Διαμερίσματα στα Ιλίσια και την περιοχή του Χίλτον

Επιλέξτε κάποιο από τα παρακάτω πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και δημιουργήστε αξέχαστες εμπειρίες στο ταξίδι σας!

Τηλεφωνικές κρατήσεις
+30 694 7799 100
Διαθέσιμα και WhatsApp & VIBER

Αναζήτηση Διαμερίσματος

Επικοινωνήστε μαζί μας εάν έχετε συγκεκριμένες απαιτήσεις από το διαμέρισμα που θέλετε να ενοικιάσετε

Οι κρατήσεις υπόκεινται στους όρους και τις προϋποθέσεις των επιπλωμένων διαμερισμάτων Cloudkeys. Η πραγματοποίηση της κράτησής σας αυτομάτως σημαίνει ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τους όρους αυτούς.

Επιπλωμένα διαμερίσματα στα Ιλίσια

Ανακαλύψτε τα παρακάτω επιπλωμένα διαμέρισματα στις περιοχές Ιλίσια και Χίλτον και κάντε την κράτησή σας.

Supreme Athens Home

Άτομα: 4 | Υ/δ: 2 | WC: 1

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στα Ιλίσια, κοντά σε νοσοκομεία και ιατρικά κέντρα, αλλά και μετρό και μέσα μεταφοράς. Διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, γραφείο/τραπεζαρία, κλιματισμό.
Κάντε κράτηση στο διαμέρισμα στα Ιλίσια

The Luxury Suite

Άτομα: 6 | Υ/δ: 2 | WC: 1.5

Ευρύχωρο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων πολύ κοντά στη πλατεία Μαβίλη, και κοντά σε νοσοκομεία και ιατρικά κέντρα, με δική του κουζίνα, γραφείο, τραπεζαρία, άνετο καθιστικό και ιδιωτικό μπαλκόνι.
Κάντε κράτηση στο διαμέρισμα στα Ιλίσια

Elegant Mavili Suite

Άτομα: 4 | Υ/δ: 1 | WC: 1

Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου πολύ κοντά στην πλατεία Μαβίλη, αλλά και σε νοσοκομεία και ιατρικά κεντρά. Διαθέτει ήσυχο μπαλκόνι, γραφείο, σαλόνι, και ιδιωτικό μπάνιο.
Κάντε κράτηση στο διαμέρισμα στα Ιλίσια

Elegant Home in Quiet Street

Άτομα: 6 | Υ/δ: 2 | WC: 1.5

Εξαιρετικό διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων σε πολύ ήσυχη τοποθεσία σε πεζόδρομο της περιοχής. Πολύ κοντά στο Μέγαρο Μουσικής και το μετρό. Διαθέτει ευρύχωρο σαλόνι, κουζίνα και τραπεζαρία, μπαλκόνι με έπιπλα εξωτερικού χώρου.
Κάντε κράτηση στο διαμέρισμα στα Ιλίσια

Stylish Apartment with Balcony

Άτομα: 6 | Υ/δ: 3 | WC: 1.5

Ένα διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων σε ήσυχη τοποθεσία, κοντά στο Μέγαρο Μουσικής αλλά και σε μεταφορικά μέσα. Με ευρύχωρο καθιστικό, κουζίνα με τραπεζαρία, γραφείο και μπαλκόνι.
Κάντε κράτηση στο διαμέρισμα στα Ιλίσια

The Boutique Studio

Άτομα: 2 | Υ/δ: 1 | WC: 1

Ιδανικό διαμέρισμα για ζευγάρι, κοντά στην Αμερικάνικη Πρεσβεία και την πλατεία Μαβίλη. Διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο, κουζίνα και γραφείο. Με ανεξάρτητη είσοδο.
Κάντε κράτηση στο διαμέρισμα στα Ιλίσια

Elegant Suite

Άτομα: 4 | Υ/δ: 1 | WC: 1

Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου με κομψή διακόσμηση και μοντέρνα επιπλωμένο, κοντά στο Μέγαρο Μουσικής. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και από αρκετά νοσοκομεία και ιατρικά κέντρα της περιοχής.
Κάντε κράτηση στο διαμέρισμα στα Ιλίσια

City Suite

Άτομα: 4 | Υ/δ: 1 | WC: 1

Ανακαινισμένο διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου, κομψά διακοσμήμένο, με κουζίνα, γραφείο και ευρύχωρο καθιστικό, καθώς και ιδιωτικό μπαλκόνι.
Κάντε κράτηση στο διαμέρισμα στα Ιλίσια

