Επενδύουμε σε προηγμένες τεχνολογίες για την ανταγωνιστική τοποθέτηση κάθε διαμερίσματος

Τεχνολογία αιχμής στην προώθηση βραχυχρόνιων μισθώσεων

Η Cloudkeys επενδύει ενεργά σε κορυφαίες τεχνολογίες αιχμής στον τομέα του τουρισμού και των καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης. Τα καταλύματα που διαχειρίζεται η εταιρία απολαμβάνουν μεγιστοποιημένες πληρότητες και έσοδα ανά κράτηση μέσα από εξαιρετικές δυνατότητες παρακολούθησης των ποιοτικών χαρακτηριστικών της αγοράς.

Ανάλυση Αγοράς

Καθημερινά αναλύουμε δεκάδες παραμέτρους της αγοράς των βραχυχρόνιων μισθώσεων και καταγράφουμε τις σημαντικότερες τάσεις

Αναπροσαρμογή Στρατηγικής

Αναπροσαρμόζουμε την προβολή κάθε διαμερίσματος διαχείρισης και την τιμολογιακή πολιτική με βάση την ανάλυσή των δεδομένων της αγοράς

Αύξηση Κερδοφορίας

Στοχεύουμε στην προσέλκυση ποιοτικότερων πελατών και αυξάνουμε την κερδοφορία του καταλύματος σε άμεση συνάρτηση των συνθηκών στην τουριστική αγορά.

Συνδεσιμότητα Καταλύματος με Ψηφιακά Κανάλια Κρατήσεων

Συνδέουμε την διαθεσιμότητα και την τιμολογιακή πολιτική σε πραγματικό χρόνο με τα κορυφαία κανάλια κρατήσεων παγκοσμίως. Συγχρονισμός ημερολογίων με Airbnb, Booking.com, Expedia, VRBO και πολλαπλά άλλα κανάλια που χρησιμοποιούν οι ταξιδιώτες παγκοσμίως.

Η ομάδα τεχνολογίας της Cloudkeys επιλέγει τα κατάλληλα ψηφιακά εργαλεία για την προβολή του ακινήτου και μεγιστοποιεί την κερδοφορία με διαχείριση εφαρμογών, προσφορών και προωθητικών ενεργειών.

Κορυφαία τεχνολογία τιμολογιακής πολιτικής

Καθημερινά συγκεντρώνουμε και αναλύουμε τεράστιο όγκο δεδομένων της αγοράς σε κάθε περιοχή που δραστηριοποιούμαστε και συνεχώς αναπροσαρμόζουμε την τιμολογιακή πολιτική του κάθε ακινήτου.

Μελετάμε σχολαστικά τον ανταγωνισμό σε πολλαπλά επίπεδα, είτε πρόκειται για διαμερίσματα, είτε για πολυτελείς κατοικίες.

Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε αναλύουν ακόμα και τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του καιρού, προβλέποντας την ζήτηση των κρατήσεων της «τελευταίας στιγμής».

Ημερολόγιο τιμών διανυκτέρευσης

Προώθηση απευθείας κρατήσεων

Η κερδοφορία συνδέεται άμεσα με τις απευθείας τηλεφωνικές κρατήσεις και τις κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας του καταλύματος στο thecloudkeys.com. Προωθούμε το «brand» του κάθε διαμερίσματος ή καταλύματος ξεχωριστά με στόχο τις επαναλαμβανόμενες κρατήσεις και την φήμη «από στόμα σε στόμα».

Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε λειτουργούν σε αρμονία με την υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων με φυσική παρουσία του προσωπικού της Cloudkeys. Πάντα στα πλαίσια της υποστήριξης των φιλοξενούμενων στο διαμέρισμα πριν, κατά διάρκεια της διαμονής και ακόμα και μετά την αναχώρησή τους.

Ιστοσελίδα καταλύματος για απευθείας κρατήσεις

Η σύγχρονη τεχνολογία στις υπηρεσίες διαχείρισης καταλυμάτων της Cloudkeys

Συνεχώς δοκιμάζουμε και πειραματιζόμαστε με νέες τεχνολογίες για καταλύματα. Κάνουμε έρευνα σε νέα προϊόντα τεχνολογίας και αξιολογούμε διαφορετικούς παρόχους.

Καθημερινά χρησιμοποιούμε πολλαπλά εργαλεία για να έχουμε την πλήρη εικόνα της αγοράς. Με σωστή καταγραφή των σημαντικών παραμέτρων.

Διαχειριζόμαστε εκατοντάδες κρατήσεις κάθε μήνα, η άμεση αξιολόγηση των δεδομένων είναι σημαντική για την αναγνώριση τάσεων «συμπεριφοράς» των ταξιδιωτών που επιλέγουν τα ακίνητα της Cloudkeys για την διαμονή τους.

Η ενσωμάτωση τεχνολογιών και οι καινοτόμες πρακτικές της Cloudkeys αναπροσαρμόζονται ή αναβαθμίζονται με βάση την ζήτηση από ταξιδιώτες, για την επαρκέστερη και ανταγωνιστικότερη παρουσία των καταλυμάτων που διαχειρίζεται.

Μετρήσιμη Απόδοση

Δεν χρησιμοποιούμε τεχνολογίες απλά για να εντυπωσιάσουμε. Παρέχουμε τεχνολογικές λύσεις σε όλα τα καταλύματα με απόλυτα μετρήσιμα αποτελέσματα. Υψηλότερες τιμές διανυκτέρευσης, ποιοτικότερες δημόσιες κριτικές, χαμηλότερα κόστη προμήθειας σε πλατφόρμες είναι μερικά μόνο συγκριτικά πλεονεκτήματα των υπηρεσιών μας.

Αξιοποιήστε τις καινοτόμες τεχνολογίες

Μεγιστοποιείστε τις προοπτικές πληρότητας και κερδοφορίας του καταλύματός σας σήμερα!

Καταχωρήστε το ακίνητό σας χωρίς δέσμευση και ελάτε να συζητήσουμε για