Αύξηση Πωλήσεων Υπηρεσιών και Προϊόντων

Στρατηγική κουλτούρα πωλήσεων στο προσωπικό και την επικοινωνία του ξενοδοχείου

Στρατηγική Αύξηση Πωλήσεων Προϊόντων και Υπηρεσιών του Ξενοδοχείου

Η CloudKeys εισάγει καινοτόμες λύσεις και ενσωματώνει κουλτούρα πωλήσεων στο προσωπικό φιλοξενίας του ξενοδοχείου σας. Με τα κατάλληλα ψηφιακά εργαλεία και με εκπαίδευση του προσωπικού που έρχεται σε συχνή επαφή με τους επισκέπτες αυξάνουμε τις πωλήσεις των παρελκόμενων υπηρεσιών όπως spa, μασάζ, προϊόντων καλλωπισμού και περιποίησης.

Επικοινωνήστε με την ομάδα μας για την αύξηση των πωλήσεων της επιχείρησής σας

Επανακτήστε τον έλεγχο της εμπειρίας του φιλοξενούμενου

Σίγουρα είναι θεμιτό το προσωπικό να κερδίζει κάποιο επιπλέον εισόδημα προτείνοντας την ταβέρνα ενός γνωστού με αντάλλαγμα ένα ποσοστό ή ένα προκαθορισμένο ποσό. Η τουριστική αγορά δουλεύει δεκαετίες με προμήθειες και είναι ευρέως γνωστή και αποδεκτή πρακτική.

Είναι όμως και ο λόγος που πολλοί τουρίστες και πελάτες πλέον δεν προτιμούν τις προτεινόμενες υπηρεσίες είτε λόγω καχυποψίας επειδή γνωρίζουν για τις προμήθειες, είτε λόγω άσχημων εμπειριών που έζησαν προηγούμενοι ταξιδιώτες. Τα δυσάρεστα αυτά περιστατικά αποτυπώνονται και στις δημόσιες κριτικές στα κανάλια κρατήσεων των ξενοδοχείων, γεγονός που μπορεί να αποβεί αρκετά ζημιογόνο για το ξενοδοχείο.

Η επανάκτηση του ελέγχου των προτεινόμενων από το προσωπικό υπηρεσιών δεν έχει να κάνει απλά με τον τζίρο της επιχείρησης. Η αύξηση των πωλήσεων επιπλέον υπηρεσιών και κατ’ επέκταση περισσότερων κρατήσεων θα επιτευχθεί με αξιόλογες προτάσεις και μοναδικές εμπειρίες που θα μείνουν αποτυπωμένες στην μνήμη των ταξιδιωτών.

Η CloudKeys εισάγει τα απαραίτητα καινοτομικά ψηφιακά εργαλεία που στόχο έχουν την αύξηση των πωλήσεων και παράλληλα μεγιστοποιούν την εμπειρία φιλοξενίας του ξενοδοχείου.

Σεμινάρια Προσωπικού

Ταχύρυθμο σεμινάριο του προσωπικού του ξενοδοχείου σε θέματα πωλήσεων και ευκαιριών πώλησης

Ψηφιακή Τεχνολογία

Εισαγωγή ψηφιακής τεχνολογίας για την αύξηση των πωλήσεων υπηρεσιών και προϊόντων

Αύξηση Εσόδων & Τζίρου

Άμεση αύξηση εσόδων και τζίρου για την ξενοδοχειακή σας επιχείρηση

Ικανοποίηση Ταξιδιωτών

Η ικανοποίηση από υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μεταφράζεται σε πολλαπλό κέρδος, όχι μόνο οικονομικό