Επενδυτικές Ευκαιρίες Real Estate

Αναζητούμε, ολοκληρώνουμε και αναπτύσσουμε οικιστικά, τουριστικά και επαγγελματικά ακίνητα

Επενδύσεις σε Ακίνητη Περιουσία – Real Estate

Συμβουλευτικές υπηρεσίες για επενδυτικές κινήσεις στην αγορά ακινήτων με έμφαση στα τουριστικά ακίνητα σε όλη την Ελλάδα και τις κατοικίες στο κέντρο της Αθήνας. Η μακρόχρονη παρουσία μας στον τομέα των βραχυχρόνιων μισθώσεων ακινήτων και του τουρισμού στο κέντρο της πρωτεύουσας είναι καταλυτική για επιχειρηματικά επενδυτικά project ξενοδοχείων, τουριστικών ακινήτων και πολυτελών κατοικιών.

Η Ελλάδα και η Αθήνα αποτελούν σημαντικό επενδυτικό προορισμό κεφαλαίων, τόσο από εγχώριους επενδυτές όσο και διεθνείς. Σημαντικές αλυσίδες τουριστικών ακινήτων και επενδυτικά funds επενδύουν ακόμα και εν μέσω της πανδημίας COVID-19 και πολλά αξιοσημείωτα projects έχουν ανακοινωθεί ή έχουν ολοκληρωθεί συτήν την περίοδο.

Η cloudkeys παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες με στόχευση περιοχών που χρίζουν περαιτέρω ανάπτυξης μέσα από ελκυστικά επενδυτικά σχέδια με την μέγιστη αποδοτικότητα, σε αντίθεση με τουριστικές περιοχές που παρατηρείται κορεσμός. Στοχεύουμε σε εναλλακτικές μορφές τουρισμού με εξαιρετικά μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης που προσφέρουν εξαιρετικές αποδόσεις στο επενδυτικό portfolio της cloudkeys.

Στηρίζουμε ενεργά κάθε στάδιο ανάπτυξης των επενδύσεων με εξειδικευμένους συνεργάτες, αξιοποιώντας παράλληλα την εμπειρία της cloudkeys στον τομέα της φιλοξενίας και ειδικά τις αυξανόμενες ανάγκες νέων μορφών τουρισμού σε όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα στο κέντρο της Αθήνας.

Επικοινωνήστε με την ομάδα μας για να συζητήσουμε την επόμενη επενδυτική σας κίνηση ή την βέλτιστη αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας σας.

Έρευνα αγοράς στο Real Estate

Αναζήτηση τουριστικών, επαγγελματικών και οικιστικών ακινήτων για εμπορική εκμετάλλευση στην Αθήνα και σε σημαντικές τουριστικές περιοχές της Ελλάδας, ανάλογα με το είδος της επένδυσης και την επενδυτική φιλοσοφία σας. Γνωρίζουμε σημαντικές ευκαιρίες σε ακίνητα που είναι διαθέσιμα κατά αποκλειστικότητα στο Δίκτυο CloudKeys είτε μέσω ιδιοκτητών real estate του πελατολογίου μας, είτε μέσω κορυφαίων μεσιτικών γραφείων.

Επιλέγουμε να σας παρουσιάσουμε τις πιο κατάλληλες επενδυτικές προτάσεις με βάση τα κριτήρια και τα χαρακτηριστικά που αναζητείτε και παρέχουμε υπηρεσίες αξιοποίησης και κερδοφορίας με βάση τις επιτυχημένες επενδύσεις που διαχειριζόμαστε.

Αγοραπωλησία ακινήτων

Οι συνεργάτες μας προχωρούν την διαδικασία αγοράς ή πώλησης ακινήτων, στην σύνταξη συμβολαίων και στην ολοκλήρωση της συμφωνίας για κάθε ακίνητο με τη μικρότερη δυνατή εμπλοκή σας. Πραγματοποιείται έλεγχος νομικών κωλυμάτων και θεμάτων της ιδιοκτησίας, εποπτεία της αγοραπωλησίας και επιλύση όλων των φοροτεχνικών, λογιστικών και νομικών θεμάτων που προκύπτουν.

Διαχειριζόμαστε την ακίνητη περιουσία και παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ιδιώτες ιδιοκτήτες, επενδυτές από χώρες όπως το Ισραήλ, την Κίνα και άλλες χώρες του εξωτερικού που επενδύουν σε ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα. Το πελατολόγιο της CloudKeys περιλαμβάνει επενδυτές που βρίσκονται σε ενεργή αναζήτηση ευκαιριών.

Εμπορικά ακίνητα

Οι ιδιοκτήτες ακινήτων του πελατολογίου μας και σημαντικοί εμπορικοί συνεργάτες και οργανισμοί όπως μεγάλα τραπεζικά ιδρύματα, μεσιτικά γραφεία και διαχειριστές ακίνητης περιουσίας, διαθέτουν προς πώληση ιδιαίτερα ακίνητα μεγάλης εμπορικής αξίας λόγω της τοποθεσίας και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους.

Οικιστικά ακίνητα

Διαχειριζόμαστε την ακίνητη περιουσία δεκάδων ιδιοκτητών ακινήτων στο κέντρο της Αθήνας με έμφαση στα ακίνητα τουριστικών βραχυχρόνιων μισθώσεων. Διαθέτουμε σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες στον τομέα των οικιστικών ακινήτων και των διαμερισμάτων, αρκετά από τα οποία έχουν ανακαινιστεί και αναβαθμιστεί ενεργειακά.

Τουριστικά ακίνητα

Υπάρχουν σημαντικές επενδύσεις σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και τα δεδομένα αλλάζουν σημαντικά κάθε χρόνο. Από την τεράστια οικιστική ανάπτυξη της Αθήνας και της Μυκόνου, πλέον οι επενδυτές στρέφονται σε σημαντικούς ανερχόμενους ή λιγότερο γνωστούς προορισμούς όπως η Πάρος και η Λευκάδα όπου πραγματοποιούνται μεγάλες επενδυτικές κινήσεις.

Υποστήριξη επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία

Διαθέτουμε την τεχνογνωσία και ένα εξαιρετικού επιπέδου δίκτυο συνεργατών με μεγάλη εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών υποστήριξης επενδύσεων ακινήτων και πολύτιμη γνώση σε όλα τα θέματα που αφορούν οικιστικά, επαγγελματικά και τουριστικά ακίνητα.

Εξειδικευόμαστε στην ανάπτυξη ακινήτων με την μέγιστη δυνατή απλοποίηση των διαδικασιών έκδοσης οικοδομικής άδειας μικρής ή μεγάλης κλίμακας, έμπειρους αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς και μηχανολόγους, κορυφαίους λογιστές, φοροτεχνικούς και νομικούς συμβούλους. Παράλληλα αναλαμβάνουμε τη διαχείριση έργων υψηλού επιπέδου ανακαίνισης, διαμόρφωσης και αναβάθμισης ακινήτων.

Δίκτυο CloudKeys

Η μακροχρόνια εμπειρία της εταιρίας στους κλάδους των βραχυχρόνιων και των τουριστικών μισθώσεων έχει ενσωματωθεί στις τεχνικές υπηρεσίες μας σε συνεργασία με ένα εξαιρετικό δίκτυο αξιόπιστων και δοκιμασμένων επαγγελματιών.