Αρχιτεκτονική Σχεδίαση με Άποψη

Μοναδική αρχιτεκτονική σχεδίαση εμπειρίας φιλοξενίας

Αρχιτεκτονική Ξενοδοχείου

Πρωτότυπες και εξαιρετικά δημιουργικές αρχιτεκτονικές προτάσεις ανακαίνισης ή κατασκευής ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων με έμφαση στην απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας των επισκεπτών και στο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην κορεσμένη τουριστική αγορά της Ελλάδας.

Η αρχιτεκτονική σχεδίαση ξενοδοχειακών μονάδων της CloudKeys είναι εμπλουτισμένη από ένα μείγμα εμπειριών φιλοξενίας και τεχνικής υποστήριξης τουριστικών καταλυμάτων και διαμερισμάτων βραχυχρόνιων μισθώσεων. Δίνουμε έμφαση στην εμπερία φιλοξενίας των επισκεπτών μας, δεν σχεδιάζουμε απλώς ωραία κτίρια και χώρους.

Επικοινωνήστε με την ομάδα μας για αρχιτεκτονική σχεδίαση του ξενοδοχείου σας.

Σύγχρονη και πρακτική αρχιτεκτονική προσέγγιση στη φιλοξενία

Στόχος μας η απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, είτε ως πρακτικότερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών που διαμένουν στο ξενοδοχείο είτε ως διευκόλυνση των εργαζομένων για να επιτελέσουν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο το έργο τους.

Τα σύγχρονα δεδομένα της τουριστικής-ξενοδοχειακής αγοράς της Ελλάδας απαιτούν αρχιτεκτονικές προσεγγίσεις ικανές να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό.  Τα εκατοντάδες ξενοδοχεία που έχουν χτιστεί τα τελευταία χρόνια σε δημοφιλείς και μη προορισμούς, καθιστούν την διαφοροποίηση ως μονόδρομο για την οικονομική βιωσιμότητα μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης.

Σχεδιασμός & Μελέτες

Βέλτιστη αξιοποίηση των διαθέσιμων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με έμφαση στην επιβλητικότητα της σχεδίασης και στην πρακτικότητα των κατασκευών για τους φιλοξενούμενους και το προσωπικό

Διακοσμητικά Στοιχεία

Εξαιρετικής ποιότητας ξύλινες και μεταλλικές διακοσμητικές κατασκευές ανάλογα με τον χαρακτήρα του ξενοδοχείου (boutique, classic, luxury, industrial, κ.ο.κ.)

Γεωγραφική Προσέγγιση

Σχεδιασμός με βάση τα χαρακτηριστικά της γεωγραφικής τοποθεσίας του ακινήτου και του περιβάλλοντος χώρου.

Πλήρης ή μερική ανακαίνιση ξενοδοχειακής μονάδας

Διαθέτουμε λύσεις για όλες τις περιπτώσεις εργασιών ανακαίνισης και εξειδικευμένα συνεργεία για κάθε ανάγκη, είτε πρόκειται για πλήρη ανακαίνιση και αναδιαμόρφωση χώρων, είτε για μεμονωμένους χώρους του ξενοδοχείου όπως τα δωμάτια διαμονής ή η κουζίνα του εστιατορίου.

Ρεσεψιόν & Χώρος Υποδοχής

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ρεσεψιόν και στον χώρο υποδοχής καθώς αποτυπώνουν την πρώτη εντύπωση του επισκέπτη. Σκοπός είναι να τον «μυήσουν» άμεσα στην εμπειρία φιλοξενίας που προσφέρει ο χώρος.

Εξωτερικοί χώροι και πισίνα

Σχεδίαση εξωτερικών χώρων και πισίνας με έμφαση στην μεγιστοποίηση της απόλαυσης και της χαλάρωσης του επισκέπτη. Στόχος της αρχιτεκτονικής μελέτης είναι και η ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος των κτιρίων.

Bar & Εστιατόριο

Σχεδιάζουμε την βέλτιστη μορφοποίηση του διαθέσιμου χώρου με έμφαση στον χαρακτήρα και το κύρος του ξενοδοχείου.

Δωμάτια και Σουίτες

Αρχιτεκτονική δωματίων με βάση τις σύγχρονες ανάγκες του επισκέπτη, τις τεχνολογικές εξελίξεις, αλλά και έμφαση στον χαρακτήρα του ξενοδοχείου.

Επίκεντρο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού των δωματίων είναι η πρακτική εξυπηρέτηση  των επισκεπτών, καθώς και οι τεχνολογικές τους συκευές.

Φωτισμός & Multimedia

Θεωρούμε εξαιρετικής σημασίας τον κατάλληλο φωτισμό όλων των χώρων κοινής χρήσης και των δωματίων του ξενοδοχείου όπως και της χρήσης πολυμέσων (multimedia). Δίνουμε έμφαση στην εύκολη διαχείριση του φωτισμού στα δωμάτια για τους φιλοξενούμενους, του γενικού φωτισμού χώρων και της χρήσης πολυμέσων για το προσωπικό.

Οι μελέτες για την ανακαίνιση υφιστάμενων κτιρίων και την κατασκευή κτιρίων σε οικόπεδο περιλαμβάνουν έλεγχο και σχεδιασμό βάσει των κανόνων της πολεοδομικής νομοθεσίας και των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητο.

Αναλαμβάνουμε την σύνταξη φακέλου για έκδοση άδειας δόμησης και την έκδοση βεβαιώσεων και κάθε τύπου γραφειοκρατική διαδικασία με την Πολεοδομία, το Επιμελητήριο κ.ο.κ.

Στην φάση της υλοποίησης της ανακαίνισης ή της κατασκευής του ξενοδοχείου πραγματοποιείται επίβλεψη του έργου και επίλυση απρόοπτων θεμάτων που προκύπτουν. Πάντα σε συνεργασία με τους μηχανικούς και τα άλλα εμπλεκόμενα επαγγέλματα του Δικτύου της CloudKeys.

Δίκτυο CloudKeys

Η μακροχρόνια εμπειρία της εταιρίας στους κλάδους των βραχυχρόνιων και των τουριστικών μισθώσεων έχει ενσωματωθεί στις τεχνικές υπηρεσίες μας σε συνεργασία με ένα εξαιρετικό δίκτυο αξιόπιστων και δοκιμασμένων επαγγελματιών.