Οδηγός για Ταξίδια στην Αθήνα με Ασφάλεια

Μείνετε ασφαλείς και απολαύστε μια αξέχαστη εμπειρία

Τηλεφωνικές κρατήσεις
+30 694 7799 100
Διαθέσιμα και WhatsApp & VIBER

Αναζήτηση Διαμερίσματος

Οι κρατήσεις υπόκεινται στους όρους και τις προϋποθέσεις των επιπλωμένων διαμερισμάτων Cloudkeys. Η πραγματοποίηση της κράτησής σας αυτομάτως σημαίνει ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τους όρους αυτούς.

Ασφάλεια Ταξιδιωτών στην Αθήνα

Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες ευρωπαϊκές πόλεις, η Αθήνα είναι ασφαλής για να ταξιδέψετε και να εξερευνήσετε, ακόμη και αργά τη νύχτα. Όπως παντού, υπάρχουν και εδώ κλέφτες και πορτοφολάδες που δρουν κυρίως στο δίκτυο δημόσιων μεταφορών και σε δημοφιλείς τουριστικές περιοχές. Απλώς ακολουθήστε τις τυπικές συμβουλές κοινής λογικής και θα έχετε μια υπέροχη εμπειρία!

Η απώλεια του διαβατηρίου σας ή άλλων ταξιδιωτικών εγγράφων, η ακύρωση των κλεμμένων πιστωτικών καρτών σας και η αστυνομική αναφορά για την ταξιδιωτική σας ασφάλιση μπορεί να είναι χρονοβόρες και ίσως δύσκολες, ανάλογα με την ώρα της ημέρας. Για παράδειγμα, στο αστυνομικό τμήμα μπορεί να μην υπάρχει κάποιος με τον οποίο να μπορείτε να μιλήσετε στα αγγλικά κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η Cloudkeys παρέχει ορισμένες γενικές οδηγίες για να απολαύσετε μια ασφαλή και αξέχαστη διαμονή.

Μεταφέρετε το σακίδιο σας πάντα μπροστά και όχι στην πλάτη σας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό! Έτσι έχετε τον έλεγχο των προσωπικών αντικειμένων σας ανά πάσα στιγμή. Επίσης, αποφύγετε να έχετε πορτοφόλια, διαβατήρια και πιστωτικές κάρτες στις χειραποσκευές σας. Εναλλακτικά μπορείτε να τα έχετε σε ασφαλές κρυφό σημείο μέσα στα ρούχα σας και σίγουρα όχι στις πίσω τσέπες σας!

Χρησιμοποιώντας το Μετρό

Ορισμένα βαγόνια του μετρό πιθανόν να είναι υπερπλήρη, ανάλογα με την ώρα του ταξιδιού σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε την είσοδο στο τρένο όταν υπάρχει συνωστισμός στην αποβάθρα και πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να μπουν στο τρένο. Αυτό είναι, άλλωστε, και το ιδανικό περιβάλλον για τους κλέφτες.

Μείνετε κοντά στις αποσκευές σας καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής.

Χρησιμοποιώντας λεωφορεία και τρόλλεΐ

Η ίδια συμβουλή κοινής λογικής ισχύει και για το δίκτυο λεωφορείων. Αποφύγετε καταστάσεις συνωστισμού κατά την είσοδό σας στο λεωφορείο.

Χρησιμοποιώντας Ταξί

Αν έχετε smartphone, κατεβάστε την εφαρμογή Uber ή την εφαρμογή Free Now για να κλείσετε ταξί με ασφάλεια. Αποφύγετε να σταματάτε τυχαία ταξί από τον δρόμο.

Βόλτες σε πολυσύχναστες περιοχές της πόλης

Ως γενικός κανόνας, μην εμπιστεύεστε ποτέ τον πρώτο άνθρωπο και ίσως τον παράξενα φιλικό άνθρωπο που συναντάτε. Οι οδηγοί ανά περιοχή που έχουμε δημιουργήσει σίγουρα θα σας βοηθούν να προγραμματίσετε τη διαμονή σας και τι να κάνετε, ώστε να τηρήσετε τα σχέδιά σας.

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Τουριστική Αστυνομία: 1571
Διεύθυνση: Βεϊκου 43-45, 117 42, Κουκάκι, Αθήνα

Αστυνομία Άμεση Δράση: 100

Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ): 166

Ευρωπαϊκό Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης: 112

Πυροσβεστική: 199

Για τους ταξιδιώτες

Η Cloudkeys παρέχει πλήρως επιπλωμένα διαμερίσματα στην Αθήνα σε βολικές τοποθεσίες για διακοπές, επαγγελματικά, ιατρικά ή συνεδριακά ταξίδια. Περιηγηθείτε στα διαμερίσματά μας ανά περιοχή της Αθήνας και κάντε κράτηση σήμερα!

Για τους ιδιοκτήτες ακινήτων στην Αθήνα

Διαθέτετε ή έχετε επενδύσει σε ιδιοκτησία σε κάποια από τις παραπάνω περιοχές της Αθήνας; Η Cloudkeys προσφέρει πλήρη διαχείριση και άριστες υπηρεσίες φιλοξενίας στους επισκέπτες. Μπορείτε να επισκεφτίτε τη σελίδα Διαχείριση Διαμερίσματος στην Αθήνα.για επιπλέον πληροφορίες. Η Cloudkeys μέσω των υπηρεσίων της προσφέρει επίσης υποστήριξη για τη διαχείριση ξενοδοχειών, κτιρίων και μεσιτικές επενδύσεις παρέχοντας συμβουλές και τοπικές μεσιτικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης και της αγοράς ακινήτων.