Boutique Suite

Άτομα: 4 | Υ/δ: 1 | WC: 1

Ανακαινισμένο διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου με ξεχωριστή διακόσμηση, σε ήσυχη τοποθεσία. Διαθέτει εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία, μπάνιο και ιδιωτικό μπαλκόνι.
Κάντε κράτηση στο διαμέρισμα στα Ιλίσια

Stylish Suite

Άτομα: 4 | Υ/δ: 1 | WC: 1

Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου με κομψή διακόσμηση, κοντά σε νοσοκομεία και ιατρικά κέντρα. Διαθέτει κουζίνα, τραπεζαρία, γραφείο, καθιστικό, μπαλκόνι.
Κάντε κράτηση στο διαμέρισμα στα Ιλίσια

Ταξιδιωτικός Οδηγός & Μέσα Μεταφοράς

Η περιοχή Ιλίσια της Αθήνας βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το Σύνταγμα, την κεντρική πλατεία της πόλης. Είναι μια κυρίως επιχειρηματική περιοχή, θα συναντήσετε όμως και πολλούς φοιτητές καθώς βρίσκεται και κοντά στην Πανεπιστημιούπολη Αθηνών. Αρκετά παραδοσιακά και μοντέρνα εστιατόρια με διαφόρων ειδών κουζίνες, μπαρ και καφέ, αλλά και ταξιδιωτικές υπηρεσίες που θα διευκολύνουν τη καθημερινότητα ενός ταξιδιώτη.

Οι πληροφορίες που δίνονται σε αυτόν τον ταξιδιωτικό οδηγό είναι πληροφορίες που έχουν προέλθει από επισκέπτες που έχουν ήδη μείνει στα καταλύματά μας και θα ήθελαν να τις γνωρίζουν.

Πληροφορίες για τα Μέσα Μεταφοράς της Αθήνας

Ο σταθμός Μέγαρο Μουσικής της μπλε γραμμής του Μετρό βρίσκεται επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, και θα είναι το κυριότερο μέσο μεταφοράς στην πόλη, αλλά και η απευθείας σύνδεσή σας με το Αεροδρόμιο Αθηνών. Από την ίδια λεωφόρο, περνάνε και πολλά ακόμα λεωφορεία και τρόλεΐ τα οποία και αυτά μπορούν να σας πάνε Σύνταγμα, στο λιμάνι του Πειραιά, ακόμα και στην αθηναϊκή ριβιέρα.

Τοπικά Αξιοθέατα

Η περιοχή είναι περισσότερο γνωστή για το Μέγαρο Μουσικής, καθώς και για την καινούρια Εθνική Πινακοθήκη Αθηνών.

 • Μέγαρο Μουσικής Αθηνών– Από τους πιο σημαντικούς χώρους εκδηλώσεων στην Αθήνα, αλλά και χώρος συνεδρίων και εταιρικών εκδηλώσεων. Εδώ θα παρακολουθήσετε κυρίως μουσικές εκδηλώσεις κλασικής μουσικής, αλλά πλέον και πιο σύγχρονες από Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες.
 • Εθνική Πινακοθήκη – Πριν λίγα χρόνια ήταν που η ανανεωμένη Ελληνική Πινακοθήκη μετακόμισε εδώ, σε αυτό το εντυπωσιακό κτίριο, και αξίζει η επίσκεψή σας και γι’ αυτό, πέρα από τα έργα τέχνης που θα συναντήσετε μέσα. Η συμβουλή μας είναι να ακολουθήσετε κάποια από τις επίσημες ξεναγήσεις που γίνονται, ώστε να γνωρίσετε σε βάθος τις μόνιμες ή τις περιοδικές εκθέσεις της.
 • Άλσος Ιλισίων-Παρ’ όλο που γενικά τα Ιλίσια είναι μια αμιγώς αστική περιοχή, το άλσος Ιλισίων είναι μια όαση μέσα σε αυτό το γκρι της πόλης. Εδώ μπορείτε να βγείτε για περπάτημα, τρέξιμο, ή απλώς να κάνετε ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα σας.
 • Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο) – Το «σπίτι» των πρώτων μοντέρνων Ολυμπιακών Αγώνων και το σημείο τερματισμού του Αυθεντικού Μαραθωνίου.

Προτεινόμενα Εστιατόρια

Η Cloudkeys προτείνει μόνο τοπικές επιχειρήσεις τις οποίες η ομάδα μας επισκέπτεται συχνά και εμπιστεύεται για την ποιότητα του φαγητού, καθώς και άλλα σημαντικά θέματα όπως η ποικιλία, η ατμόσφαιρα και η εξυπηρέτηση.

Περισσότερες πιο προσωποποιημένες επιλογές και προτάσεις δίνονται στους επισκέπτες μας με βάση τις διαιτητικές τους προτιμήσεις κατά τη διάρκεια του check-in ή online σχεδόν 24h.

 • Τα Σκαλάκια– Διονυσίου Αιγινήτου 32, Αθήνα. Χαρακτηριστική ελληνική ταβέρνα με παραδοσιακές συνταγές, σε πανέμορφη τοποθεσία, ιδανική για να κάτσεις έξω το καλοκαίρι και να ξεχάσεις λίγο την ζέστη της υπόλοιπης της πόλης.
 • Iguazu Athens – Λαοδικείας16 &, Νυμφαίου 1, Αθήνα. Λατινοαμερικάνικο εστιατόριο με διάσημους σεφ και εντυπωσιακή διακόσμηση στο εσωτερικό του.
 • Κίτρινος Σκίουρος – Δημητρέσσα 21, Αθήνα. Ένα μικρό και χαριτωμένο εστιατόριο με πιάτα κυρίως από την Βραζιλία, σε γραφική τοποθεσία.

Προτεινόμενα Μπαρ

Μέρη για να απολαύσεις τη νυχτερίνη σου έξοδο στην Αθήνα, ή ακόμα και να παρακαλουθήσεις σημαντικά αθλητικά events.

 • Rock Architecture – Ούλωφ Πάλμε 23, Ζωγράφου, Αθήνα. Ένα από τα παλιότερα μπαρ της Αθήνας, αρκετά συχνά με κάποιο live event. Χώρος συνάντησης και αρκετών φοιτητών.
 • Mojo Club – Παπαδιαμαντοπούλου 36 Αθήνα. Ένα all-day cafe & bar: Εδώ θα πιεις τον πρώτο καφέ της ημέρας, και εδώ, αν θες, μπορείς να τελειώσεις τη μέρα σου με ένα απολαυστικό κοκτέιλ.

Προτεινόμενα Cafes

Είναι γνωστό ότι οι Έλληνες πίνουμε πολύ καφέ και συχνά, και πάντα αναζητάμε τον καλύτερο. Και εννοείται οι διάσημοι παγωμένοι καφέδες όπως Fredo Espresso ή Fredo Cappucino είναι κυριολεκτικά στο αίμα μας χειμώνα καλοκαίρι.

 • LOT51 – Παπαδιαμαντοπούλου 24B, Αθήνα. Αυτό σίγουρα θα γίνει το αγαπημένο σου όταν κάθε πρωί ψάχνεις το κατάλληλο μέρος για το πρωινό ή το brunch σου. Μόλις το βρήκες!
 • L’ Arrêt Du Temps – Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου 5-7, Αθήνα. Ό,τι κοντινότερο σε γαλλικό μπιστρό έχει να προσφέρει η περιοχή, πολύ cozy χώρος, ιδανικός για να ξεκινήσεις τη μέρα σου.

Ψώνια

Παρ’ όλο που δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος δρόμος που είναι συγκεντρωμένα όλα τα μαγαζιά για να κάνετε τα ψώνια σας, μπορείτε να βρείτε διάσπαρτα μικρά μαγαζάκια με θησαυρούς παντού. Από μαγαζιά με αναμνηστικά και ανθοπωλεία μέχρι ρούχα, κοσμήματα, αντίκες και ό,τι άλλο πιθανόν σκεφτείς. Οι δύο κεντρικοί δρόμοι που ίσως έχουν τα περισσότερα είναι οι παρακάτω. Αν ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο, ρωτήστε μας και ίσως μπορούμε να σας βοηθήσουμε με επιπλέον πληροφορίες. Η Cloudkeys παρέχει τα βασικά σημεία που πρέπει να εστιάσεις για να αξιοποιήσεις σωστά τον χρόνο σου.

 • Οδός Παπαδιαμαντοπούλου
 • Οδός Μιχαλακοπούλου

Ταξιδιωτικές υπηρεσίες

Ορισμένες εύχρηστες υπηρεσίες για τους ταξιδιώτες που θα κάνουν την καθημερινότητα τους ευκολότερη στην άγνωστη πόλη.

 • Baggagement – Αυτή είναι μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε: Παραλαμβάνει τις αποσκευές σας από το κατάλυμά σας, και κατόπιν συμφωνίας τις παραδίδει όπου σας εξυπηρετεί: στο αεροδρόμιο, στο λιμάνι, σε σταθμό τρένου κλπ. Επισκεφτείτε τη σελίδα baggagement.com για αναλυτικές πληροφορίες.
 • Κοινόχρηστα πλυντήρια – Εδώ μπορείτε να πλύνετε και να φρεσκάρετε εύκολα τα ρούχα σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.
 • Ταξιδιωτικά γραφεία – Κάντε κράτηση σε αεροποριτικά ή ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ή βρείτε την επόμενη ημερήσια εκδρομή να εντάξετε στο πρόγραμμα του ταξιδιού σας.

Προνόμια επισκεπτών – Απολαύστε την εμπειρία της Cloudkeys

Αυτό που προσφέρει η Cloudkeys είναι σίγουρα μια εμπειρία πολύ μεγαλύτερη από ένα απλό επιπλωμένο διαμέρισμα: Ανώτερα επίπεδα υποστήριξης και άριστης φιλοξενίας.

Εξαιρετική Φιλοξενία

Κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να απολαύσετε το ταξίδι σας στο μέγιστο

Άριστη Καθαριότητα

Τα διαμερίσματά μας καθαρίζονται και απολυμαίνονται μετά από κάθε check-out

Άψογη Υποστήριξη

Από τη πρώτη στιγμή προετοιμασίας του ταξιδιού μέχρι την στιγμή της άφιξης στην Αθήνα

Εξοπλισμένη κουζίνα

Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όσα πιθανόν να χρειαστείτε για να ετοιμάσετε το αγαπημένο σας γεύμα.

Δωρεάν Wi-Fi

Απεριόριστο internet σε όλα τα διαμερίσματα, κάποια με πολύ υψηλή ταχύτητα.

Ιδανική τοποθεσία

Είτε ταξιδεύετε για ψυχαγωγικούς είτε για επαγγελματικούς, είτε για ιατρικούς λόγους, η τοποθεσία των διαμερισμάτων θα σας εξυπηρετήσει σε κάθε περίπτωση.

Χρήσιμες πληροφορίες επισκεπτών

Ώρες Check-In

Η υπηρεσία check-in λειτουργεί από τις 15:00 έως τις 21:00. Εάν επιθυμείτε να κάνετε check-in κάποια άλλη στιγμή, επικοινωνήστε μαζί μας πριν κάνετε την κράτησή σας ώστε να δούμε τη διαθεσιμότητα.

Ώρες Check-Out

Μπορείτε να κάνετε check-out μέχρι τις 11:00. Ενδέχεται να υπάρχει διαθεσιμότητα για check-out μετά την καθορισμένη ώρα, αλλά λόγω περιορισμών του Covid-19 ή άλλων παραγόντων που αφορούν κάθε διαμέρισμα ξεχωριστά, μπορεί να μην είναι δυνατό. Σε κάθε περίπτωση, επικοινωνήστε με την ομάδα μας εάν επιθυμείτε να κάνετε check-out αργότερα.

Ασφαλής πληρωμή

Ασφαλείς πληρωμές με την πιστωτική ή τη χρεωστική σας κάρτα VISA. Εναλλακτικά οι φιλοξενούμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν πληρωμή μέσω τραπεζικής μεταφοράς χρημάτων αλλά το ποσό πρέπει να έχει εκκαθαριστεί και πιστωθεί στον λογαριασμό μας για να ισχύει η κράτηση.

Για τους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων στα Ιλίσια

Διαθέτετε διαμέρισμα ή έχετε επενδύσει σε κάποια ιδιοκτήρια στα Ιλίσια; Η Cloudkeys προσφέρει πλήρη διαχείριση και άριστες υπηρεσίες φιλοξενίας στους επισκέπτες. Μπορείτε να επισκεφτίτε τη σελίδα Διαχείριση Διαμερίσματος στην Αθήνα.για επιπλέον πληροφορίες. Η Cloudkeys μέσω των υπηρεσίων της προσφέρει επίσης υποστήριξη για τη διαχείριση ξενοδοχειών, κτιρίων και μεσιτικές επενδύσεις παρέχοντας συμβουλές και τοπικές μεσιτικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης και της αγοράς ακινήτων.