Εταιρική Φιλοξενία – Επιχειρηματικά Ταξίδια

Τα περισσότερα διαμερίσματα της Cloudkeys είναι ιδανικά για business ταξιδιώτες της Αθήνας. Αρκετές εταιρίες, διεθνείς επιχειρήσεις και πρεσβείες επιλέγουν τα διαμερίσματά μας για την προσωρινή διαμονή συνεργατών και εργαζομένων.

Με εξαιρετική τοποθεσία σε επίπεδο απόστασης από μετρό και άλλα μέσα μεταφοράς και όλες τις απαραίτητες τοπικές υπηρεσίες, όπως αγορές, σουπερ-μάρκετ, καφέ και εστιατόρια, στοχεύουμε στο να παρέχουμε μία μοναδική εμπειρία της πόλης στους εργαζόμενους, στους συνεργάστες και τους πελάτες σας.

Δημιουργήσαμε χώρους που παρέχουν ένα ευχάριστο περιβάλλον που μπορούν οι φιλοξενούμενοι να συνδυάσουν άνεση, εργασία και ξεκούραση.

Με μια ματιά

Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες που προκύπτουν και εξυπηρετούμε επιχειρηματικά ταξίδια στην Αθήνα.

  • Γρήγορη σύνδεση Ίντερνετ
  • Γραφείο / Επιφάνεια εργασίας
  • Early check-in/Late check-out
  • Ψηφιακό concierge

Υποστήριξη εταιρικών ταξιδιωτών

Κατανοούμε την σημασία εύρεσης μη-ξενοδοχειακών καταλυμάτων για την βραχυχρόνια στέγαση εργαζομένων και συνεργατών κοντά στα γραφεία της επιχείρησης.

Τα διαμερίσματά μας είναι πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα, ενώ παρέχουμε και τον απαραίτητο ιματισμό.

Περιοχές επιπλωμένων διαμερισμάτων στην Αθήνα

Τα καταλύματά μας με ιδανικές προδιαγραφές για εταιρικά και επιχειρηματικά ταξίδια βρίσκονται στις περιοχές Κουκάκι, Αμπελόκηποι, Ιλίσια και στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Αναζήτηση επιπλωμένων διαμερισμάτων

Μπορείτε να δείτε όλα τα επιπλωμένα διαμερίσματα της Cloudkeys και την διαθεσιμότητά τους. Συνιστούμε να έρθετε σε επικοινωνία με το τηλέφωνο κρατήσεων για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.

Τα διαμερίσματα είναι διαθέσιμα και σε μη εταιρικούς πελάτες, οπότε το συντομώτερο που μπορείτε να γνωρίζετε τις ημερομηνίες άφιξης των συνεργατών σας, το καλύτερο θα είναι και για εμάς για να βρούμε διαθεσιμότητα.

Επίσης σε ημερομηνίες που διεξάγονται σημαντικά συνέδρια και εκδηλώσεις είναι δύσκολη η εξεύρεση διαμερίσματος, καθώς η ζήτηση είναι μεγάλη και από το υπάρχον εταιρικό πελατολόγιο της Cloudkeys.

Παρόλα αυτά, μπορούμε αν υπάρχει διαθέσιμο κατάλυμα να φιλοξενήσουμε και last-minute επισκέπτες.