταξύ check-out και check-in

Αυξημένη Πληρότητα στο Ημερολόγιο Κρατήσεων

Η υψηλή τεχνολογία των συστημάτων της CloudKeys καθιστά δυνατή τη μέγιστη δυνατή πληρότητα των ημερολογίων κάθε μήνα για το ακίνητό σας και συνεπώς τα μέγιστα δυνατά έσοδα κάθε μήνα, είτε τους καλοκαιρινούς μήνες υψηλής ζήτησης, είτε τους χειμερινούς.

Τεχνολογία Αιχμής

Επενδύουμε στην τεχνολογία και ακολουθούμε τις εξελίξεις της οικονομίας διαμοιρασμού (sharing economy)

Εμπειρία με Αλγόριθμους

Διαθέτουμε τις απαραίτητες γνώσεις αλγορίθμων που χρησιμοποιούν οι πλατφόρμες προώθησης ακινήτων και μεγιστοποιούμε την προβολή τους

Αύξηση Εισοδήματος

Χρησιμοποιώντας τα σύγχρονα εργαλεία και τις γνώσεις μας πετυχαίνουμε την μέγιστη δυνατή απόδοση σε μηνιαία βάση

Καθημερινή παρακολούθηση των τάσεων της αγοράς

Λαμβάνουμε υπόψιν όλες τις παραμέτρους της ζήτησης βραχυχρόνιων μισθώσεων και επιτυγχάνουμε την μεγιστοποίηση των εσόδων για τους ιδιοκτήτες που μας εμπιστεύονται την διαχείριση του ακινήτου τους.

Η αγορά της Αθήνας και σε επίπεδο βραχυχρόνιας μίσθωσης αλλά και σε επίπεδο ξενοδοχειακών καταλυμάτων είναι άκρως ανταγωνιστική.

Καθημερινά ακούμε και διαβάζουμε για νέες ξενοδοχειακές μονάδες που ανοίγουν, για χιλιάδες ακίνητα βραχυχρόνιας μίσθωσης και για μειωμένες πληρότητες, ακόμα και το καλοκαίρι που η τουριστική κίνηση σπάει συνεχώς ρεκόρ.

Η εικόνα της Τουριστικής Αγοράς της Αθήνας

Η εποχικότητα των διεθνών τουριστικών αφίξεων στην Αθήνα και γενικότερα στην Ελλάδα είναι μία σημαντική παράμετρος. Όμως η πληθώρα καταλυμάτων και συνεπώς ο κορεσμός της αγοράς είναι μία μεγάλη πρόκληση για εμάς.

Τα πλεονεκτήματα ενός ακινήτου βραχυχρόνιας μίσθωσης δεν είναι απλά η θέα στην Ακρόπολη ή ο όροφος που βρίσκεται ένα διαμέρισμα. Έχουν να κάνουν με ποιοτικά χαρακτηριστικά του ακινήτου και της φιλοξενίας που βρίσκουν ανταπόκριση στις αυξημένες ανάγκες και στα «θέλω» των καταναλωτών-ταξιδιωτών.

Θέα στην Ακρόπολη προσφέρουν χιλιάδες ακίνητα. Δεν είναι αυτό το μέγιστο πλεονέκτημα για τους ταξιδιώτες. Επίσης η Αθήνα τα καλοκαίρια είναι μία αγορά «transit».

Οι ταξιδιώτες επισκέπτονται τα νησιά για διακοπές και εκεί προτιμούν να περάσουν τον περισσότερο χρόνο διακοπών τους. Η Αθήνα είναι ο προορισμός εισόδου στην χώρα ή ο προορισμός αναχώρησης από κάποιο άλλο τουριστικό θέρετρο.

Συνεπώς η μεγαλύτερη τουριστική κίνηση αφορά ταξιδιώτες που έρχονται να δουν την Ακρόπολη και μερικά άλλα σημεία ενδιαφέροντος στην πόλη και να πάνε την επόμενη στο λιμάνι για να ταξιδέψουν στον προορισμό τους, ή αντίστροφα.

Παράλληλα παρατηρούμε και φαινόμενα μειωμένης πληρότητας καταλυμάτων στο Εμπορικό Τρύγωνο της Αθήνας στο Σύνταγμα και σε παγκοσμίου φήμης συνοικίες του κέντρου της Αθήνας όπως η Πλάκα. Ενώ αντίστροφα, πιο «οικονομικές» περιοχές γύρω από το κέντρο να έχουν αυξημένες πληρότητες.

Μεγιστοποίηση πληρότητας και κερδοφορίας

Στο πλαίσιο της αγοράς και των συνθηκών που περιγράφουμε παραπάνω, η Cloudkeys χρησιμοποιεί καινοτόμες τεχνικές και μεθόδους για την αύξηση της πληρότητας και της κερδοφορίας των καταλυμάτων που διαχειρίζεται.

Είναι συχνό το φαινόμενο του «ράλλυ» των τιμών προς τα κάτω σε μία τόσο ανταγωνιστική αγορά. Παρόλα αυτά, μετά την κρίση COVID, η Cloudkeys πέτυχε σημαντική αύξηση κερδοφορίας και πληρότητας στο χαρτοφυλάκιο ακινήτων της εταιρείας.

Η αγορά παρέχει ευκαιρίες από πολλαπλές απόψεις που δεν μπορούμε να αναλύσουμε δημόσια. Θα αρκεστούμε στους χιλιάδες «νέους» παίκτες και τα σημάδια έλλειψης τεχνογνωσίας στην αγορά.

Παράλληλα μέσα από εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως search engine optimization και listing optimization επιτυγχάνουμε την μέγιστη προβολή του διαμερίσματος σε τουρίστες που ψάχνουν για καταλύματα τις ημερομηνίες που είναι διαθέσιμο.

Διαχείριση Τιμών και Προσφορών

Συνεργαζόμαστε σχεδόν καθημερινά με κανάλια όπως η Airbnb για θέματα διαχείρισης κρατήσεων αλλά και για την προβολή όλων των ακινήτων στο χαρτοφυλάκιο της Cloudkeys.

Ανάλογα με τις συνθήκες, εφαρμόζουμε προσφορές και αυξομείωση τιμών για την μεγιστοποίηση της πληρότητας και της κερδοφορίας των ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Η πολυετής εμπειρία μας στον τομέα των τουριστικών καταλυμάτων αλλά και η χρήση σύγχρονων τεχνολογιών είναι καθοριστικής σημασίας για την αξιολόγηση των ευρημάτων της καθημερινής ανάλυσης της τουριστικής αγοράς της Αθήνας.

Συμπληρώστε σήμερα τη φόρμα καταγραφής διαμερίσματος!

Ενας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, αμέσως μόλις συμπληρώσετε εδώ τα στοιχεία του διαμερίσματός σας!