Διαμερίσματα στην Αθήνα

Πλήρως επιπλωμένα διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας για βραχυχρόνιες ή μακροχρόνιες κρατήσεις.

Τηλεφωνικές κρατήσεις
+30 694 7799 100
Διαθέσιμα και WhatsApp & VIBER

Αναζήτηση Διαμερίσματος

Οι κρατήσεις υπόκεινται στους όρους και τις προϋποθέσεις των επιπλωμένων διαμερισμάτων Cloudkeys. Η πραγματοποίηση της κράτησής σας αυτομάτως σημαίνει ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τους όρους αυτούς.

Περιηγηθείτε στα διαμέρισματά μας ανά περιοχή της Αθήνας

Είτε για σύντομες ή για μεγαλύτερες κρατήσεις στην Αθήνα, ξεκινήστε την αναζήτησή σας από την περιοχή που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες του ταξιδιού σας. Όλα τα διαμερίσματά μας στην Αθήνα είναι πλήρως επιπλωμένα, με ξεχωριστή διακόσμηση, παρέχοντας εξαιρετικές ανέσεις, και φυσικά πολύ κοντά στο κέντρο ή σε περιοχές ενδιαφέροντος της πόλης.

Επικοινωνήστε μαζί μας σε περίπτωση που έχετε συγκεκριμένες ανάγκες για το ταξίδι και θέλετε να ληφθούν υπόψη πριν ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Περιοχή Ακρόπολης & Πλάκα

Η ιδανική τοποθεσία για ταξιδιώτες που επισκέπτονται την Αθήνα με τουριστικούς και ψυχαγωγικούς σκοπούς. Πολύ κοντά στο Σύνταγμα, το Μοναστηράκι, το Θησείο, και δίπλα στα σημαντικά αξιοθέατα όπως το Μουσείο της Ακρόπολης, οι στήλες του Ολύμπιου Διός και το Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο)

Κουκάκι

Το Κουκάκι είναι η τέλεια εναλλακτική για όσους θέλουν να είναι κοντά σε αξιοθέατα, αλλά και να μείνουν σε μια από τις πιο ζωντανές περιοχές του κέντρου: Περιπλανηθείτε ανάμεσα στους δύο πεζοδρόμούς του, και διαλέξτε κάποιο από τα αμέτρητα εστιατόρια, καφέ και την τοπική αγορά. Το 2018, άλλωστε, το Κουκάκι είχε επιλεχθεί και ως μια από τις πιο αγαπημένες περιοχές επισκεπτών παγκοσμίως μέσω της πλατφόρμας Airbnb.

Αμπελόκηποι

Οι Αμπελοκήποι, αν και κυρίως επιχειρηματική περιοχή, προσφέρει πολλά παραπάνω: εξυπηρετείται από δύο σταθμούς μετρό που τη συνδέουν τόσο με το κέντρο αλλά και με το αεροδρόμιο Αθηνών, αλλά και αρκετά σημεία ενδιαφέροντος και ψυχαγωγίας όπως σινεμά, θέατρα, μουσεία κλπ. Εδώ επίσης βρίσκονται και τα σημαντικότερα νοσοκομεία της χώρας, γεγονός που καθιστά την περιοχή την καρδιά του ιατρικού τουρισμού.

Ιλίσια & Χίλτον

Η περιοχή των Ιλισίων είναι γνωστή και ως συνεδριακό κέντρο της Αθήνας, αφού εδώ βρίσκεται και το Μέγαρο Μουσικής που φιλοξενεί αρκετά συνέδρια και εκθέσεις, πέρα από τις μουσικές εκδηλώσεις του, αλλά διαθέτει και αρκετά ξενοδοχεία που επίσης διοργανώνουν τέτοια events. Έτσι, κάθε χρόνο η περιοχή προσελκύει πολλούς επιχειρηματίες ταξιδιώτες, ή και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Athens Travel Experience

H Αθήνα μπορεί να προσφέρει αμέτρητες εμπειρίες σε κάθε τύπο ταξιδιώτη. Το αρχαίο παρελθόν της πόλης είναι εμφανές στις περισσότερες γειτονιές, τα στοιχεία διαφορετικών πολιτισμών είναι ορατά στις γαστρονομικές εμπειρίες που προσφέρει και υπάρχουν ακόμα περισσότερα να εξερευνήσετε απ’ όσα μπορείτε να φανταστείτε.

Στόχος της Cloudkeys είναι να εμπλουτίσει την εμπειρία του κάθε επισκέπτη της Αθήνας με υπέροχες συστάσεις που μόνο οι ντόπιοι ξέρουν και πρακτικές συμβουλές που έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές από τους επισκέπτες που διαμένουν στα καταλύματά μας.

Ανακαλύψτε κάποιες από τις πιο δημοφιλείς συμβουλές για την Αθήνα στις επόμενες σελίδες.

Ταξιδιωτικός Οηδγός Αθήνας

Οδηγός για τα Μέσα Μεταφοράς της Αθήνας

Ταξιδεύοντας με ασφάλεια

Ταξιδιωτικές Υπηρεσίες

Για τους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων στην Αθήνα

Είστε ιδιοκτήτης διαμερίσματος ή έχετε επενδύσει σε κάποια ιδιοκτησία στις παραπάνω περιοχές της Αθήνας; Η Cloudkeys προσφέρει πλήρη διαχείριση και άριστες υπηρεσίες φιλοξενίας στους επισκέπτες. Μπορείτε να επισκεφτίτε τη σελίδα Διαχείριση Διαμερίσματος στην Αθήνα.για επιπλέον πληροφορίες. Η Cloudkeys μέσω των υπηρεσίων της προσφέρει επίσης υποστήριξη για τη διαχείριση ξενοδοχειών, κτιρίων και μεσιτικές επενδύσεις παρέχοντας συμβουλές και τοπικές μεσιτικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης και της αγοράς ακινήτων.