Καθαριότητα Διαμερισμάτων

Είμαστε σχολαστικοί και επιμελείς στον τομέα της καθαριότητας. Η πανδημία COVID19 απλώς επιβεβαίωσε την άρτια διαδικασία που ακολουθούμε εδώ και χρόνια. Το προσωπικό καθαριότητας χρησιμοποιεί αντισηπτικό, μάσκα και γάντια καθόλη την διάρκεια καθαρισμού των διαμερισμάτων μας καθημερινά.

Διαδικασία απολύμανσης

Απολυμαίνουμε σχολαστικά με καθαριστικό και ισχυρό αντισηπτικό όλες τις επιφάνειες και τα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται συνεχώς, όπως οι διακόπτες φωτισμού, τα τηλεκοντρόλ τηλεόρασης και air condition, και τα πόμολα στις πόρτες.

Χρησιμοποιούμε ατμοκαθαριστή σε υψηλή θερμοκρασία για τον καθαρισμό και την απολύμανση επίπλων όπως οι καναπέδες και οι διαφόρων ειδών καρέκλες και πολυθρόνες.

Παράλληλα ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στο έτος πραγματοποιούμε γενική καθαριότητα όπως σε κουρτίνες, ντουλάπες και άλλα μέρη ή αντικείμενα.

Κλινοσκεπάσματα και πετσέτες

Τα κλινοσκεπάσματα που χρησιμοποιούμε είναι εξαιρετικής ποιότητας και προσφέρουν έναν άνετο ύπνο. Το ίδιο και οι πετσέτες σώματος και προσώπου που παρέχουμε σε κάθε φιλοξενούμενο.

Τα λευκά είδη ιματισμού που παρέχουμε έχουν περάσει μία αυστηρή διαδικασία απολύμανσης και καθαρισμού σε πιστοποιημένα με ISO βιομηχανικά πλυντήρια, σε ιδανικές υψηλές θερμοκρασίες για την εξουδετέρωση μικροβίων και του κορονοϊού COVID19.

Τα παραλαμβάνουμε καθημερινά σε αποστειρωμένες συσκευασίες και η τοποθέτησή τους στα κρεββάτια και στο διαμέρισμα γίνεται με γάντια υψηλής προστασίας.

Κατά την άφιξή σας θα τα βρείτε φρέσκα και καθαρά, έτοιμα να σας υποδεχτούνε.