Αγορά Ακινήτου

Βρείτε το ακίνητο που ταιριάζει απόλυτα στις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό σας

Αγορά Ακινήτου – Επενδύσεις σε Ακίνητη Περιουσία

Η Cloudkeys διαθέτει αποκλειστικά ακίνητα που πληρούν σημαντικές προδιαγραφές, διευκολύνοντας την διαδικασία αγοράς ενός ακινήτου. Παράλληλα διαθέτει προς τους υποψήφιους αγοραστές ένα ισχυρό δίκτυο επαγγελματικών υπηρεσιών για την υποστήριξη της διαδικασίας.

Στόχος μας είναι η απόλυτη ταυτοποίηση των αναγκών και των προσδοκιών σας με τα ακίνητα που θα σας υποδείξουμε.

Είμαστε πολλά περισσότερα από ένα τυπικό μεσιτικό γραφείο με δεκάδες ή εκατοντάδες ακίνητα προς πώληση. Έχουμε αναπτύξει και συνεχώς εξελίσουμε ένα σημαντικό επαγγελματικό δίκτυο υποστήριξης πριν και μετά την αγορά ενός ακινήτου, παρέχοντας ευέλικτες και αξιόπιστες λύσεις για οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει.

Διαφάνεια

Ακολουθούμε απολύτως διαφανείς διαδικασίες για να βρούμε κατάλληλα ακίνητα και επενδυτικές ευκαιρίες

Ουσιαστική Υποστήριξη

Ενεργά υποστηρίζουμε όλες τις γραφειοκρατικές και μη διαδικασίες μέχρι την τελική μεταβίβαση του ακινήτου.

Σχεδιάζουμε την Βέλτιστη Λύση για τις Ανάγκες σας

Μελετάμε τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας για την θεσμοθέτηση προδιαγραφών και προϋποθέσεων με στόχο την εξοικονόμηση χρόνου και την βέλτιστη υπόδειξη ακινήτων που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας.

Συνεργασία για την Επιτυχή Έκβαση της Μεταβίβασης

Παρέχουμε πλήρη υποστήριξη όλων των διαδικασιών, από τον νομικό έλεγχο μέχρι και την τελευταία τεχνική λεπτομέρεια που απαιτείται για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης του νέου σας ακινήτου.

Προμήθεια Cloudkeys

Η προμήθειά μας από τους αγοραστές που καταλήγουν σε επιτυχή μεταβίβαση του νέου τους ακινήτου είναι 2% πλέον ΦΠΑ.

Το κόστος αυτό καλύπτει την συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας και την εξεύρεση του κατάλληλου ακινήτου για τις ανάγκες ιδιοκατοίκησης ή επένδυσης. Παράλληλα παρέχουμε πλήρη συμβουλευτική κάλυψη μέχρι την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Δίκτυο B2B – Έμπρακτη Υποστήριξη στην Αγορά Ακινήτου

Υποστηρίζουμε όλες τις πωλήσεις ακινήτων μέσω του δικτύου B2B της Cloudkeys. Έμπειροι νομικοί, φοροτεχνικοί, λογιστές και συμβολαιογράφοι αναλαμβάνουν να διεκπαιρεώσουν τις πωλήσεις ακινήτων της Cloudkeys με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και την μέγιστη νομική και φορολογική/φοροτεχνική κάλυψη.

Παράλληλα διαθέτουμε εξαιρετικά έμπειρους Μηχανικούς και τεχνικό προσωπικό σε περιπτώσεις που χρειαστεί, είτε για γραφειοκρατικούς, είτε για πρακτικούς λόγους διεκπαιρέωσης των όποιων ζητημάτων προκύπτουν.

Η Cloudkeys δεν παρέχει απλά ακίνητα προς πώληση. Στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των αναγκών όλων των εμπλεκομένων, συμπεριλαμβανομένων των υποψήφιων αγοραστών.

Οι υπηρεσίες μας εστιάζουν στην απόλυτη ταυτοποίηση των προσδοκιών των ιδιοκτητών ακινήτων και των αναγκών των πελατών μας. Δεν αρκούμαστε σε καμία «πρόσφατη» ανακαίνιση.

Αναθέστε την Αναζήτηση Ακινήτου στους Κατάλληλους Συνεργάτες

Συμπληρώστε την φόρμα ανάθεσης της αναζήτησης ακινήτου προς πώληση και η ομάδα μας θα ανταποκριθεί επάξια στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες σας με απόλυτη διαφάνεια και ειλικρίνεια.