Επενδύσεις στην Αθήνα

Υποστήριξη χαρτοφυλακίου ακινήτων και μεγιστοποίηση αξίας

Επενδύσεις σε ακίνητα στην Αθήνα

Τα τελευταία χρόνια η Αθήνα έχει καταστεί ένας δημοφιλής επενδυτικός προορισμός στην αγορά ακινήτων. Σημαντικές επενδύσεις σε οικιστικά και εμπορικά ακίνητα, κυρίως διαμερίσματα στο κέντρο της πόλης, βίλες στα νότια προάστια και ξενοδοχειακές μονάδες.

Κυβερνητικές πρωτοβουλίες όπως η Golden Visa, η χαμηλή φορολόγηση στις κατασκευές ακινήτων, και άλλα μέτρα έχουν προσελκύσει σημαντικά κεφάλαια. Αυτές οι πρωτοβουλίες έχουν συμβάλλει στην αύξηση των επενδύσεων τόσο από ιδιώτες επενδυτές, διεθνείς αλυσίδες ξενοδοχείων, όσο και από σημαντικά επενδυτικά χαρτοφυλάκια ακινήτων.

Ξενοδοχεία

Αρκετές διεθνείς αλυσίδες ξενοδοχείων έχουν επενδύσει σε νέα ξενοδοχεία, εξαγορές και συγχωνεύσεις. Μικρά ξενοδοχεία έχουν ανοίξει σε όλη την πόλη

Βραχυχρόνιες Μισθώσεις

Ξένοι επενδυτές αγοράζουν ακίνητα βραχυχρόνιας μίσθωσης στην πόλη της Αθήνας, καθώς τα χρησιμοποιούν για την διαμονή τους για μερικές εβδομάδες κάθε χρόνο.

Βίλες

Η νότια ακτή της Αθήνας, επίσης γνωστή ως “Ριβιέρα της Αθήνας”, έχει προσελκύσει σημαντικές επενδύσεις, κυρίως λόγω της κατασκευής του έργου του Ελληνικού.

Μεγιστοποίηση αποδόσεων και βελτιστοποίηση εσόδων ακινήτων.

Η Cloudkeys διαθέτει σημαντική εμπειρία στον κλάδο των ακινήτων, βοηθώντας τους επενδυτές να επιτύχουν εξαιρετικά αποτελέσματα και βελτιστοποιημένες διαδικασίες διαχείρισης του τζίρου και της κερδοφορίας. Μαζί επικεντρωνόμαστε στη μεγιστοποίηση της αξίας, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις πτυχές της διαχείρισης ακινήτων.

Οικονομικοί Δείκτες της Αθήνας & Επενδυτική Επισκόπηση

Η ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας της Ελλάδας παρέχει ένα φιλικό περιβάλλον για ιδιώτες επενδυτές, διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων, διεθνείς αλυσίδες φιλοξενίας και θεσμικούς επενδυτές. Παρατηρείται ισχυρή οικονομική ανάκαμψη μετά την κρίση της πανδημίας COVID.

Κύρια Στοιχεία από ΟΟΣΑ

 • Ισχυρή αύξηση της απασχόλησης.
 • Αυξημένες επενδύσεις και εξαγωγές.
 • Η οικονομία αναμένεται να αναπτυχθεί το 2023 & το 2024

Συνολικά, το επενδυτικό κλίμα είναι θετικό, όπως φαίνεται από τον αριθμό επενδύσεων σε κατοικίες, ξενοδοχεία και εμπορικά ακίνητα.

Passport

Πρόγραμμα Golden Visa – Ευκαιρία Ευρωπαϊκής Μόνιμης Κατοικίας

Η Ελληνική Κυβέρνηση έχει εισαγάγει ένα πρόγραμμα «χρυσής βίζας», επιτρέποντας στους επενδυτές να αποκτήσουν καθεστώς μόνιμης κατοικίας στην Ευρώπη. Η κεφαλαιακή απαίτηση πολύ σύντομα θα αυξηθεί στα 500.000 ευρώ (από 250.000 ευρώ που ήταν μέχρι πρόσφατα).

Το πρόγραμμα προσφέρει στους επενδυτές και στα μέλη της οικογένειάς τους καθεστώς μόνιμης κατοικίας. Για πολλούς επενδυτές στη Μέση Ανατολή και άλλες ηπείρους, αυτό θεωρείται μια ευκαιρία για την απόκτηση ευρωπαϊκού διαβατηρίου.

Οι υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων της Cloudkeys είναι εξαιρετικές για επενδυτές του προγράμματος Golden Visa, προσφέροντας υπηρεσίες διαχείρισης για όλες τις ανάγκες των ιδιοκτητών.

Επενδυτική Υποστήριξη στην Αθήνα από την Cloudkeys

Η εταιρεία μας λειτουργεί στην αγορά ακινήτων της Αθήνας εδώ αρκετά χρόνια, διαχειρίζοντας ένα σημαντικό χαρτοφυλάκιο ακινήτων πελατών. Η έμπειρη ομάδα μας παρέχει υποστήριξη σε μια σειρά από σημαντικά θέματα, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

 • Εκτίμηση ακινήτων
 • Ανάπτυξη ακινήτων
 • Διαχείριση εσόδων
 • Αγοραπωλησίες ακινήτων
 • Διαχείριση ακινήτων και εγκαταστάσεων

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε πως θα βελτιστοποιήσουμε την απόδοση των ακινήτων σας, και για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την επενδυτική μας στρατηγική.

Κορυφαία Διαχείριση Περιουσιακών Στοιχείων στην Αγορά Ακινήτων

Η εμπειρία της Cloudkeys προέρχεται από δεκάδες ακίνητα που διαχειριζόμαστε εδώ και 5 χρόνια. Υπηρεσίες για ιδιώτες ιδιοκτήτες, επενδυτές και διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων.

Πάνω από 50.000 (απαιτητικοί) φιλοξενούμενοι έχουν πραγματοποιήσει διαμονή σε ακίνητά μας. Οι καινοτομίες της Cloudkeys έχουν παρουσιαστεί σε σημαντικά μέσα ενημέρωσης και η εμπειρία μας έχει βοηθήσει πολλούς επενδυτές και ιδιοκτήτες ακινήτων να μεγιστοποιήσουν την αξία των περιουσιακών τους στοιχείων.

Μερικές από τις Σημαντικές Υπηρεσίες Διαχείρισης Ακινήτων της Cloudkeys:

 • Προσέγγιση με βάση την αειφορία και την ενσωμάτωση.
 • Πλήρης γκάμα υπηρεσιών διαχείρισης ακινήτων.
 • Επενδυτικά σχήματα στον κλάδο των ακινήτων με βέλτιστη φορολογική αποδοτικότητα.
 • Αξιόπιστο δίκτυο συνεργειών στον κλάδο των ακινήτων.
 • Καινοτόμες επενδυτικές στρατηγικές με βάση την βέλτιστη αποτελεσματικότητα.
 • Ολοκληρωμένη οικονομικά αποδοτική ενεργοποίηση τεχνολογίας.

Η χρήση του κατάλληλου συνδυασμού καινοτομίας, κερδοφορίας και ευκαιριών της Cloudkeys μειώνει το ρίσκο στο ελάχιστο, ενώ μεγιστοποιεί την αξία για τους επενδυτές.

Real estate management strategy