Επενδύουμε σε προηγμένες τεχνολογίες για την ανταγωνιστική τοποθέτιση κάθε καταλύματος

Τεχνολογία αιχμής στην προώθηση τουριστικών καταλυμάτων

Η Cloudkeys επενδύει ενεργά σε κορυφαίες τεχνολογίες αιχμής στον τομέα του τουρισμού και των τουριστικών καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης. Τα καταλύματα που διαχειρίζεται η εταιρία μεγιστοποιούν τις πληρότητες και τα έσοδα ανά κράτηση μέσα από εξαιρετικές δυνατότητες παρακολούθησης των ποιοτικών χαρακτηριστικών της αγοράς.

Ανάλυση Αγοράς

Καθημερινά αναλύουμε δεκάδες παραμέτρους της αγοράς και καταγράφουμε τις σημαντικότερες

Αναπροσαρμογή Στρατηγικής

Αναπροσαρμόζουμε την προβολή του καταλύματος και την τιμολογιακή πολιτική με βάση την ανάλυσή της αγοράς

Αύξηση Κερδοφορίας

Στοχεύουμε στην προσέλκυση ποιοτικότερων πελατών και αυξάνουμε την κερδοφορία του καταλύματος

Συνδεσιμότητα Καταλύματος με Ψηφιακά Κανάλια Κρατήσεων

Μειώνουμε το κόστος σύνδεσης σε πραγματικό χρόνο με τα κορυφαία κανάλια κρατήσεων παγκοσμίως. Συγχρονισμός ημερολογίων διαθεσιμότητας με Airbnb, Booking.com, Expedia, VRBO, TripAdvisor και πολλαπλά άλλα κανάλια που χρησιμοποιούν οι ταξιδιώτες παγκοσμίως.

Η ομάδα τεχνολογίας της Cloudkeys επιλέγει τα κατάλληλα ψηφιακά εργαλεία για την προβολή του ακινήτου και μεγιστοποιεί την κερδοφορία με διαχείριση εφαρμογών, προσφορών και προωθητικών ενεργειών.

Κορυφαία τεχνολογία τιμολογιακής πολιτικής

Καθημερινά συγκεντρώνουμε και αναλύουμε έναν τεράστιο όγκο δεδομένων σε κάθε περιοχή που δραστηριοποιούμαστε και συνεχώς αναπροσαρμόζουμε την τιμολογιακή πολιτική του κάθε καταλύματος.

Μελετάμε σχολαστικά τον ανταγωνισμό σε πολλαπλά επίπεδα, είτε πρόκειται για διαμερίσματα και πολυτελείς κατοικίες, είτε για μεμονομένα ξενοδοχεία και ξενοδοχειακές μονάδες.

Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε αναλύουν ακόμα και τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του καιρού, προβλέποντας την ζήτηση των κρατήσεων της «τελευταίας στιγμής».

Ημερολόγιο τιμών διανυκτέρευσης

Προώθηση απευθείας κρατήσεων

Η κερδοφορία είναι άμεση συνάρτηση των απευθείας τηλεφωνικών και των κρατήσεων μέσω της ιστοσελίδας του καταλύματος στο thecloudkeys.com. Προωθούμε το «brand» του κάθε διαμερίσματος ή καταλύματος ξεχωριστά με στόχο τις επαναλαμβανόμενες κρατήσεις και την φήμη «από στόμα σε στόμα».

Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε λειτουργούν σε αρμονία με την φυσική παρουσία του προσωπικού της Cloudkeys στα πλαίσια της υποστήριξης των φιλοξενούμενων στο κατάλυμα πριν, κατά διάρκεια της διαμονής και ακόμα και μετά την αναχώρησή τους.

Ιστοσελίδα καταλύματος για απευθείας κρατήσεις

Η σύγχρονη τεχνολογία στις υπηρεσίες διαχείρισης καταλυμάτων της Cloudkeys

Συνεχώς δοκιμάζουμε νέες τεχνολογίες στο πλαίσιο έρευνας των παρόχων, είτε σε επίπεδο πλατφορμών βραχυχρόνιων μισθώσεων, είτε σε επίπεδο παρόχων συνδεσιμότητας, τιμολόγησης και πολλαπλών άλλων εργαλείων που χρησιμοποιούμε καθημερινά.

Η ενσωμάτωση τεχνολογιών και οι καινοτομίες της Cloudkeys αποτελούν «case study» για αρκετούς από τους παραπάνω παρόχους. Καινοτόμες λύσεις σχεδιάζονται ή αναβαθμίζονται με βάση τις καθημερινές ανάγκες της Cloudkeys για την επαρκέστερη και ανταγωνιστικότερη παρουσία των καταλυμάτων που διαχειρίζεται.

Μετρήσιμη Απόδοση

Δεν χρησιμοποιούμε τεχνολογίες απλά για να εντυπωσιάσουμε. Παρέχουμε τεχνολογικές λύσεις σε όλα τα καταλύματα με απόλυτα μετρήσιμα αποτελέσματα. Υψηλότερες τιμές διανυκτέρευσης, ποιοτικότερες δημόσιες κριτικές, χαμηλότερα κόστη προμήθειας σε πλατφόρμες είναι μερικά μόνο συγκριτικά πλεονεκτήματα των υπηρεσιών μας.

Αξιοποιήστε τις καινοτόμες τεχνολογίες

Μεγιστοποιείστε τις προοπτικές πληρότητας και κερδοφορίας του καταλύματός σας σήμερα!

Καταχωρήστε το ακίνητό σας χωρίς δέσμευση και ελάτε να συζητήσουμε για


  • την κατάλληλή προώθηση
  • τα σημαντικότερα κανάλια
  • την ιστοσελίδα σας
  • την συνδεσιμότητα
  • την τιμολογιακή πολιτική
  • την κερδοφορία