Μεσιτικές Υπηρεσίες

Αγοραπωλησίες και ενοικιάσεις ακινήτων σε περιοχές υψηλής ζήτησης της Αθήνας
Αγορές - Πωλήσεις - Επενδυτικά Ακίνητα - Κτηματομεσιτικές Υπηρεσίες

Μεσιτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Ακινήτων

Η Cloudkeys απέχει πολύ από ένα παραδοσιακό μεσιτικό γραφείο με δεκάδες ή εκατοντάδες ακίνητα. Διαθέτουμε τεχνογνωσία, άριστη γνώση του αστικού ιστού του κέντρου της Αθήνας και επιλεγμένων περιοχών στην Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Μειώνουμε το Ρίσκο στις Επενδύσεις Ακινήτων

Η εμπειρία της Cloudkeys στον τομέα των οικιστικών ακινήτων είναι καθοριστικός παράγοντας επιτυχίας για κάθε επένδυση που επιβλέπει η εταιρία. Διαχειριζόμαστε ακίνητα που είτε ανήκουν σε ιδιώτες επενδυτές που τώρα ξεκινούν το επενδυτικό τους ταξίδι, είτε ανήκουν σε σημαντικούς επενδυτές με χαρτοφυλάκια πολλαπλών ακινήτων.

Συνεργαζόμαστε με εξαιρετικούς συνεργάτες που έχουν σημαντικά ακίνητα υπό διαχείριση και προτείνουμε τα κατάλληλα με βάση τις προτιμήσεις των πελατών μας και την φιλοσοφία του χαρτοφυλακίου.

Η Cloudkeys Υποστηρίζει

  • Αγορές ακινήτων
  • Πωλήσεις ακινήτων
  • Επενδυτικά σχήματα
  • Βραχυχρόνιες μισθώσεις
  • Ανακαινίσεις / αναβαθμίσεις

Ανάθεση Ακινήτου προς Πώληση

Η Cloudkeys αναλαμβάνει κυρίως την προώθηση ακινήτων σε πελάτες και σε μέλη του Δικτύου B2B που έχει αναπτύξει τα τελευταία 2 χρόνια. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις αναλαμβάνουμε και ακίνητα σε μη αποκλειστική βάση.

Το πελατολόγιο της Cloudkeys περιλαμβάνει σημαντικούς επενδυτές ακινήτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό που αναζητούν ενεργά επενδυτικά ακίνητα για να εντάξουν στο χαρτοφυλάκιό τους. Παράλληλα εξειδικευμένος και αδειοδοτημένος μεσίτης ακινήτων αναλαμβάνει την μέγιστη δυνατή προώθηση του ακινήτου σας.

Σε κάθε περίπτωση η Cloudkeys θέτει σημαντικές και απαράβατες προδιαγραφές στα ακίνητα που αναλαμβάνει. Οι απαιτήσεις των πελατών μας είναι ο σταθμιστικός παράγοντας επιλογής ακινήτων για ένταξη στο χαρτοφυλάκιο της εταιρίας μας.

Αξία Ακινήτου

Η μεγιστοποίηση της αξίας πώλησης είναι σημαντική, πάντα σε συνάρτηση με τις «διαθέσεις» της αγοράς.

Μέγιστη Προβολή

Μεγιστοποιούμε την προβολή για την εξεύρεση του κατάλληλου αγοραστή/επενδυτή χρησιμοποιώντας παραδοσιακά και σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία.

Αμοιβή Cloudkeys

2% για πωλήσεις έως 150.000 ευρώ. Περιλαμβάνει πρόσβαση στο δίκτυό μας και εξειδικευμένο μεσίτη ακινήτων.

Αγορά Ακινήτου με Προδιαγραφές Cloudkeys

Σχεδιάζουμε τις καλύτερες λύσεις για τις ανάγκες σας. Δεν αρκούμαστε στις υποσχέσεις των «πρόσφατων» ανακαινίσεων της αγοράς.

Είτε πρόκειται για αγορά ακινήτου για ιδιοκατοίκηση, είτε για επενδυτικό ακίνητο με σκοπό την ενοικίαση, είτε για ακίνητο με σκοπό την βραχυχρόνια μίσθωση, το έμπειρο προσωπικό και το δίκτυο συνεργατών μας διαθέτουν πρόσβαση σε ακίνητα που πληρούν απαιτητικές προδιαγραφές.

Έλεγχος Ακινήτων

Ελέγχουμε όλα τα ακίνητα που σας παρουσιάζουμε για τυχόν νομικές ή τεχνικές εκρεμμότητες.

Διαπραγμάτευση

Η έμπειρη ομάδα μας σας βοηθάει ουσιαστικά στην διαπραγμάτευση για την τιμή αγοράς.

Υποστήριξη

Εξαιρετικά έμπειρος σύμβουλος σας βοηθάει να επιλέξετε ακίνητο σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.