Διαδικασία Check-in & Checkout

Η διαδικασία είναι απλή και προσπαθούμε να είναι όσο το δυνατό πιο σύντομη. Κατανοούμε πως ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, χρειάζεται όμως η απαραίτητη γραφειοκρατική διαδικασία για φορολογικούς και νομικούς λόγους.

Μόλις κάνετε την κράτησή σας, η Cloudkeys θα επικοινωνήσει μαζί σας σχετικά με τις λεπτομέρειες της άφιξής σας και θα σας βοηθήσει με οδηγίες για την ευκολότερη πρόσβαση στο διαμέρισμα, τα δημόσια μέσα μεταφοράς ή για κράτηση ταξί ή minivan για τη μεταφορά σας.

Επιβεβαίωση κράτησης & έλεγχος ταυτοποίησης

Κατά την άφιξή σας θα σας ζητηθεί να μας επιδείξετε την ταυτότητα ή το διαβατήριό σας για την απαραίτητη ταυτοποίηση με τα στοιχεία που έχετε ήδη καταχωρήσει κατά την διαδικασία της κράτησης.

Σύμφωνα με τις νομικές και φορολογικές υποχρεώσεις της Cloudkeys είναι απαραίτητη η καταγραφή της ταυτότητας ή του διαβατηρίου, καθώς και του ΑΦΜ.

Σε περίπτωση που έχει χρησιμοποιηθεί πιστωτική/χρεωστική κάρτα κατά τη διαδικασία της κράτησης, η κάρτα με την οποία πραγματοποιήσατε την κράτηση πρέπει να είναι διαθέσιμη μαζί σας κατά την άφιξή σας στο διαμέρισμα.

Ώρα άφιξης

Τα διαμερίσματα δεν διαθέτουν θυρωρό ή αυτοματοποιημένο σύστημα με κωδικούς. Μετά την κράτησή σας είναι απαραίτητο να κλείσετε ένα ραντεβού με υπάλληλο υποδοχής της Cloudkeys, ώστε να μη χρειαστεί να περιμένετε στην είσοδο.

Οι ώρες διαθεσιμότητας του check-in είναι:

15:00-21:00

Αν η άφιξή σας είναι εκτός των ωρών αυτών, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την Cloudkeys για να ελέγξουμε διαθεσιμότητα και να δούμε τις δυνατότητες που υπάρχουν για ένα check-in την ώρα που επιθυμείτε.

Αποχώρηση και checkout

Όπως και για την άφιξή σας στο διαμέρισμα, θα δώσουμε ένα ραντεβού την ώρα που θέλετε να αποχωρήσετε από το κατάλυμα.

Η αποχώρηση πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις:

11:00 το πρωί

Καθυστερημένο checkout είναι δυστυχώς μη διαθέσιμο. Το διαμέρισμα πρέπει να αεριστεί για τουλάχιστον μία ώρα μετά την αποχώρησή σας σύμφωνα με τα πρωτόκολλα COVID19, πριν ξεκινήσει η διαδικασία καθαρισμού και προετοιμασίας για την επόμενη κράτηση.

Αν η πτήση, το πλοίο ή το τραίνο αναχώρησης είναι αρκετά αργότερα από την ώρα checkout, η ομάδα μας έχει προτάσεις για τις αποσκευές σας, έτσι ώστε να συνεχίσετε να περιηγείστε στην πόλη μέχρι την ώρα αναχώρησης.

Επιστροφή στην σελίδα επιπλωμένων διαμερισμάτων.