Διαχείριση Καταχώρησης Διαμερίσματος

Αναλαμβάνουμε την πλήρη διαχείριση της καταχώρησης στο Airbnb
Πλήρης διαχείριση βραχυχρόνιων μισθώσεων στην Airbnb

Διαχείριση διαμερισμάτων στην πλατφόρμα της Airbnb

Αναλαμβάνουμε την πλήρη διαχείριση του διαμερίσματος ή άλλης κατοικίας στην Αθήνα, στην πλατφόρμα της Airbnb(™), παρέχοντας εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες για το ακίνητό σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πληρώνεστε όταν έρχονται κρατήσεις. Όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η CloudKeys!

Πλήρης διαχείριση καταχώρησης και επισκεπτών/φιλοξενούμενων

Αναλαμβάνουμε να διαχειριστούμε τα πάντα σχετικά με το διαμέρισμα σας στην δημοφιλή πλατφόρμα βραχυχρόνιων μισθώσεων Airbnb και όχι μόνο.

Προωθούμε το ακίνητό σας, βρίσκουμε πελάτες να το ενοικιάσουν, τους εξυπηρετούμε με υψηλού επιπέδου φιλοξενία και παρέχουμε κλινοσκεπάσματα και αναλώσιμα/προμήθειες για την διαμονή τους.

Κατά την αναχώρηση από το διαμέρισμα, πραγματοποιούμε έλεγχο για τυχόν ζημιές και προβλήματα και προχωράμε σε υψηλής ποιότητας καθαρισμό, σύμφωνα με τα πρότυπα του Airbnb για τον κορονοϊό COVID19 και την φιλοσοφία καθαριότητας της CloudKeys.

Χρησιμοποιούμε κορυφαία εργαλεία τεχνολογίας για την καθημερινή διαμόρφωση τιμών ενοικίασης του διαμερίσματος, μεγιστοποιώντας την κερδοφορία. Η τιμολογιακή πολιτική που εφαρμόζουμε σε κάθε ακίνητο στοχεύει και στην μεγιστοποίηση της πληρότητας επιτυγχάνοντας την μέγιστη δυνατή οικονομική απόδοση για εσάς.

Προωθούμε το ακίνητο – διαμέρισμα και στην ιστοσελίδα ενοικίασης επιπλωμένων διαμερισμάτων της Cloudkeys, αλλά και στο δίκτυο εταιρικών πελατών της εταιρείας μας.

Τιμολόγηση Airbnb

Παρακολουθούμε καθημερινά τον ανταγωνισμό και επιτυγχάνουμε την μέγιστη δυνατή κερδοφορία για διαμερίσματα ή ακίνητα

Μεγιστοποίηση Πληρότητας

Μέσα από την συνεχώς αναπτυσσόμενη πλατφόρμα της CloudKeys, βελτιστοποιούμε συνεχώς την καταχώρηση σας, πετυχαίνοντας περισσότερες κρατήσεις και μεγαλύτερο εισόδημα!

Μοναδική εμπειρία φιλοξενίας

Παρέχουμε φιλοξενία 5 αστέρων, τοποθετώντας τον πελάτη στο επίκεντρο των υπηρεσιών μας. Οι κριτικές μας «μιλούν» απο μόνες τους

Αξιολόγηση φιλοξενούμενων

Ελέγχουμε το προφίλ των επισκεπτών, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των διαμερισμάτων που διαχειριζόμαστε

Διαχείριση Check-In & Check-Out

Υποδεχόμαστε τους φιλοξενούμενους και τους «ξεναγούμε» στο χώρο, τις παροχές και τους κανόνες του σπιτιού

Καθαριότητα και επιμέλεια

Φροντίζουμε για την υψηλού επιπέδου καθαριότητα και επιμέλεια του διαμερίσματος ανάμεσα στις κρατήσεις

Δημιουργία και παραμετροποίηση καταχώρησης

Αν δεν υπάρχει ήδη καταχώρηση του διαμερίσματος στο Airbnb προχωράμε σε νέα καταχώρηση. Δημιουργούμε βελτιστοποιημένα κείμενα περιγραφής και προώθησης του ακινήτου στην πλατφόρμα με στόχο την μέγιστη επισκεψιμότητα.

