Αύξηση Πωλήσεων Υπηρεσιών και Προϊόντων

Στρατηγική κουλτούρα πωλήσεων στο προσωπικό και την επικοινωνία του ξενοδοχείου

Στρατηγική Αύξηση Πωλήσεων Προϊόντων και Υπηρεσιών του Ξενοδοχείου

Η CloudKeys εισάγει καινοτόμες λύσεις και ενσωματώνει κουλτούρα πωλήσεων στο προσωπικό φιλοξενίας του ξενοδοχείου σας. Με τα κατάλληλα ψηφιακά εργαλεία και με εκπαίδευση του προσωπικού που έρχεται σε συχνή επαφή με τους επισκέπτες αυξάνουμε τις πωλήσεις των παρελκόμενων υπηρεσιών όπως spa, μασάζ, προϊόντων καλλωπισμού και περιποίησης.

Υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες πώλησης που βλέπουμε να πηγαίνουν χαμένες ακόμα και όταν οι guests ζητούν να εξυπηρετηθούν. Επίσης ο τομέας των προμηθειών για υπηρεσίες εκτός ξενοδοχειακής μονάδας είναι σημαντικό να αλλάξει, καθώς πολλές φορές το προσωπικό προτείνει υπηρεσίες και η επιχείρηση δεν κερδίζει τίποτα ενώ οι guests συχνά έχουν αρνητικές εμπειρίες.

Επικοινωνήστε με την ομάδα μας για την αύξηση των πωλήσεων.

Επανακτήστε τον έλεγχο της εμπειρίας του φιλοξενούμενου

Σίγουρα είναι καλό να βγάζει το προσωπικό κάποια «εξτραδάκια» προτείνοντας την ταβέρνα ενός γνωστού με αντάλλαγμα ένα ποσοστό ή ένα προκαθορισμένο ποσό. Η τουριστική αγορά δουλεύει δεκαετίες με προμήθειες και είναι ευρέως γνωστή και αποδεκτή πρακτική.

Είναι όμως και ο λόγος που πολλοί τουρίστες και πελάτες πλέον δεν προτιμούν τις προτεινόμενες υπηρεσίες είτε λόγω καχυποψίας επειδή γνωρίζουν για τις προμήθειες, είτε λόγω άσχημων εμπειριών που έζησαν πολλοί ταξιδιώτες που δέχτηκαν να ζήσουν αυτές τις εμπειρίες. Υπάρχουν και δημόσιες κριτικές στα κανάλια κρατήσεων των ξενοδοχείων που περιγράφουν αναλυτικά τις εμπειρίες αυτές.

Η επανάκτηση του ελέγχου των προτεινόμενων από το προσωπικό υπηρεσιών δεν έχει να κάνει απλά με τον τζίρο των πωλήσεων. Επανακτήστε τον έλεγχο της εμπειρίας φιλοξενίας του πελάτη. Με προτάσεις για αξιόλογες, πραγματικές εμπειρίες που θα μείνουν αποτυπωμένες από το ταξίδι τους και θα αυξήσουν τις θετικές κριτικές του ξενοδοχείου και συνεπώς μακροπρόθεσμα και τις κρατήσεις.

Η CloudKeys εισάγει και απαραίτητα καινοτομικά ψηφιακά εργαλεία που στόχο έχουν την αύξηση των πωλήσεων και παράλληλα μεγιστοποιούν την εμπειρία φιλοξενίας του ξενοδοχείου.

Σεμινάρια Προσωπικού

Ταχύρυθμο σεμινάριο του προσωπικού του ξενοδοχείου σε θέματα πωλήσεων και ευκαιριών πώλησης

Ψηφιακή Τεχνολογία

Εισαγωγή ψηφιακής τεχνολογίας για την αύξηση των πωλήσεων υπηρεσιών και προϊόντων

Αύξηση Εσόδων & Τζίρου

Άμεση αύξηση εσόδων και τζίρου για την ξενοδοχειακή σας επιχείρηση

Ικανοποίηση Ταξιδιωτών

Η ικανοποίηση από υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μεταφράζεται σε πολλαπλό κέρδος, όχι μόνο οικονομικό