Διαδικασία Check-in & Checkout

Η διαδικασία είναι απλή και προσπαθούμε να είναι όσο το δυνατό πιο σύντομη. Κατανοούμε πως ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, χρειάζεται όμως η απαραίτητη γραφειοκρατική διαδικασία για φορολογικούς και νομικούς λόγους.

Μόλις κάνετε την κράτησή σας, η Cloudkeys θα επικοινωνήσει μαζί σας για την άφιξη σας στο διαμέρισμα και θα σας βοηθήσει με οδηγίες για τα δημόσια μέσα μεταφοράς ή την δημιουργία ραντεβού με ταξί ή minivan.

Επιβεβαίωση κράτησης & έλεγχος ταυτοποίησης

Κατά την άφιξή σας θα σας ζητηθεί να μας επιδείξετε την ταυτότητα ή το διαβατήριό σας για την απαραίτητη ταυτοποίηση με τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει κατά την διαδικασία της κράτησης.

Σύμφωνα με τις νομικές και φορολογικές υποχρεώσεις της Cloudkeys είναι απαραίτητη η καταγραφή της ταυτότητας ή του διαβατηρίου και του αριθμού ΑΦΜ.

Σε περίπτωση που έχει χρησιμοποιηθεί πιστωτική κάρτα, η κάρτα με την οποία πραγματοποιήσατε την κράτηση πρέπει να είναι διαθέσιμη μαζί σας κατά την άφιξή σας στο διαμέρισμα.

Ώρα άφιξης

Τα διαμερίσματα δεν διαθέτουν θυρωρό ή αυτοματοποιημένο σύστημα με κωδικούς. Μετά την κράτησή σας είναι απαραίτητο να κλείσετε ένα ραντεβού με υπάλληλο υποδοχής της Cloudkeys.

Οι ώρες διαθεσιμότητας του check-in είναι:

15:00-21:00

Αν η άφιξή σας είναι εκτός των ωρών αυτών, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την Cloudkeys για να ελέγξουμε διαθεσιμότητα.

Αναχώρηση και checkout

Όπως και για την άφιξή σας στο διαμέρισμα, θα δώσουμε ένα ραντεβού την ώρα που θέλετε να αναχωρήσετε από το κατάλυμα.

Η αναχώρηση πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις:

11:00 το πρωί

Καθυστερημένο checkout είναι δυστυχώς μη διαθέσιμο. Το διαμέρισμα πρέπει να αεριστεί για τουλάχιστον μία ώρα μετά την αναχώρησή σας σύμφωνα με τα πρωτόκολλα COVID19, πριν ξεκινήσει η διαδικασία καθαρισμού και προετοιμασίας για την επόμενη κράτηση.

Αν η πτήση, το πλοίο ή το τραίνο αναχώρησης είναι αρκετά αργότερα από την ώρα checkout, η ομάδα μας έχει προτάσεις για τις αποσκευές σας, έτσι ώστε να συνεχίσετε να περιηγηθείτε στην πόλη μέχρι την ώρα αναχώρησης.

Επιστροφή στην σελίδα επιπλωμένων διαμερισμάτων.