Οι περιγραφές, τα κείμενα, η παραμετροποίηση των ρυθμίσεων της καταχώρησης, αλλά και η τιμολογιακή πολιτική, αποτελούν σημαντικούς παράγοντες αύξησης της πληρότητας υψηλής κατάταξης ενός καταλύματος.

Μητρώο Μισθώσεων ΑΑΔΕ

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας καταχωρεί κατά την ημερομηνία της αναχώρησης του μισθωτή (check-out) όλα τα απαραίτητα στοιχεία στο ειδικό μητρώο της ΑΑΔΕ. Μια σημαντική υποχρέωση σας σαν ιδιοκτήτης και νόμιμος διαχειριστής του ακινήτου δρομολογείται από την CloudKeys χωρίς καμία επιβάρυνση.

Επαγγελματική φωτογράφιση σπιτιού με μοναδική απεικόνιση

Στην CloudKeys είμαστε πραγματικά περήφανοι για τις φωτογραφίσεις σε όλες τις καταχωρήσεις σπιτιών στο Airbnb. Ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό και απεικονίζουν όλους τους χώρους του σπιτιού όπως ακριβώς τους βλέπουν οι φιλοξενούμενοι κατά την διάρκεια του check-in.

Ζωντανά χρώματα και υποβοήθηση φωτισμού για την σωστή αποτύπωση και απεικόνιση του διαμερίσματος σε χαμηλές τιμές, ανάλογα με τα τετραγωνικά και τους χώρους.

Βελτιστοποίηση Φωτογραφιών

Παραλαμβάνετε φωτογραφίες σε πολύ υψηλή ανάλυση και σε βελτιστοποιημένη έκδοση για τις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης

Προνόμια CloudKeys

Προνομιακή Τιμή Φωτογράφισης

Επαγγελματική φωτογράφιση με εξειδικευμένο φωτογράφο ξενοδοχειακών καταλυμάτων

Φροντίδα και Συντήρηση Ακινήτου

Φροντίζουμε το ακίνητό σας ακριβώς όπως και το σπίτι μας. Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες επίβλεψης και καθαριότητας μας επιτρέπουν να ανακαλύπτουμε άμεσα φθορές και προβλήματα. Προβαίνουμε σε άμεσες εργασίες συντήρησης στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα

Προσωποποιημένο Check-in

Η μεγάλη εμπειρία μας επιτρέπει την προσωποποιημένη διαδικασία check-in- ειδικά σχεδιασμένη για κάθε επισκέπτη. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η αύξηση των τιμών διανυκτέρευσης και μία αξέχαστη εμπειρία για τους guests

Διαδικασίες Ασφάλειας

Συνεχώς αναβαθμισμένη διαδικασία ασφάλειας για τους guests που μισθώνουν το ακίνητο καθώς και για το προσωπικό φιλοξενίας, τους καθαριστές, και τα τεχνικά συνεργεία που αναλαμβάνουν εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης ζημιών

Επαγγελματικός Ιματισμός

Παρέχουμε λευκό επαγγελματικό ξενοδοχειακό ιματισμό (premium υπηρεσίες) ή ζητάμε την παροχή ιματισμού από τους ιδιοκτήτες μας σε προνομιακές τιμές. Αναλαμβάνουμε την φροντίδα και την καθαριότητα του ιματισμού σε επαγγελματικά και βιομηχανικά πλυντήρια

Έχετε ακόμα απορίες για το πώς γίνεται;

Περιοχές που Καλύπτουμε στο Κέντρο της Αθήνας

  • Κουκάκι – Μακρυγιάννη
  • Ακρόπολη – Πλάκα
  • Θησείο
  • Σύνταγμα – Εμπορικό Τρίγωνο
  • Ψυρρή
  • Παγκράτι
  • Περιοχή Hilton
  • Κολωνάκι – Ευαγγελισμός
  • Ιλίσια
  • Αμπελόκηποι