Μια πρωτόγνωρη ταξιδιωτική εμπειρία!

Η CloudKeys είναι η πρώτη τουριστική εταιρεία στον κόσμο που δημιουργεί μια ταξιδιωτική εμπειρία 10 εκδοχών σε μια σπάνια δημοπρασία NFT, κατασκευασμένη αποκλειστικά στην Αθήνα! Όλη η εμπειρία θα είναι προσαρμοσμένη στις δικές σας προτιμήσεις και ανάγκες. Θα έχετε την μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψετε την Αθήνα όπως κανένας άλλος, μέσα από αυτήν την πρωτόγνωρη ταξιδιωτική περιπέτεια.

Ένας νέος τρόπος εξερεύνησης

Η Δώρα Παυλίδου, CEO της CloudKeys παρουσιάζει την πρώτη εμπειρία ταξιδιού NFT, την όποια επιμελήθηκε αποκλειστικά η ίδια: «Αυτή είναι η ευκαιρία σας να γίνετε ένα κομμάτι της ιστορίας: Μια πολυτελής εμπειρία σχεδιασμένη να ικανοποιήσει όλες σας τις αισθήσεις! Έχω δοκιμάσει προσωπικά όλα όσα έχει να προσφέρει αυτό το NFT και πιστεύω ακράδαντα ότι είναι μια εμπειρία που πρέπει να ζήσετε!! Επιπλέον, αφού επιβεβαιώσετε τη θέση σας στο “Experience Athens”, θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε τις προτιμήσεις σας μαζί μου, έτσι ώστε να κάνω το ταξίδι σας όσο πιο εξατομικευμένο γίνεται!

* Το προσωπικό μου Whatsapp θα είναι διαθέσιμο 24/7 για να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει κατά τη διάρκεια αυτής της μοναδικής εμπειρίας!».

«Ξεκλειδώστε» το ταξιδιωτικό μέλλον

Αυτή η NFT εμπειρία αντιπροσωπεύει μια σημαντική εξέλιξη στον τομέα των ταξιδιών, συνδυάζοντας ψηφιακές και φυσικές εμπειρίες και δημιουργώντας προστιθέμενη αξία τόσο για τους ταξιδιώτες όσο και για τις επιχειρήσεις. Πιστεύουμε ότι αυτή είναι η αρχή μιας «νέας κανονικότητας» για ταξίδια και είμαστε πραγματικά περήφανοι που την παρουσιάζουμε στον κόσμο, απευθείας από το επίκεντρο του Αρχαίου κόσμου: την Ελλάδα.

Ζήστε αυτή την μοναδική εμπειρία σαν ένας άλλος έλληνας… θεός!

AMA 24/7

Κάθε «εκδοχή» αυτού του ΝFT, συνοδεύεται από εκτεταμένη διαβούλευση με την CEO μας, Δώρα Παυλίδου, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι ο/η κάτοχός της θα είναι σε θέση να βιώσει στο έπακρο όλα όσα έχει να του προσφέρει το ταξίδι σε Αθήνα και Σαντορίνη: Πολυτελή καταλύματα, απομονωμένες εκδρομές στην παραλία, μια αποκλειστική βόλτα με ελικόπτερο, μια επίσκεψη σε ένα παραδοσιακό οινοποιείο, καθώς και μια επαγγελματική φωτογράφηση για να σας υπενθυμίσει μερικές απο τις υπέροχες στιγμές που θα έχετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας… Μια εμπειρία κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας!