Προϋποθέσεις Διαχείρισης Επιπλωμένων Κατοικιών

Προϋποθέσεις διαχείρισης επιπλωμένων κατοικιών που αναλαμβάνει η CloudKeys

Η CloudKeys αναλαμβάνει την πλήρη διαχείριση επιπλωμένων κατοικιών και διαμερισμάτων στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Αν σας ενδιαφέρει η διαχείριση του ακινήτου σας και η βραχυχρόνια εκμίσθωση του σε τουρίστες μέσω Airbnb και άλλων δικτύων, το ακίνητο πρέπει να πληροί τις παρακάτω προϋποθέσεις.

Τοποθεσία

Οι περιοχές που αναλαμβάνουμε ακίνητα κοντά στο κέντρο της Αθήνας είναι: Ιστορικό τρίγωνο Αθήνας, Κολωνάκι, Θησείο, Ακρόπολη, Κουκάκι, Άνω Πετράλωνα, Νέος Κόσμος, Μέγαρο Μουσικής, Εξάρχεια, Κεραμεικός, Μοναστηράκι, Γκάζι, Ψυρρή.

Υπνοδωμάτια

Αναλαμβάνουμε studios και διαμερίσματα με 1-3 υπνοδωμάτια. Τα κρεββάτια πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση και τα στρώματα ιδανικά να είναι αναπαυτικά και σε πολύ καλή κατάσταση.

Κατάσταση Ακινήτου

Αναλαμβάνουμε ακίνητα που είναι σε εξαιρετική κατάσταση ή χρήζουν ελάχιστων βελτιώσεων. Η κατάσταση του ακινήτου είναι κάτι που θα το κάνει να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό και θα μεγιστοποιήσει τα έσοδα για τον ιδιοκτήτη.

Επίπλωση & Εξοπλισμός

Πλήρης άνετη επίπλωση με χαρακτήρα και εξοπλισμός όπως καφετιέρα, βραστήρας, κουζίνα και γενικά ότι χρειάζεται ένας επισκέπτης της πόλης για την ολιγοήμερη διαμονή του.

Νομοθεσία

Το ακίνητο πρέπει να είναι καθόλα νομότυπο σύμφωνα με τις απαιτήσεις για τις βραχυχρόνιες/βραχυπρόθεσμες μισθώσεις. Όλες οι νόμιμες υποχρεώσεις πρέπει να είναι εντάξει, όπως ενεργειακό πιστοποιητικό, φορολογική δήλωση και απαραίτητα χαρακτηριστικά.

Πελάτες

Οι πελάτες πρέπει να μπορούν να απολαύσουν την διαμονή τους χωρίς ενοχλήσεις και χωρίς να παρεμβαίνει κανείς στην ιδιωτικότητά τους, εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν.

Κατανοούμε πως κάποιες από τις προϋποθέσεις διαχείρισης ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης είναι αρκετά απαιτητικές. Είναι άκρως απαραίτητες όμως για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών φιλοξενίας.

Είναι σημαντικό να προσθέσουμε πως οι δημόσιες κριτικές και τα σχόλια των φιλοξενουμένων μπορούν να επιβαρύνουν την Cloudkeys χωρίς λόγο. Παράλληλα για να επιτύχει το εγχείρημα της βραχυχρόνιας μίσθωσης σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον όπως αυτό της Αθήνας, απαιτείται σημαντική επένδυση από τους ιδιοκτήτες που θέλουν να ενταχθούν στο χαρτοφυλάκιο ακινήτων μας.