Εταιρική Φιλοξενία – Επιχειρηματικά Ταξίδια

Ταξιδεύετε συχνά για επαγγελματικούς λόγους στην Αθήνα; Είστε υπεύθυνος/η οργάνωσης των εταιρικών ταξιδιών στο κέντρο της πόλης;

Καλέστε στο 694 779 9100 ή στείλτε email στο [email protected] για να ενημερωθείτε για τις ειδικές εταιρικές τιμές, τον τρόπο συνεργασίας και εξυπηρέτησης των συνεργατών σας.

Η προσωρινή διαμονή των φιλοξενούμενών σας για επιχειρηματικά ταξίδια δεν χρειάζεται να είναι ιδιαίτερα δαπανηρή, περίπλοκη ή δύσκολη. Με επίκεντρο τον πελάτη, η επικοινωνία είναι πάντα άμεση, η επίλυση των προβλημάτων εντός της ημέρας, το support 24ωρο, το check-in προσωποποιημένο. Ανεση, εργασία και ξεκούραση, μπορούν να συνδυαστούν όλα στα ειδικά διαμορφωμένα σπίτια της CloudKeys τα οποία βρίσκονται κοντά σε μετρό και τοπική αγορά και μπορούν να φιλοξενήσουν τόσο τους εργαζόμενους όσο και τις οικογένειές τους.

Επικοινωνήστε στο 694 779 9100 ή στείλτε email στο [email protected] και επιτύχετε με μία κίνηση: Εύκολη διευθέτηση λογιστικών θεμάτων σχετικά με τη διαμονή (αυθημερόν έκδοση τιμολογίων, invoices, ενδοκοινοτικών τιμολογίων κτλ) και μία εξαιρετική εμπειρία της πόλης για τους συνεργάτες σας.

Με μια ματιά

Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες που προκύπτουν και εξυπηρετούμε επιχειρηματικά ταξίδια στην Αθήνα.

  • Γρήγορη σύνδεση Ίντερνετ
  • Γραφείο / Επιφάνεια εργασίας
  • Early check-in/Late check-out
  • Άμεση επικοινωνία

Υποστήριξη εταιρικών ταξιδιωτών

Κατανοούμε την σημασία εύρεσης μη-ξενοδοχειακών καταλυμάτων για την βραχυχρόνια στέγαση εργαζομένων και συνεργατών κοντά στα γραφεία της επιχείρησης.

Τα διαμερίσματά μας είναι πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα, ενώ παρέχουμε και τον απαραίτητο ιματισμό.

Περιοχές επιπλωμένων διαμερισμάτων στην Αθήνα

Τα καταλύματά μας με ιδανικές προδιαγραφές για εταιρικά και επιχειρηματικά ταξίδια βρίσκονται στις περιοχές Κουκάκι, Αμπελόκηποι, Ιλίσια κοντά σε μεγάλα νοσοκομεία της πόλης όπως το Ιπποκράτειο, ο Ευαγγελισμός, ο Ερυθρός Σταυρός κ.α., αλλά και δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής, σε πρεσβείες και σε μέρη που γίνονται συχνά επιχειρηματικά συνέδρια και εταιρικές εκδηλώσεις.

Αναζήτηση επιπλωμένων διαμερισμάτων

Μπορείτε να δείτε όλα τα επιπλωμένα διαμερίσματα της Cloudkeys και την διαθεσιμότητά τους. Συνιστούμε να έρθετε σε επικοινωνία με το τηλέφωνο κρατήσεων για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.

Τα διαμερίσματα είναι διαθέσιμα και σε μη εταιρικούς πελάτες, οπότε το συντομότερο που μπορείτε να γνωρίζετε τις ημερομηνίες άφιξης των συνεργατών σας, το καλύτερο θα είναι και για εμάς για να βρούμε διαθεσιμότητα.

Επίσης σε ημερομηνίες που διεξάγονται σημαντικά συνέδρια και εκδηλώσεις είναι δύσκολη η εξεύρεση διαμερίσματος, καθώς η ζήτηση είναι μεγάλη και από το υπάρχον εταιρικό πελατολόγιο της Cloudkeys.

Παρόλα αυτά, μπορούμε αν υπάρχει διαθέσιμο κατάλυμα να φιλοξενήσουμε και last-minute επισκέπτες.